السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

هنر پخت یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی

گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت‌های بسیار خوشمزه گیلانی می‌باشد.

فرارو: گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت‌های بسیار خوشمزه گیلانی می‌باشد. این غذا به دلیل وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی از جمله ویتامین K، C و A می‌باشد.

فوت و فن پخت یک غذای ساده و لذیذ گیلانی

مواد لازم:
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۳ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

زعفران ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
لوبیا را بشورید و آن‌ها را روی تخته برش به صورت درشت خرد کنید.

آن‌ها را داخل قابلمه آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

بعد از پخته شدن لوبیا‌ها آن‌ها را از صافی رد کنید. سیر را بشورید و آن‌ها را له یا پوره کنید.

گوجه فرنگی را بشورید و آن‌ها را از وسط نصف کنید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.

زعفران را بسایید و داخل ظرف بریزید و آب جوشیده به مقدار ۲ قاشق غذا خوری به زعفران اضافه کنید.

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

سپس سیر پوره شده را با تابه اضافه کنید و سیر‌ها را تفت دهید تا از خامی خارج شوند و بوی سیر پخش شود.

بعد از تفت دادن سیر‌ها نوبت اضافه کردن گوجه‌های پوره شده می‌باشد.

گوجه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی پخته شود.

سپس تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا با گوجه‌ها مخلوط شود و از لختگی خارج شود.

اضافه کردن لوبیا سبز
بعد از این که مواد با هم ترکیب شدند نوبت اضافه کردن لوبیا سبز‌های از قبل پخته شده می‌باشد.

لوبیا‌ها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و هم بزنید.

بعد از کمی تفت دادن ادویه‌ها که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌باشد، آن‌ها را اضافه کنید.

بعد زعفران از قبل دم کرده را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد به زعفران آغشته شود و بعد ۳ دقیقیه غذا آماده است.

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋