اگر موقع کشیدن و سرو کردن غذا متوجه شدی که خورش شل و وارفته است و عنقریب است که آبرویت برود، اصلا هول نشو!
برترینها: اگر موقع کشیدن و سرو کردن غذا متوجه شدی که خورش شل و وارفته است و عنقریب است که آبرویت برود، اصلا هول نشو! یک تابه بردار و دو قاشق غذاخوری روغن درونش بریز و بعد یک قاشق آرد هم بریز توش و خوب هم بزن. وقتی رنگ آرد تغییر کرد مواد داخل تابه را بریز توی ظرف خورش و بگذار ۱۰ دقیقه خوب بجوشد. با این کلک، خورش خوشمزه و جاافتاده میشود. ولی یادت باشد این کلک را رو نکن! نگذار همسرت متوجه شود.
یک روزهایی بهترین فرصت برای شما آقایان است که خودی نشان بدهید، نه اینکه بهترین و گرانترین جواهر و عطر و کیف و کفش را کادو کنید و به همسرتان بدهید. نه، خیلی بیشتر؛ شما باید امروز آشپزخانه همسرتان را فتح کنید.
زمانی که شما بهترین و خوشمزهترین غذای عمرتان را درست میکنید شاعرانهترین شام یا ناهار زندگیتان را کنار همسرتان میخورید؛ آن هم در خانه و با غذایی که خودتان درست کردهاید و مقابل چشمان حیرتزده همسرتان که اصلا باورش نمیشود شما چنین میزی چیده باشید. پس با ما برای یک روزبه یادماندنی همراه شوید.
مواد لازم
یک بسته سبزی قورمه
۳۰۰ گرم
گوشت خورشی
یک پیمانه لوبیا قرمز یا چیتی
۶ عدد لیمو عمانی
نمک و زردچوبه
به میزان کافی
یک عدد پیاز متوسط
روغن به میزان لازم
۱. قورمهسبزی غذای محبوب همه ایرانیهاست؛ هم رسمی است و هم میتواند به تنهایی میز شام را کامل کند. اولین قدم برای درست کردن قورمهسبزی داشتن سبزی قورمه است. اگر در یخچال سبزی قورمه داری که خوشا به سعادتت. اگر هم نداری اصلا غصه و ناراحتی ندارد. اگر حالش را داری از سبزیفروشی سر محل یک کیلو سبزی قورمه بگیر و پاک کن و خرد کن و سرخ کن. اگر هم حالش را نداری سبزی قورمه خرد شده را همه سوپرمارکتها دارند، فقط باید زحمت سرخ کردنش را بکشی که آن هم کاری ندارد. پس وقتی سبزی را گرفتی و سرخ کردی، سبزیها را میگذاری کنار و بقیه کارها را انجام میدهی.
۲. پیازها را نگینی خرد کن. کاری ندارد یک تخته میخواهد و کمی مهارت دست تو؛ همین. وقتی پیازها را نگینی خرد کردی، روی حرارت ملایم و با حوصله سرخ کن. پیازها نباید زیاد سرخ شوند. وقتی طلایی شدند، گوشتها را به آن اضافه کن و خوب تفت بده.
۳. لوبیاها را که قبلا خیس کردهای، به گوشت و پیاز اضافه کن و خوب تفت بده. اینطوری لوبیا بهتر میپزد.
۴. حالا وقت اضافه کردن سبزیهایی است که قبلا سرخ کردهای و خب آماده پختن است. سبزیها را با گوشت و پیاز و لوبیا خوب هم بزن و بعد از چند دقیقه زردچوبه را هم اضافه کن.
۵. حالا به اندازهای آب بریز که نصف قابلمه بالا بیاید و حرارت را در حالتی بگذار که نه کم باشد و نه زیاد. قرار نیست یک خورش شل و وارفته تحویل همسرت بدهی. قورمه سبزیای دندان گیر است که خوب جا افتاده باشد؛ وگرنه قورمه سبزی آب و دان جدا را هر کسی بلد است درست کند.
۶. بعد از سه ساعت، وقتی که خورش خوب به روغن افتاد، حرارت را کم کن و چند لیموعمانی را که شستهای و با چنگال سوراخ کردهای داخل آن بریز. نمک را هم میتوانی به آن اضافه کنی. بعد از نیم ساعت هم میتوانی زیر خورش را خاموش کنی. خورش اگر همین طور که من گفتم درست شده باشد؛ یک خورش جا افتاده و خوشمزه میشود. درست کردن برنج را هم که قبلا یاد گرفتهای و حالا میزت را به رمانتیکترین شکل ممکن بچین.
کلک مرغابی!
اگر موقع کشیدن و سرو کردن غذا متوجه شدی که خورش شل و وارفته است و عنقریب است که آبرویت برود، اصلا هول نشو! یک تابه بردار و دو قاشق غذاخوری روغن درونش بریز و بعد یک قاشق آرد هم بریز توش و خوب هم بزن. وقتی رنگ آرد تغییر کرد مواد داخل تابه را بریز توی ظرف خورش و بگذار ۱۰ دقیقه خوب بجوشد. با این کلک، خورش خوشمزه و جاافتاده میشود. ولی یادت باشد این کلک را رو نکن! نگذار همسرت متوجه شود.
پاسخ ها