دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

مطالعه جدید: ورزش برای تقویت عضلات می تواند بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازد

مطالعه جدید: حرکات ورزشی برای تقویت عضلات می‌تواند ابتلا به آلزایمر را به تاخیر بیندازد

محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزش عضلانی می‌تواند ابتلا به آلزایمر را به تاخیر بیندازد و علائم آن را کاهش دهد.

محققان در یک مطالعه جدید نشان دادند ورزش عضلانی و تمرینات مقاومتی می‌تواند علائم آلزایمر را در افراد کاهش داده و ابتلا به آن را به تاخیر بیندازد.

به تازگی گروهی از دانشمندان دانشگاه فدرال «سائوپائولو» در برزیل با مطالعه بر روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند فعالیت عضلانی - فعالیت‌های بدنی که عضلات را درگیر می‌کنند - می‌توانند تغییرات نوروپاتولوژیک را که سبب علائم بالینی بیماری آلزایمر است، معکوس کند.

در این آزمایش موش‌های با جهش ژنتیکی که باعث ایجاد پلاک‌های بتا آمیلوئید در مغز می‌شود را، تحت یک برنامه تمرین تقویتی چهار هفته‌ای قرار دادند. این جهش‌های ژنتیکی همان فرآیندی است که در مغز افراد مبتلا به آلزایمر رخ می‌دهد. در این برنامه از وزنه‌ و نردبان برای تمرین دادن به موش‌ها استفاده شد.

دانشمندان دریافتند پس از چهار هفته تمرین نه تنها میزان تجمع پلاک‌ها پس از ورزش کاهش یافت، بلکه سطح هورمون «کورتیکوسترون» در پلاسمای موش‌ها نیز به سطح همین هورمون در بدن موش‌های سالم که جهش ژنتیکی نداشتند، نزدیک شد.

کورتیکوسترون هورمونی است که در زمان استرس در بدن تولید می‌شود و پیش از این نشان داده شده است که با آلزایمر مرتبط است. در این آزمایش همچنین ثابت شد که فعالیت بدنی عضلانی می‌تواند میزان تولید این هورمون را در بدن نیز کاهش دهد.

آلزایمر

فارغ از در نظر گرفتن تفاوت‌های بالقوه میان فیزیولوژی میان انسان و موش، می‌توان گفت تاثیر فعالیت‌های بدنی بر روی سلامتی انسان و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر یا به تاخیر انداختن آن بسیار روشن است.

اما باید به بررسی این نکته پرداخت که تمرینات مقاومتی دارای معایب نیز هستند - به خصوص در سنین بالا. هرچند این دسته تمرینات توده عضلانی و قدرت آن را افزایش می‌دهد، سبب افزایش تراکم استخوان می‌شود و به تعادل بدن و انجام آسان‌تر کارهای روزمره کمک می‌کند، اما باید این نکته را در نظر گرفت که انجام چنین فعالیت‌هایی در سنین بالا بسیار دشوار است.

دانشمندان اعتقاد دارند برای آنکه بدن آمادگی مناسبی برای انجام چنین فعالیت‌هایی داشته باشد، باید آن را از سنین پایین شروع کرد تا عضلات به تمرینات با وزنه عادت کنند.

جدا از آنچه تاکنون بحث شد، دانشمندان همچنان در تلاش هستند تا به رابطه میان آلزایمر، علل ریشه‌ای آن و پیامدهای کلی آن در بدن و ورزش‌های عضلانی را درک کنند، هرچند که تاثیر مثبت ورزش بر آن پیش از این به اثبات رسیده است.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋