لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است.
برترینها: لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که بسیار مناسب صبحانه می باشد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
آب ولرم ۱٫۵ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم
مواد لازم درون خمیر
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
کره به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم را به همراه شکر، نمک، خمیر مایه فوری و روغن مایع درون یک کاسه نسبتا بزرگی ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را کم کم به کاسه اضافه کرده، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه روی کاسه را با درپوش یا سلفون پوشانده و کاسه را در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و کره را به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز کاراملی شود. حالا قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و زمانی که پیاز کاملا سرخ و کاراملی شد آنرا به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله قارچ را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب میان بافتی اش تبخیر شود، سپس مخلوط درون تابه را با اضافه کردن مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و تابه را از روی حرارت برداشته تا مواد میانی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار می دهیم، سپس خمیر را ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود. در ادامه خمیر را به ۴ قسمت یکسان جدا کرده و هر قسمت را با وردنه به صورت دایره باز می کنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید خمیر را به طوری پهن کنید که لبه های آن کمی ضخیم تر از مرکزش باشد تا مواد میانی را درون خود نگه دارد. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرهای شکل داده شده را با حفظ فاصله درون سینی می چینیم.
مرحله هشتم
در ادامه روی خمیرها را با یک کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مجدددا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کرده و حجیم شوند. حالا فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله نهم
پس از گذشت زمان استراحت خمیر، مقداری از مواد میانی را در مرکز خمیر ریخته و با ۱ عدد تخم مرغ روی آنرا می پوشانیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی لقمه ها می پاشیم.
مرحله دهم
حالا لبه های خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب رومال می کنیم و سینی را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم لقمه ها به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا نان ها کاملا پخته و تخم مرغ ها عسلی شوند.
مرحله یازدهم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و لقمه ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت لقمه های قارچ و تخم مرغ را به همراه سس دلخواه به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان.
پاسخ ها