دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

راکت استارشیپ اسپیس ایکس برای چهارمین بار هنگام فرود منفجر شد

راکت استارشیپ اسپیس ایکس برای چهارمین بار هنگام فرود منفجر شد

ساعاتی پیش پروتوتایپ دیگری از راکت استارشیپ در حین تلاش برای فرود در پایگاه فضایی اسپیس ایکس در تگزاس منفجر شد. این چهارمین باری بود که اسپیس ایکس از ماه دسامبر توانست راکت خود را با موفقیت به ارتفاع بالا برساند و مانورهای پروازی مدنظرش را انجام دهد.

راکت SN11 در شرایط جوی مه‌آلود از پایگاه «بوکا چیکا» در ایالت تگزاس از زمین بلند شد و تا ارتفاع ۹.۹ کیلومتری بالا رفت تا سه موتور «رپتور» خود را آزمایش کند. با رسیدن راکت به حداکثر ارتفاع موتورهای استارشیپ خاموش شدند تا فرآیند فرود آغاز شود و SN11 به آرامی روی زمین فرود بیاید. ولی این عملیات موفقیت‌آمیز نبود.

ایلان ماسک مدیرعامل اسپیس ایکس به‌فاصله کوتاهی پس از انفجار SN11 در توییتی نوشت: «پس از آغاز فرآیند فرود خیلی زود اتفاق مهمی افتاد. به محض این که بتوانیم اجزای باقی مانده از راکت را بررسی کنیم، باید ببینیم این اتفاق چه بوده است.»

راکت استارشیپ اسپیس ایکس برای چهارمین بار هنگام فرود منفجر شد

تصاویر زنده دوربین بالای SN11 لحظاتی قبل از فرود قطع شد. ولی پخش زنده وب‌سایت ناسا از محل فرود نشان داد که تکه مخروبه‌هایی در حال سقوط روی مرکز بوکا چیکا بوده است. با این وجود، به خاطر مه غلیظ امکان مشاهده دقیق فرآیند فرود وجود نداشت. البته رادار هواشناسی «سرویس آب‌وهوایی ملی براونزویل، تگزاس» حجم بالایی از گاز را شناسایی کرده که نشان‌گر انفجار استارشیپ در آسمان است.

راکت استارشیپ اسپیس ایکس برای چهارمین بار هنگام فرود منفجر شد

«اداره هوانوردی فدرال» که ناظر تحقیقات اسپیس ایکس پیرامون علت انفجار SN11 است، ساعتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که تا این لحظه گزارشی از صدمات انسانی یا آسیب به املاک عمومی به دست آن‌ها نرسیده است. ناظران زمینی که در فاصله ۸ کیلومتر از محل فرود قرار داشتند می‌گویند سقوط تکه مخروبه‌های حاصل از انفجار SN11 را مشاهده کرده‌اند.

استارشیپ نسل جدید سیستم راکتی اسپیس ایکس است که قابلیت استفاده مجدد را دارد و طراحی شده تا انسان‌ها و حداکثر ۱۰۰ تن بار را به ماه و مریخ ببرد. پروتوتایپی که اسپیس ایکس فعلا آن را آزمایش می‌کند و دارای ارتفاعی به اندازه یک ساختمان ۱۶ طبقه است، فقط نیمه بالایی استارشیپ محسوب می‌شود. نیمه پایینی این فضاپیما یک بوستر فوق سنگین خواهد بود که استارشیپ را از زمین خارج می‌کند و خودش دوباره فرود می‌آید.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋