چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم: واکنش همه آدمها در مقابله با شکست یکسان نیست. برخی خود را میبازند و آماده شکستهای بعدی میشوند و برخی دیگر از شکست پلی میسازند به سوی پیروزی. ما در اینجا پنج اقدام ضروری را که باید پس از شکست صورت دهید با شما در میان گذاشتهایم.
همه ما روزها و هفتههای بدی داریم که ممکن است به خوبی پیش نرود. اوقاتی که نمیتوانیم به اهدافی که مدنظر داریم، برسیم. با این حال، به نظر میرسد بعضی از افراد بعد از چنین تجربیاتی خیلی بیشتر از دیگران توانایی مقابله با شکست و ادامه مسیر را دارند. این افراد ذاتا به هیچوجه بهتر یا برتر نیستند: آنها عادتها و مهارتهای مثبتی دارند که کمکشان میکنند تا بر شکست غلبه و آن را به یک تجربه مثبتتر تبدیل کنند. در حقیقت، آنها از موفق نشدن به عنوان راهی برای یادگیری و بهبود استفاده میکنند. با مطالعه این مطلب در مییابید که چگونه باید با شکست روبرو شوید و از آن پلی به سوی پیروزی بسازید. برخی از مهارتهایی که به شما کمک میکند چگونه مقابله با شکست را بیاموزید، در ادامه آمده است.
برخی از افراد، مانند «رادیرد کیپلینگ» در شعر معروف خود گفته است که موفقیت و شکست دو طرف یک سکه هستند. به عبارت دیگر، واقعا مهم نیست چه اتفاقی بیفتد؛ باید خودتان را بالا بکشید و حرکت کنید. شاید این یک رویکرد معمولی برای افراد عصر ویکتوریا بوده باشد. آنها احساس میکردند که شکست و پیروزی مهم است- ولی نشان دادن احساسات، چه شادی و چه غم، مناسب یا درست نبوده است. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
ما شاید در مورد اهمیت شناخت و نشاندادن احساسات کمی معقولتر باشیم. با این حال، توانایی پیروزشدن و شکستخوردن به صورت برازنده، نگرشی است که شاید هنوز نیاز به پرورش داشته باشد.
عدم پیروزی در یک رقابت ورزشی، به ویژه یک رویداد مهم که چندین سال برای آن تلاش کردهاید، یا شکست در ارتقا شغلی و یا افزایش حقوق، میتواند در آن زمان احساس ویرانگری در شما بهوجود آورد. با وجود این، اگر سالهای بعد به کل زندگی خود نگاه کنید، بعید به نظر میرسد که این شکستها یکی از رویدادهای تعیینکننده زندگی شما باشد - به ویژه اگر در همان زمینه موفق شده باشید. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
وقتی بشریت به پانصد سال گذشته نگاه میکند، بدون شک «شکست» شما برجسته نخواهد بود. به عبارت دیگر، شکست شما اهمیتی برای دیگران نخواهد داشت. و حتی با گذشت زمان اهمیتش برای شما نیز کمرنگ میشود. البته برای اینکه این ناکامیها اهمیتشان را از دست بدهند و بتوانید مقابله با شکست کنید، کارهایی وجود دارد که با انجام آنها میتوانید به خود و احساساتتان کمک کنید. حالا بیایید چند راهکارهای مقابله با شکست را مرور کنیم.
۱- احساسات خود را شناخته و بپذیرید
فرد شکستخورده حداقل در مرحله اول شکست صدمه دیده است و شما باید آن را بپذیرید. تلاش برای به حداقل رساندن احساسات خود یا منحرف کردن آن میتواند در درازمدت تاثیر نامطلوب داشته باشد. فقط احساسات خود را همانطوری که هستند بشناسید و به خودتان اجازه دهید تا کمی صدمه ببیند. با این حال، آگاه باشید که این حس خیلی طولانی نباشد؛ زیرا اگر خودتان را مقصر بدانید و سرزنش کنید اثری مخرب بجا خواهد گذاشت. برای آنکه درد روحیتان فروکش کند به چندی روزی زمان نیاز دارید. سپس میتوانید حرکت خود را از نو آغاز کنید.
۲- شکست را شخصی نکنید. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
یکی از دلایلی که برخی افراد شکست را ویرانگر میدانند، وابستگی هویت آنها با موفقیت است. به عبارت دیگر، هنگامی که آنها شکست بخورند خودشان را یک بازنده میدانند، نه کسی که شکست را تجربه کرده است. یکی از راههای مقابله با شکست این است که سعی کنید شکست یا موفقیت را شخصی نبینید؛ در عوض، کسی باشید که پیروزی یا شکست را تجربه میکند. این واقعیت امر «شما» را تغییر نمیدهد. همانطور که کیپلینگ گفت: «موفقیت و شکست بخش ذاتی شما نیستند». هیچ بخشی از هویت شما نباید این باشد که «من یک موفقیت هستم» یا «من یک شکست هستم».
مقابله با شکست
بعضی اوقات نظر ما در مورد موفقیت و شکست با آنچه دیگران درباره ما فکر و قضاوت میکنند گره خورده است. شما هرگز نمیتوانید افکار دیگران را درباره خودتان کنترل کنید. به هیچوجه نباید کاری را فقط برای خوشایند سایرین انجام دهید. پذیرفتن موفقیت و مقابله با شکست زمانی آسانتر میشود که آنها را با تعابیر خودتان تعریف کنید و کارها را برای رضایت خودتان- و نه بخاطر رضایت و خوشایند دیگران- انجام دهید.
۴- مسئولیت درست را بر عهده بگیرید
همه ما افرادی را میشناسیم که دیگران را به دلیل عدم موفقیتشان سرزنش میکنند:
«داور به نفع حریف قضاوت کرد».
«معلم من را دوست ندارد به همین دلیل نمره من خیلی کم بود. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
«اگر تابستان گذشته بیمار نبودم چند هفته آموزش را از دست نمیدادم».
این مهم است که تشخیص دهید عوامل خارجی چه تاثیری بر موفقیت شما داشتهاند. شما نیازی ندارید - و نباید سعی کنید - خود را مقصر بدانید، به ویژه اگر موردی خارج از کنترل شما باشد. با وجود این، باید آنچه را که میتوانستید برای بهبود امور انجام دهید بشناسید. به عنوان مثال، آیا میتوانستید سختتر تمرین یا کار کنید؟ آیا تجدید نظر شما واقعا تمام آن چیزی بود که میتوانست باشد؟ آیا واقعا برای آن مصاحبه به بهترین شکل آماده بودید؟
یکی دیگر از راههای مقابله با شکست این است که مسئولیت خود را قبول کنید و پشت بهانهها و توجیهها پنهان نشوید.
شکست را همچون باخت نبینید! درعوض، این طور فکر کنید که آن شکست یا عدم موفقیت راهی را به شما نشان میدهد که شما را در مسیر پیشرفت و ترقی راهنمایی میکند. به طور خاص، از خود بپرسید که چه کاری را میتوانستید متفاوت انجام دهید تا به نتیجه بهتری برسید. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم سپس در نظر بگیرید که چگونه میتوانید این کار را عملی کنید تا به شما برای موفقیت و پیشرفت بعدی کمک کند.
محققان آمریکایی به دنبال آن بودند که بدانند آیا الگوهای خواب (چه آنهایی که سحرخیز هستند و چه آنهایی که شبها بیشتر بیدار میمانند) تاثیری در احتمال خطر ابتلای زنان به افسردگی دارد یا خیر. برای این منظور آنها داده های یک مطالعه بزرگ درآمریکا را که در آن سلامت پرستاران زن با طیف سنی نزدیک به سی سال مورد ارزیابی قرار گرفته بود را بررسی کردند. اگر فکر میکنید که خواب یا سحرخیزی در افسردگی تاثیری ندارد سخت اشتباه میکنید و بهتر است این مقاله را تا پایان بخوانید. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
به گزارش میل آنلاین، در یک نظرسنجی مقطعی که در سال ۲۰۰۹ انجام شده بود، از گروه مورد ارزیابی سوال شد که آیا جز دسته افراد سحرخیز هستند یا شب زنده دار. بیش از ۳۲ هزار زن که قبل از این دچار افسردگی نشده بودند، پس از آن به مدت ۴ سال مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند. در طول این مدت، حدود ۲۶۰۰ مورد جدید افسردگی وجود داشت. افراد سحرخیز مذکور نسبت به کسانی که نه سحرخیز بودند و نه شب زندهدار، کمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرارداشتند. البته هیچ الگوی خاصی برای افراد شب زندهدار وجود نداشت.
این مطالعه شواهد ضعیفی مبنی بر اینکه چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم افراد سحرخیز در هنگام مواجهه با افسردگی عملکردی بهتر نسبت به سایرین دارند، ارائه میدهد. اما به خاطر داشته باشید که نتایج مبتنی بر یک گروه بسیار خاص از افراد بود و نمیتوان با اطمینان گفت که خطر افسردگی مطلقا تحت تاثیر عادات خواب است.
اغلب اوقات اختلالات الگوی خواب میتواند ناشی از افسردگی باشد، بنابر این نباید رابطه علت و معلولی مشخصی برای آن فرض شود.
این مطالعه توسط محققان دانشگاه کلرادو، موسسه فنآوری ماساچوست، دانشگاه هاروارد و دانشگاه وین انجام شد. بودجه آن توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در امریکا و موسسه ملی ایمنی و سلامت شغلی تامین شد. بودجه پروژه در حال بررسی «سلامت پرستاران» توسط موسسه ملی سرطان امریکا تامین و در مجله پزشکی تحقیقات روانشناسی peer reviewed منتشر شده است.
زنان سحرخیز
مقاله میل آنلاین با بیان اینکه افراد سحرخیز وضعیت بهتری نسبت به شب زندهدار دارند، آغاز میشود در حالیکه در مطالعه انجام شده افراد سحرخیز با افراد طیف میانه، که نه مطلق سحرخیزند و نه مطلق شب زندهدار، مقایسه شدهاند و نه به طور مشخص با افراد شب زندهدار. همچنین این مقاله توصیه میکند جذب بیشتر نور در طول روز یک راه حل است در حالی که این مطالعه مشخصا به قرارگرفتن شرکتکنندگان در معرض نور نپرداخته است. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
این مطالعه از چه نوع پژوهشی بود
این یک مطالعه از نوع مطالعه «هم گروهی» بود که محققان قصد داشتند به مفهومی که به عنوان کرونوتایپ یا همان عادات زمانی خواب شناخته شده، بپردازند. اعتقاد بر این است که تنوع ژنتیکی میان افراد میتواند در تفاوت نحوه رفتار ریتمهای شبانهروزی (ساعت بدن) نقش داشته باشد چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم و اختلال در آن ریتمها میتواند در خلقوخو و روحیه و سلامت روان افراد تاثیر بگذارد.
پژوهشگرانی که در این مطالعه شرکت داشتند از گروهی افراد خواستند تا وضع الگوی خواب خود را به صورت سحرخیز، شب زندهدار و یا هیچ کدام مشخص کنند و سپس در طول زمان وضعیت آنها پیگیری شود تا شواهدی مبنی بر ابتلا به افسردگی در آنها مشاهده کنند.
این اطلاعات میتواند در دانستن اینکه آیا یک فاکتور (در این مورد، الگوهای خواب) ممکن است در آینده و به مرور زمان منجر به یک اختلال در سلامت فراد گردد، مفید است. با این حال، مشخص کردن اینکه آیا یک فاکتور به طور مستقیم سبب دیگری میشود، امکان پذیر نیست. همچنین مهم است پیش از ارائه هر گونه نتیجهگیری کلی که بررسی کنیم آیا افراد حاضر در این گروه نماینده عموم جامعه هستند یا خیر.
این پژوهش شامل چه مواردی بود
محققان از زنانی که به تازگی در یک مطالعه گروهی بزرگ به نام «مطالعه سلامت پرستاران» شرکت کرده بودند دعوت به همکاری کردند. این مطالعه از سال ۱۹۸۹ شروع به کار کرده است و در اصل شامل بیش از ۱۱۶ هزار پرستار زن در ایالات متحده بوده که هر دو سال یکبار برای آنها پرسشنامه جامعی در مورد جنبههای مختلف بهداشت و سلامت ارسال شده است. این پرسشنامهها سوالاتی در مورد مصرف الکل، سیگار کشیدن، وزن بدن، فعالیت جسمی، رژیم غذایی و وضعیت یائسگی آنها را شامل شده است.
برخی ازاین سوالها فقط یکبار یا بعضا تحت شرایط خاص پرسیده میشد. در پرسشنامه سال ۲۰۰۹، از زنان در مورد کروتایپ (عادات زمانی خواب) با گزینههای زیر سوال شد:
کاملا سحرخیز - چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
بیشتر سحرخیز یا بیشتر شب زندهدار (که در تحلیلها به عنوان انواع میانی تعریف شده است)
کاملا شب زندهدار
هیچکدام
در صورتی که زنان شرکت کننده این سوال را پاسخ نداده بودند در بررسیهای پژوهش منظور نمیشدند.
از سال ۱۹۹۷، زنان مرتبا در زمینه تجویز داروهای ضد افسردگی یا ارجاع به پزشک متخصص جهت تشخیص افسردگی مورد بررسی قرار گرفتهاند. از زنانی که پیش از سال ۲۰۰۹ دچار افسردگی شده بودند صرفنظر شد. در آخرین مطالعه، جمعیت مورد ارزیابی شامل حود ۳۲ هزار و پانصد زن بود.
در تجزیه و تحلیل پیوندها، محققان فاکتورهای مختلف بهداشتی، سبک زندگی و اجتماعی-اقتصادی را مورد بررسی قرار دادند. آنها همچنین به آنالیز و یافتههای بیشتری در مورد مدتزمان خواب و الگوهای شیفت کاری دست یافتند.
رفع افسردگی با خواب مناسب - چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
گزارشها حاکی از آن است که طی بازه زمانی چهار ساله ۲۵۸۱ زن مبتلا به افسردگی شدند. پس از تعدیل و کنترل اثر مخدوشکنندهها، زنان سحرخیز بسیار کمتر از انواع میانه در معرض ابتلا به افسردگی قرار داشتند. یک گرایش کلی وجود داشت که نشان میداد زنانی که شب زندهدار هستند، میتوانند بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار بگیرند، اما ابهامات زیادی در این یافته وجود داشت. محققان فقط به طور مستقیم انواع شب زندهدار را با انواع میانی مقایسه کرده بودند و این قیاس تفاوتی در ریسک احتمال ابتلا را نشان نداد.
محققان این نتایج را چگونه تفسیر کردند
محققان متذکر شدند که نتایج بررسیهای آنها بیشتر مطابق با ادراک افسردگی از میانسالی تا کهنسالی است که مستقل از دیگر فاکتورهای سلامتی و سبک زندگی به شمار میرود.
این محققان اشاره کردند که مطالعه آنها مشخصا به متون و یافتههای موجود در این زمینه افزوده و با ارزیابی مداوم افراد در طول یک دوره زمانی، به جای یک مرتبه ارزیابی و سنجش، پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است.
آنها کاستیها و محدودیتهای مطالعه خود را مورد بحث قرار دادند و توصیه کردند برای تایید یافتهها و بررسی تاثیر احتمالی عوامل دیگر مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
این مطالعه شواهد اندکی از اینکه انواع سحرخیز ممکن است کمتر در معرض افسردگی قرار بگیرند ارائه میدهد، اما به هر حال کاستیها و محدودیتهای زیادی نیز دارد.
محققان زنانی که از قبل سابقه افسردگی داشتند را از ارزیابیها خارج کردند. اگر چه این امر جهت تلاش برای برقراری ارتباط علت و معلولی و ارائه ارتباط میان الگوهای خواب و ریسک ابتلا به افسردگی بسیار مفید است اما نمیتواند الگوهای خواب را به عنوان عامل اصلی افسردگی اثبات کند.
الگوهای خواب تنها یکبار آن هم در سال ۲۰۰۹ مورد ارزیابی قرار گرفتند. الگوی خوابی که آشفته باشد به خودی خود نشانه افسردگی است. پژوهشگران هیچ ایدهای در مورد اینکه طی این چهار سال پیگیری و مشاهده دقیقا در چه زمانی افسردگی در افراد ایجاد شده نداشتند و احتمال میرود که این نوع الگوهای خواب آشفته از علائم ابتلای افسردگیهای تشخیص داده نشده افراد باشد.
جمعیت انتخابی برای این مطالعه و پژوهش به این معناست که ممکن است یافتهها تنها شامل زنانی شود که در سنین میانسالی دچار افسردگی شده باشند .ما اطلاعاتی در این مورد یکسان بودن نتایج در زنان جوانتر، در مردان و کودکان در دسترس نداریم. عنوان «یک گروه خاص از پرستاران» به این معنی است که آنها هم چنین ممکن است دارای ویژگیهای سلامتی و سبک زندگی خاص باشند، به این معنی که نتایج حتی برای همه زنان میانسال نیز قابل اطلاق نیستند. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم
دوره پیگیری این مطالعه نیز بسیار کوتاه بود (۴ سال). در مقاطع زمانی مختلف زندگی، بسیاری از مردم مشکلات روحی بسیاری را تجربه میکنند. بنابراین صرف بررسی افرادی که سالها افسردگی نداشتند و سپس برای مدت نسبتا کوتاهی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفتند، نمیتوان ارتباط صحیحی بین الگوهای خواب و افسردگی مشاهده کرد.
اگر طی دو هفته گذشته ناراحتی و ناامیدی تکرارشونده و مزمنی حس کردید و احساس خوبی از انجام کارهایی که قبلا از آنها لذت میبردید ندارید، ممکن است افسرده شده باشید. در این خصوص از پزشک خود راهنمایی بخواهید. چگونه شکست را به موفقیت تبدیل کنیم.
https://tarjome100.ir/%d8%a7%d9%86%d8%ac%d8%a7%d9%85-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88%db%8c%db%8c/
پاسخ ها