یکی از متداول ترین کارهای که در اصلاح طرح لبخند انجام می شود، پرکردن فضای خالی بین دندان ها با کاشت دندان است. کاشت دندان روش های مختلفی دارد که دکتر فرهاد اسماعیلی، بهترین دندانپزشک زیبایی در اصفهان برای شما شرح می دهد.
یکی از متداول ترین روش هایی که برای کاشت دندان طبیعی، می توان از آن استفاده کرد ایمپلنت است. در روش کاشت دندان با ایمپلنت، یک قطعه فلزی مانند پیچ به جای ریشه قرار می گیرد و در فک نصب می شود. پایه ایمپلنت به جای ریشه دندان از دست رفته قرار می گیرد. با گذشت زمان استخوان در اطراف محل کاشت رشد می کند و به ثابت ماندن این پایه کمک می کند.
برای کاشت ایمپلنت باید شرایط ویژه ای داشته باشید از جمله این که استخوان فک تان کامل رشده کرده و سالم باشد. علاوه بر این بیماری لثه نیز نباید داشته باشید. اگر هرگونه شرایطی داشته باشید که بر ترمیم استخوان تأثیر بگذارد قادر به کاشت ایمپلنت نخواهید بود. انواع روش های کاشت ایمپلنت عبارتند از:
یکی از تکنولوژی های پشرفته ای که برای جایگزین کردن دندان از دست رفته وجود دارد، کاشت دندان بدون ایمپلنت است. در ادامه چند روش که با استفاده از آن می توانید بدون ایمپلنت، کاشت دندان انجام دهید را به شما معرفی می کنیم. خیلی افراد اطلاعی در مورد روش های کاشت دندان بدون ایمپلنت ندارند و تصور می کنند تنها راه جایگزین کردن دندان از دست رفته برای اصلاح طرح لبخند، ایمپلنت است.
در کاشت دندان با بریج، از دو دندانی که مجاور فضای خالی لثه هستند، به عنوان تکیه گاه یا پلی برای قرار دادن پروتز مصنوعی روی لثه استفاده می شود. به بریج دندان، پل ثابت نیز گفته می شود. فردی می تواند کاشت دندانش را بابریج انجام دهد که دندان های مجاور سالم باشند و استحکام کافی برای نگه داشتن بریج را داشته باشند. این روش تا ده سال می تواند ماندگاری داشته باشد.
بریج سه تایی از جنس سرامیک است و در بین بریج های دندان زیاد از آن استفاده می شود. در بریج سه تایی، سه پروتز مصنوعی طرح دندان روی پایه قرار می گیرد. اگر به دلایل زیر امکان استفاده از ایمپلنت را ندارید پیشنهاد می شود از بریج استفاده کنید:
از روش های دیگری که برای کاشت دندان بدون ایمپلنت می توانید از آن استفاده کنید دندان مصنوعی است. در دندان مصنوعی با اتصال یک پایه پلاستیکی مشابه با لثه های بیمار، یک چارچوب برای اتصال دندان های مصنوعی ایجاد می شود. این روش نسبت به سایر روش های کاشت دندان ارزان تر است و در مدت زمان بسیار کمی می توانید آن را کار بگذارید. جایگزین کردن دندان از دست رفته با دندان مصنوعی، درکنار مزایایی که دارد معایبی نیز دارد که در ادامه برای شما شرح می دهیم:
برای همه افراد نمی توان یک روش را برای کاشت دندان تجویز کرد. با پیشرفت علم در حوزه دندانپزشکی روش های متنوعی برای کاشت دندان ارائه شده است برای هر فرد دندانپزشک باید شرایط را بررسی کند تا تشخیص دهد مناسب ترین روش برای جایگزین کردن دندان از دست رفته کدام روش است.
همه روش های کاشت دندان اصولی و کاربردی هستند اما اینکه کدام روش کاشت دندان برای شخص مناسب است توسط دندانپزشک متخصص به بیمار پیشنهاد داده می شود. به طور مثال اشخاصی که فک شان از قدرت و سلامت کافی برخوردار است بهتر است کاشت دندان هایشان را با ایمپلنت انجام دهند.
کاشت دندان یکی از مهم ترین درمان های دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی است که برای افرای که دندان های خود را به هر دلیلی از دست داده اند بسیار کاربرد دارد.
سخن پایانی
مراجعه کنندگان پس از رجوع به دندانپزشک با توجه به هزینه درمان و بودجه ای که در نظر دارند، بهترین روش کاشت دندان همچنین طول درمان مناسب برای فرد مشخص می شود. نکته مهم این است که روشی که برای کاشت دندان انتخاب شده است توسط متخصص و با بهترین کیفیت انجام پذیرد. دکتر فرهاد اسماعیلی در این امر به شما یاری می رساند تا بهترین روش کاشت دندان را با بالاترین کیفیت در مطب ایشان انجام دهید.
از دیگر خدمات ایشان می توان به: ایمپلنت یک روزه، دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی، درمان ریشه، پروتز، جراحی، کلیه خدمات دندانپزشکی دیجیتال مانند کاشت دندان به روش دیجیتال و طراحی لبخند دیجیتال اشاره کرد.
منبع: دکتر فرهاد اسماعیلی https://www.drfarhadesmaeili.com
پاسخ ها