راهنمای خرید آجیل - انواع، خرید و استفاده 21 فوریه 2021توسط Taylor Jasmine نظر بدهید فیس بوکپینترستخوشمزهتوییترپست الکترونیکاشتراک گذاری در اینجا یک راهنمای مفید برای آجیل، از جمله بسیاری از انواع رایج، به علاوه نکاتی در مورد خرید، نگهداری و استفاده از این گروه غذایی با مواد مغذی وجود دارد. آجیل مخلوط - انواع آجیل قبل از ظهور کشاورزی، آجیل و دانه ها غذای اصلی قبایل عشایری بود که به دنبال غذا بودند. ظهور جامعه متمدن، به دور از کاهش اهمیت آنها، استفاده از آجیل را از خرید آجیل رزق اولیه به غذاهای لذیذ با ارزش ارتقا داد. آجیل میوه های سخت پوست درختان آجیل است (به جز بادام زمینی که حبوبات هستند). آجیل منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است. عیب اصلی آنها میزان بالای خرید آجیل چربی آنهاست. با این حال، آجیل (و همچنین دانه ها) که در حد اعتدال استفاده می شود، می تواند بخشی ارزشمند از رژیم های غذایی گیاهی باشد. این گروه غذایی همه کاره می تواند
طعم و مزه ترد را به خرید آجیل همه چیز از سوپ گرفته تا دسر اضافه کند. هشدار آلرژی آجیل درختی و بادام زمینی، همانطور که معمولا شناخته شده است، یک گروه اصلی آلرژن هستند. اگر این برای شما یا یکی از اعضای خانواده شما صادق است، از خود دوری کنید! برای مشاوره دقیق تر، با یک متخصص تغذیه ثبت شده مشورت کنید. خرید آجیل مهم ترین عاملی که در خرید آجیل به صورت عمده باید در نظر گرفت این است که محتوای چربی آن ها را مستعد ترشیدگی می کند. خرید آجیل به دنبال منبعی باشید که می دانید گردش مالی خوبی دارد تا اطمینان حاصل کنید که آجیل هایی که خریداری می کنید تا حد امکان تازه هستند. آجیل های خریداری شده در سوپرمارکت ها یا فروشگاه های مواد غذایی ویژه در شیشه ها، قوطی ها و بسته های در بسته های خلاء در برابر قرار گرفتن در معرض هوا محافظت می شوند که به حفظ تازگی کمک می کند. خرید آجیل با این حال، چنین بسته بندی اغلب به یک گروه غذایی نسبتاً گران قیمت اضافه می کند.
همچنین میخواهید برچسبها را بخوانید تا از خرید آنهایی که در روغن برشته شدهاند یا مواد افزودنی دارند اجتناب کنید. هنگام خرید آجیل در پوسته، به دنبال پوسته های همرنگ باشید. از خرید آنهایی که پوستههایی دارند که ترک یا سوراخ دارند خودداری کنید. آجیل ها باید به دلیل اندازه شان وزن داشته باشند و خرید آجیل در پوسته آن ها جغجغه نکنند که نشان دهنده چاق بودن و چروک نشدن آجیل هاست. هنگام خرید آجیل پوست کنده، یک بار دیگر به دنبال یکنواختی، رنگ خوب و پرپشت بودن باشید. برای به روز رسانی از این سایت مشترک شوید The Vegan Atlas weekly newsletterخبرنامه هفتگی وگان اطلس Join our community of plant-based food fans for easy seasonal recipes straight to your inbox!به انجمن طرفداران غذاهای گیاهی ما بپیوندید تا دستور العمل های فصلی آسان را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید! ایمیل شما... SUBSCRIBEاشتراک در By subscribing, I consent to receiving emails.با عضویت، با دریافت خرید آجیل ایمیل موافقت می کنم. از خرید آجیل بو داده شده در روغن خودداری کنید. با تمام آن روغنهای طبیعی، افزودن روغن بیشتر
به آجیل اضافی است – البته ناسالم. خرید آجیل انواع آجیل در شیشه نگهداری آجیل نگهداری دقیق آجیل بسیار مهم است، زیرا محتوای چربی آنها باعث ایجاد ترشیدگی می شود. آجیل های موجود در پوسته مشکل کمتری دارند. اگر در ظروف دربسته در خرید آجیل جای خشک و خنک نگهداری شوند، برای چندین ماه نگهداری می شوند. با این حال، حتی آجیل های موجود در پوسته بهتر است در ماه های گرم و مرطوب تابستان در یخچال نگهداری شوند. آجیل های پوست کنده ای که در شیشه های شیشه ای درب محکم در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم نگهداری می شوند، بسته به میزان تازگی آنها در هنگام خرید و دمای آشپزخانه شما، از 1 تا 2 ماه خرید آجیل به خوبی نگهداری می شوند. بهتر است تمام مغزهای پوست کنده را در طول تابستان در یخچال نگهداری کنید. موارد خاص: آجیل کاج را بهتر است همیشه در یخچال نگهداری کنید – آنها حاوی روغن هایی هستند که به سرعت فاسد می شوند. شاه بلوط نیز باید در یخچال نگهداری شود
مگر اینکه بلافاصله مصرف شود. از آنجایی خرید آجیل که آنها حدود 50 درصد آب هستند، تقریباً بیشتر شبیه خرید آجیل سبزیجات هستند تا آجیل. اگرچه در تمام سال در دسترس است، اما بیشتر آجیل ها در فصل هستند و تازه ترین آنها در پاییز و زمستان است. انجماد : آجیل های پوست کنده و بدون پوست به خوبی منجمد می شوند. بسته بندی شده در ظروف پلاستیکی بدون هوا، آنها برای حدود یک سال نگهداری می شوند. اطلاعات تغذیه آجیل منبع غلیظ مواد مغذی. آنها سرشار از ویتامین های B، نیاسین، تیامین خرید آجیل و ریبوفلاوین هستند و از بهترین منابع ویتامین E هستند. فیبر بالایی دارند و غنی از مواد معدنی هستند و مقادیر زیادی آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم را فراهم می کنند. اگرچه آجیل ها دارای مواد مغذی هستند، اما چربی و کالری بالایی نیز دارند. آجیل بسته به نوع آن از 50 تا 70 درصد چربی تشکیل شده است - بنابراین اعتدال کلیدی است! با این حال، در بیشتر آجیل ها، چربی عمدتاً از چند غیراشباع و تک غیراشباع تشکیل شده است.
چربی های اشباع شده تنها درصد کمی خرید آجیل از چربی اکثر آجیل ها را تشکیل می دهند. آجیل از نظر محتوای پروتئین از یک نوع به دیگری متفاوت است و از 4 تا 6 گرم در هر اونس متغیر است. از نظر محتوای چربی تنوع بیشتری وجود دارد، از 13 گرم برای بادام هندی تا 22 گرم برای آجیل ماکادامیا. تنوع قابل توجهی در محتوای فیبر کربوهیدرات نیز وجود دارد. این نمودار مقایسه آموزنده و دقیق را ببینید (اگرچه متأسفانه، بادام زمینی را شامل نمی شود). در مورد فواید خرید آجیل آجیل برای سلامتی مطالب زیادی نوشته شده است. در اینجا چند مقاله مفید آورده شده است: چرا متخصصان تغذیه دیوانه آجیل هستند؟ مزایای مصرف آجیل (NIH) 8 فواید خوردن آجیل برای سلامتی فندق بلانچ شده، تفت داده شده و پوست کندهفندق بو دادن و برشته کردن آجیل طعم همه آجیل ها و با بو دادن بیشتر می شود. گردو و گردو هرگز به صورت بو داده فروخته نمی شوند، و اگرچه برشته کردن خرید آجیل آنها قبل از پختن یا پختن با آنها ضروری نیست،
پاسخ ها