السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

املتی متفاوت که طعم آن را فراموش نخواهید کرد

املت مراکشی یکی از انواع املت‌های خوشمزه بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان با گوجه فرنگی، تخم مرغ، پنیر پیتزا و ... تهیه می‌شود.

فرارو: املت مراکشی یکی از انواع املت‌های خوشمزه بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان با گوجه فرنگی، تخم مرغ، پنیر پیتزا و ... تهیه می‌شود.

  یک املت متفاوت که طعمش را فراموش نمی‌کنید

املت یکی از غذا‌های ساده، خوشمزه و بسیار محبوب بین ما ایرانی‌هاست که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب است و این روز‌ها در منوی قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌ها هم جایگاه ویژه‌ای دارد. املت در عین حال که غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، نکات و فوت و فن‌های زیادی دارد. املت در ایران به روش‌های متفاوت و با مواد اولیه گوناگونی طبخ می‌شود که می‌توان گفت تخم مرغ در همه آن‌ها ثابت است. املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغ، املت لوبیا شاهپوری، املت تن ماهی، املت سبزیجات، املت سیب زمینی و... ازجمله املت‌های خوشمزه و مرسومی است که در کشورمان طبخ می‌شود. املت مراکشی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار مدرن است که از ترکیب بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل سبز، تخم مرغ، پنیر پیتزا و... تهیه می‌شود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. این املت خوشمزه می‌تواند یک وعده صبحانه مقوی و یا یک وعده شام خوشمزه برای شما و خانواده باشد. اگر دوست دارید این املت خوشمزه و ویژه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه املت مراکشی همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد

بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد

سیر: ۲ حبه

گوجه فرنگی: ۳ عدد

فلفل سبز شیرین: ۱ عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

پنیر موزارلا: نصف پیمانه

جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سرپر

نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن و زردچوبه: به میزان لازم

سیر: ۲ حبه

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه املت مراکشی

برای درست کردن این املت مراکشی خوشمزه ابتدا بادمجان‌های دلمه‌ای را پوست کنید و بعد به صورت نگینی خرد کنید. یک ماهی تابه را روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس بادمجان‌های خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و حرارت را کم کنید. اجازه بدهید اول بادمجان کمی تفت بخورد و سبک شود و بعد از ۵ دقیقه مقداری روغن و نمک به آن اضافه کنید. بادمجان را چند دقیقه یکبار هم بزنید تا کاملا سرخ و پخته شود و بعد بادمجان‌های سرخ شده را کنار بگذارید.

در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید. مقداری روغن اضافه کنید و اجازه بدهید پیاز سبک و طلایی شود، سپس فلفل سبز شیرین و سیر را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زردچوبه، کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و مواد را هم بزنید. حالا گوجه فرنگی‌ها را که از قبل رنده یا میکس کرده‌اید، به پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش رقیق کنید و به مواد بالا اضافه کنید و اجازه بدهید مواد املت با حرارت کم بجوشد. وقتی گوجه پخت و به روغن آمد، بادمجان آماده را همراه پاپریکا و پودر سیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با مواد املت مخلوط شود. در آخر به اندازه سه تخم مرغ داخل املت جا باز کنید و تخم مرغ‌ها را داخل جا‌های خالی بشکنید. مقداری پنیر پیتزا روی املت بریزید و در آخر جعفری ساطوری شده و پودر آویشن بپاشید و درب ماهی تابه را ببندید تا تخم مرغ بپزد و پنیر آب شود. در این مرحله املت خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با نان تازه میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر‌های دیگر ارائه می‌شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین‌های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می‌شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم‌تر جذب بدن شوند. از ویژگی‌های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ‌وجه پس از پخت روغن پس نمی‌دهد.

۲ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

 

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋