خرید بادام نحوه انتخاب و نگهداری بادام توسط پگی تروبریج فیلیپونه به روز رسانی در 10/7/19 رسید دستور پخت غذا بادام آجیل © 2014 Maximilian Stock Ltd./Getty Images، دارای مجوز About.com, Inc. در حالی که بیشتر ما بادام را به عنوان خرید بادام آجیل می دانیم، اما در واقع دانه های خوراکی درخت بادام است که بومی خاورمیانه، هند و شمال آفریقا است. بادام یک غذای همه کاره است زیرا افزودنی های بسیار خوبی به دستور العمل های شیرین و خوش طعم می دهد و حتی به تنهایی یک میان وعده سالم درست می کند. شما می توانید بادام را در اشکال و اشکال مختلفی پیدا کنید، و ترفند دانستن نحوه انتخاب و نگهداری بادام،
دانستن تفاوت بین انواع مختلف آن است. خرید بادام انتخاب بهترین بادام هنگام خرید بادام، متوجه می شوید که به اشکال مختلف فروخته می شود. اول، آنها یا در پوسته یا پوسته عرضه می شوند. در صورت پوسته پوسته شدن، می توان آنها را خام، برشته یا بلانچ کرد. اگر خام یا برشته باشد، بادام پوست دارد. اگر بلانچ شوند بدون پوست خواهند بود. بادام خام و بلانچ شده خرید بادام به روشهای مختلفی فروخته میشود - کامل، ورقهای، تکهشده یا نصف شده، و خرد شده یا خرد شده. بادام های از قبل بریده شده برای اضافه کردن آسان به یک دستور غذا عالی هستند و برای آشپزهای شلوغ ایده آل هستند. با این حال، برای تازه ترین طعم،
باید بادام کامل را خریداری کنید و قبل از هر بار استفاده، آنها را خرد یا تکه تکه کنید. خرید بادام وقتی بادام ها کهنه می شوند فاسد می شوند. اگر در پوسته بادام دارید، یکی از آنها را تکان دهید. اگر زیاد جغجغه کند، به احتمال زیاد پیر و کوچک شده است. برای بررسی ترشی بودن بادام پوست کنده، بادام را از وسط نصف کنید و به دنبال بافت سفید جامد آن بگردید - اگر مایل به زرد یا دارای خرید بادام طرح لانه زنبوری است، خراب شده و باید دور ریخته شود. خوردن بادام گندیده ضرری ندارد اما طعم بسیار تلخ و نامطبوعی خواهد داشت. اگر بادام خام یا بو داده انتخاب کرده اید از پوست آن نترسید. اگرچه پوست گاهی اوقات تلخ می شود، اما می تواند
خرید بادام طعم مطبوعی نیز داشته باشد و به دستور غذا طعم بدهد . بنابراین قبل از برداشتن پوشش قهوه ای بیرونی، ابتدا آجیل را امتحان کنید. نحوه نگهداری طولانی مدت بادام صنوبر می خورد / ملیسا لینگ نگهداری بادام از آنجایی که آنتی اکسیدان های موجود در بادام وجود دارد، اگر این آجیل به درستی نگهداری شود، می تواند ماندگاری زیادی داشته باشد. خرید بادام به دلیل محتوای چربی بالا، اگر در شرایط مناسب نگهداری نشوند، احتمالاً فاسد می شوند. طبق گفته هیئت بادام کالیفرنیا، بادام خام بسته بندی شده را می توان تا دو سال در مکانی تاریک و خنک نگهداری کرد. بادام بو داده باز نشده را می توان تا یک سال در همین شرایط نگهداری کرد.
خرید بادام هر دو اگر در یخچال نگهداری شوند یا در فریزر قرار گیرند، عمر بیشتری خواهند داشت. از نگهداری در انبار گرم خودداری کنید زیرا باعث تسریع ترش می شود. پس از باز شدن بادام های بسته بندی شده، حتما آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل دربست با هوای خارج شده قرار دهید و در مکانی خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید و ظرف سه ماه استفاده کنید. مهم است که آنها در ظروف در بسته قرار گیرند
پاسخ ها