دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

توضیحات سخنگوی پلیس درباره اعتراضات اخیر

خط قرمز پلیس امنیت مردم، پیشگیری از هرگونه تخریبِ اموال و تعدّی به اماکنِ عمومی است؛ با خرابکاران و متعرّضان به حقوق مردم برخورد می‌شود.

ایسنا: سردار منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس با ارائه توضیحاتی «خط قرمز پلیس» را برای برخورد با افرادی که «اعتراض مدنی» شهروندان را با اقداماتی چون آتش زدن، شکستن شیشه و تعدی و تعرض به حقوق مردم به آشوب می کشانند روشن کرد.

سردار منتظرالمهدی، در تشریح اعتراضات روزهای گذشته گفت: در روزهای گذشته، اعتراضاتی در تهران و برخی شهرستان‌ها به دلیل وضعیتِ اقتصادی و نوساناتِ نرخِ ارز شکل گرفت که ماهیت آن کاملاً اقتصادی و مدنی بوده و مردم به دنبال بهبود شرایط معیشتی و ایجاد ثبات اقتصادی هستند.

وی ادامه داد: پلیس با استفاده از اطلاعات دقیق و رصدِ میدانی، تلاش کرده تا  از بروز آسیب و تنش جلوگیری کند. تعاملِ میدانیِ پلیس و همکاریِ معترضان باعث شد تا فضای تجمع امن و ایمن باقی بماند.

2425704_482

سخنگوی پلیس تصریح کرد: با وجود این همکاری، در برخی نقاط افرادی خارج از بدنه معترضان با دستور یا هدایت بازیگران خارجی و دشمنانِ امنیتِ کشور، تلاش کردند اعتراضات مشروع را به عملیات مخرب و خشونت‌آمیز تبدیل نمایند. این افراد قصد داشتند با اقدامات محدود اما هدفمند، بر شهروندان، مراکز خدماتی و انتظامی فشار وارد کرده و زمینه‌ «کشته‌سازی» و بزرگ‌نماییِ بحران کنند.

سردار منتظرالمهدی عنوان کرد: پلیس با اشراف کامل اطلاعاتی و آمادگیِ عملیاتی به محض شناساییِ این تحرکات، با اقدام فوری و هدفمند ، آنها را مهار کرده و امنیت مردم و اماکن عمومی حفظ شده است.

وی خاطرنشان کرد: این رویکرد نشان می‌دهد که پلیس با تفکیک دقیق میان مطالبه قانونی مردم و اقدامات مخرب، از حقوق مردم و امنیت ملی صیانت می‌کند و اجازه نخواهد داد که دشمنان، اعتراضِ مدنی را به بی‌ثباتی و آشوب تبدیل کنند.

منتظرالمهدی اظهار کرد: خط قرمز پلیس امنیت مردم و پیشگیری از هرگونه تخریبِ اموال و تعدّی به اماکنِ عمومی بوده و طبیعتا با خرابکاران و متعرّضان به حقوق مردم برخورد می‌شود.

سخنگوی پلیس در پایان گفت: فرماندهیِ کلِ انتظامیِ کشور به ملتِ عزیزِ ایران اطمینان می‌دهد که اجازه نخواهیم داد دشمنانِ این مرز و بوم اعتراضِ مدنی را به اغتشاش و شورش تبدیل نمایند و تا پایِ جان از مردم حفاظت، حراست و پشتیبانی خواهیم کرد.

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋