دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت پد تی ۱۰

هواوی محصولات متنوعی برای کاربران مختلف دارد و این موضوع شامل حال تبلت‌های این کمپانی هم می‌شود. تبلت‌های سری میت‌پد و مدیاپد هواوی شامل مدل‌هایی از اقتصادی‌ها تا پرچمدارها هستند. تبلتی که قصد بررسی آن را دارم میت‌پد تی ۱۰ است که یک مدل اقتصادی به حساب می‌آید و از سیم کارت هم پشتیبانی می‌کند.

هواوی میت‌پد T10 در بین تبلت‌های جدید هواوی به حساب می‌آید. البته از آنجایی که مدتی است این کمپانی چینی با گوگل به مشکل خورده، فاقد سرویس‌های گوگل از جمله پلی استور و جیمیل است. اما در عوض هواوی برای این تبلت، سرویس موبایل خود یعنی HMS را در نظر گرفته که شامل فروشگاه App Gallery به عنوان جایگزینی برای پلی استور است.

جعبه گشایی هواوی میت‌پد تی ۱۰:

مشخصات فنی:

  • نمایشگر ۹.۷ اینچی IPS با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل
  • چیپست Kirin 710A
  • رم ۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی (مدل مورد بررسی)
  • دوربین پشتی ۵ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۲ مگاپیکسلی
  • باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی
  • پشتیبانی از سیم کارت (شبکه 4G)
  • پشتیبانی از وای‌فای دو بانده 802.11a/b/g/n/ac و بلوتوث ۵.۰
  • ابعاد ۲۴۰ در ۱۵۹ در ۷.۸۵ میلی‌متر
  • وزن ۴۵۰ گرم
  • اندروید ۱۰ با پوسته EMUI 10.1
  • رنگ سرمه‌ای
  • قیمت مدل ۱۶ گیگابایتی در حدود ۴ میلیون تومان

همان طور که از مشخصات این مدل مشخص است با یک تبلت اقتصادی طرف هستیم که به لطف پشتیبانی از سیم کارت، می‌تواند برای دانش‌آموزان و دانشجویانی که دنبال یک مدل اقتصادی هستند جذاب باشد اما قطعا نباید انتظار اجرای بازی‌های سنگین را داشت.

طراحی و کیفیت ساخت

میت‌پد تی ۱۰

هواوی میت‌پد تی ۱۰ با وجود سخت‌افزار اقتصادی اما کیفیت بدنه قابل قبولی دارد. روی نمایشگر را یک شیشه یک تکه پوشانده که البته هواوی به جنس آن اشاره‌ای نکرده. در جلوی دستگاه هیچ خبری از لوگوی هواوی نیست و تنها بخش اطراف نمایشگر که جلب توجه می‌کند، دوربین سلفی قرار گرفته در بالای نمایشگر است. در سمت راست دوربین یک LED تعبیه شده که البته از دید پنهان است و در زمان کم بودن شارژ باتری یا هنگام شارژ شدن به رنگ‌های قرمز، نارنجی و سبز روشن می‌شود.

بخش عمده قاب پشتی که تا فریم اطراف هم ادامه پیدا کرده، جنسی آلومینیومی دارد که به خوبی حس کیفیت بالا را منتقل می‌کند. بخش باریک بالایی قاب پشتی و نیز فریم بالایی اما از پلاستیک با کیفیتی ساخته شده که زیر دست کمی زبر احساس می‌شود. دوربین اصلی تکی هم در بالای سمت راست قاب پشتی قرار گرفته و در حدود چند میلی‌متر از قاب بیرون زده است. با این حال موجب نامتعادل شدن تبلت روی میز نمی‌شود. چند میلی‌متر اطراف فریم دور نمایشگر اما جنسی پلاستیکی دارد و کمی بالاتر از نمایشگر قرار گرفته است.

میت‌پد تی ۱۰

میت‌پد تی ۱۰ به اسپیکر استریو مجهز شده که در دو طرف فریم چپ و راست قرار گرفته‌اند. در فریم سمت راست همچنین پورت USB-C، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و درگاه سیم کارت و کارت حافظه به چشم می‌خورد. فریم پایینی هیچ پورت یا کلیدی ندارد اما در فریم بالایی یعنی همان بخش پلاستکی، کلیدهای ولوم و پاور و نیز دو سوراخ میکروفن تعبیه شده است.

در کل باید گفت که هواوی میت‌پد تی ۱۰ کیفیت ساخت بالایی دارد و از معایب آن، جنس خاص بخش فلزی قاب پشتی است که به شدت مستعد جذب چربی دست است. نکته دیگری که شاید برای برخی از کاربران خوشایند نباشد، طراحی افقی تبلت است؛ یعنی مکان دوربین و اسپیکرهای استریو به گونه ای است که برای بهترین تجربه کار با تبلت، باید آن را افقی در دست بگیرید. از نظر تعادل وزن هم، تبلت شرایط مناسبی دارد و به ویژه در حالت افقی، به راحتی در دست قرار می‌گیرد.

نمایشگر

میت‌پد تی ۱۰

نمایشگر میت‌پد تی ۱۰ ابعاد ۹.۷ اینچی دارد که برای بیشتر کارهای دانش‌آموزان و دانشجویان کافی است؛ البته شاید برای برخی از نوجوانان بیش از حد بزرگ باشد و در این صورت بهتر است به سراغ مد‌های کوچک‌تر از جمله میت‌پد تی ۸ بروند.

رزولوشن نمایشگر تنها ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل (با نسبت ۱۶ به ۱۰) است که تراکم نه چندان بالای ۱۵۶ پیکسل در هر اینچ را به همراه دارد و حتی با کمی دقت می‌توانید پیکسل‌ها را ببینید. از نظر رنگ و روشنایی و کیفیت رنگ اما با نمایشگری با کیفیت در بین مدل‌های اقتصادی طرف هستیم. میت‌پد تی ۱۰ همچنین فاقد حسگر نور است و به همین دلیل نمی‌تواند نور نمایشگر را بسته به نور محیط به طور خودکار تنظیم کند.

میت‌پد تی ۱۰

تنظیمات نمایشگر شامل گزینه‌های متنوعی است. «Color temperature» امکان تنظیم دمای رنگ در حالت‌های گرم، سرد یا با تنظیم دلخواه را در اختیارتان می‌گذارد. با «Eye Comfort» می‌توانید میزان نور آبی نمایشگر را کاهش دهید. اگر هم عادت به خواندن ای‌بوک روی تبلت را دارید، گزینه «eBook mode» نور و رنگ نمایشگر را برای خوانایی راحت‌تر و کاهش خستگی چشم بهبود می‌دهد. در نهایت با فعال کردن گزینه «Smart Resolution»، رزولوشن دستگاه بر اساس محتوا تنظیم می‌شود. البته پیشنهاد می‌کنم این گزینه آخر را فعال نکنید؛ چون رزولوشن نمایشگر در حدی پایین است که اگر بیش از این هم کاهش یابد، کیفیت پایین آن بیشتر به چشم می‌آید.

نرم‌افزار و رابط کاربری

میت‌پد تی ۱۰

میت‌پد تی ۱۰ با اندروید ۱۰ و رابط کاربری EMUI 10.1.0 به دست ما رسیده. آخرین پچ امنیتی تبلت مربوط به حدود ۷ ماه پیش است که برای یک تبلت نسبتا جدید، کمی قدیمی به حساب می‌آید. مشابه تقریبا تمامی موبایل‌ها و تبلت‌های جدید هواوی، میت‌پد تی ۱۰ نیز فاقد پشتیبانی از سرویس‌های موبایل هواوی است. اما هواوی در عوض تبلت اقتصادی خود را با سرویس‌های موبایلی خود (HMS) همراه کرده است.

اپ گالری که در اصل جایگزینی برای پلی استور گوگل در گوشی‌ها و تبلت‌های هواوی است تعداد اپلیکیشن‌های بسیار محدود‌تری در مقایسه با پلی استور گوگل دارد. البته هواوی با کمک «Petal Search» جستجوی اپ‌ها و دانلود از مارکت‌های غیر رسمی دیگر از جمله کافه بازار و APKPure را راحت‌تر کرده است. اپلیکیشن Petal Search توسط یکی از زیر مجموعه‌های هواوی توسعه داده شده و حتی یک دسته‌بندی جداگانه برای جستجوی اپلیکیشن‌ها دارد.

اما همان طور که پیش از این هم در بررسی برخی از گوشی‌های فاقد سرویس‌های گوگل از جمله Y7a (بررسی دیجیتال) گفته‌ایم در بعضی از اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها با پیغام اخطار فقدان خدمات گوگل پلی مواجه می‌شوید و در برخی دیگر خبری از نمایش اعلان‌های اپ‌ها نیست. با این وجود هواوی با همکاری توسعه دهندگان در تلاش است اپلیکیشن‌ها و بازی‌های محبوب را در اختیار کاربران خود قرار دهد. به این منظور در صفحه مخصوصی در وبسایت هواوی موبایل فارسی، راهنمایی ویژه‌ای را در نظر گرفته است. به کمک این صفحه، کاربران می‌توانند از بین مارکت‌های اپ گالری، کافه بازار، APKPure یا سایت توسعه دهنده اپلیکیشن، بهترین منبع را برای نصب برنامه‌های سازگار با دستگاه‌های هواوی پیدا کنند. تا کنون راهکارهای نصب بسیاری از اپلیکیشن‌های محبوب از جمله اسنپ، تپسی، الوپیک،‌بلد و دیجی‌کالا به این صفحه اضافه شده اما در کمال تعجب هنوز هم برخی از اپلیکیشن‌ها از جمله تپسی با مشکل مواجه هستند و کارکرد درستی ندارند.

در مجموع، کار کردن با دستگاه‌های اندرویدی هواوی که فاقد سرویس‌های گوگل هستند با آزمون و خطا همراه است و باید به دنبال راهکارهای دیگری از جمله کافه بازار، اپ گالری، APKPure، موتور جستجوی Petal و ... برای نصب اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها باشید. البته برای بعضی برنامه‌ها هم باید صبر پیشه کنید تا شاید نسخه سازگار ویژه این دستگاه‌ها ارائه شود.

میت‌پد تی ۱۰

در میت‌پد تی ۱۰ به طور پیش فرض اپلیکیشن‌ها در صفحه اصلی قرار می‌گیرند ولی در صورت نیاز می‌توانید منوی اپلیکیشن‌ها را فعال کنید. نکته آزار دهنده رابط کاربری، شورت‌کات‌هایی برای بازی‌ها و اپ‌ها غیر ضروری متعدد است که به طور پیش فرض نصب نیستند اما با لمس آنها یک صفحه پاپ‌آپ برای نصب، نشان داده می‌شود. تم‌ها و والپیپرهای تبلت نسبتا متنوع هستند و حتی می‌توانید نمونه‌های دیگری که با سلیقه‌تان هماهنگ باشد را از اپلیکیشن تم دانلود کنید.

هواوی همچنین بخش مخصوص به کودکان به نام «Kids Corner» را برای این تبلت در نظر گرفته تا خیالتان از بابت استفاده کودکان از تبلت راحت باشد. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید سطح دسترسی فرزندان به برنامه‌ها و مدت زمان استفاده از تبلت را تنظیم کنید تا تعامل کودک و تبلت را زیر نظر داشته باشید. عکس‌های زیر مربوط به بخش کیدز کرنر هستند.

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

فارغ از پیچیدگی‌هایی که به دلیل فقدان پشتیبانی از سرویس‌های گوگل با ‌آن مواجه می‌شوید،‌ رابط کاربری میت‌پد T10 بدون مشکل خاصی اجرا می‌شود اما چندان روان نیست و در بیشتر بخش‌های رابط کاربری شاهد لگ‌های محسوس هستیم.

سخت‌افزار

میت‌پد تی ۱۰

هواوی میت‌پد تی ۱۰ به چیپست Kirin 710A مجهز شده است. این چیپست بر اساس Kirin 710 طراحی شده اما به‌جای فرایند ۱۲ نانومتری TSMC، با فرایند ۱۴ نانومتری SMIC ساخته شده است. چیپست تبلت به ۴ هسته کورتکس A73 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز برای وظایف سنگین مجهز شده و کارهای سبک‌تر بر دوش ۴ هسته کورتکس A53 با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتز است. پردازش گرافیکی را هم پردازشگر Mali G51 به عهده دارد. تبلت هواوی تنها با ۲ گیگابایت رم همراه شده و حافظه داخلی آن ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت (مدل مورد بررسی) است.

برای ارزیابی توان سخت‌افزاری این تبلت به سراغ بنچمارک‌های انتوتو ۸، گیک‌بنچ ۵، پی‌سی مارک و تری‌دی مارک رفتم. متاسفانه تبلت قادر به اجرای گیک‌بنچ و انتوتو نبود. در ادامه نتایج بنچمارک‌های پی‌سی مارک و تری‌دی مارک را در دو حالت عادی و پرفورمنس مشاهده می‌کنید:

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بر اساس این نتایج، هواوی میت‌پد تی ۱۰ در بین اقتصادی‌های بازار قرار دارد. نتایج حالت عادی و پرفورمنس هم تفاوت چندانی با هم ندارند و بهتر است چندان به بهبود کارایی در حالت پرفورمنس در این تبلت، دل خوش نباشید. در کل از نظر قدرت سخت‌افزاری، تبلت هواوی اختلاف چندانی با گوشی Y7a این کمپانی (با چیپست مشابه) ندارد و از نظر قدرت سخت‌افزاری در حد و اندازه دستگاه‌های مجهز به چیپست اسنپدراگون ۶۶۲ یا ۶۶۵ قرار می‌گیرد.

برای بررسی عملکرد تبلت در زمینه گیمینگ به سراغ چند بازی رفتم و نتایج زیر را به دست آوردم:

  • موبایل لجندز: این بازی برای چیپست‌های هواوی بهینه شده و با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه یا بیشتر اجرا می‌شود. در زمان اجرای بازی شاهد لگ و تاخیر محسوسی نبودم.
  • کال آو دوتی موبایل: این بازی روی پایین‌ترین تنظیمات گرافیکی، با نرخ فریم قابل قبول اجرا می‌شود ولی در کل چندان روان نیست و گاه با افت فریم محسوس مواجه می‌شود.
  • ریل ریسینگ ۳: این بازی چندان جدید نیست اما همچنان زیبا است. ریل ریسینگ ۳، گرافیک را به طور خودکار بر اساس قدرت سخت‌افزاری دستگاه تنظیم می‌کند. این بازی با گرافیک پایین و نرخ فریم قابل قبول اجرا شد اما در برخی صحنه‌های شلوغ با افت فریم محسوس مواجه شدم. در کل باید گفت که تجربه این بازی در میت‌پد تی ۱۰ خوب است اما به اندازه اجرا در گوشی‌ها و تبلت‌های میان‌رده، لذت بخش نیست.

بر اساس تجاربی که داشتم، تبلت میت‌پد تی ۱۰ برای اجرای بازی‌های با کیفیت و سنگین ساخته نشده و حتی از این نظر در مقایسه با هواوی Y7a با چیپست مشابه اما رم ۴ گیگابایتی، به میزان محسوسی ضعیف‌تر عمل می‌کند. علاوه بر این با اجرای همزمان چند اپ یا بازی، لگ‌های بیشتری در رابط کاربری احساس می‌شود و به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی این موضوع، کمبود رم باشد. ولی اگر قصد اجرای بازی‌های سبک را داشته باشید، تبلت هواوی به خوبی از پس اجرای آنها بر می‌آید.

میت‌پد تی ۱۰ همچنین از سیم کارت و شبکه‌های مخابراتی 4G پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این می‌توانید تا ۵۱۲ گیگابایت کارت حافظه جانبی میکرو اس‌دی به این تبلت اضافه کنید. از دیگر قابلیت‌ها باید به پشتیبانی از OTG (برای انتقال فایل‌ها بین تبلت و حافظه فلش USB)، GPS و رادیوی FM اشاره کرد.

کیفیت صدا

میت‌پد تی ۱۰ به اسپیکر استریو مجهز شده که در دو طرف چپ و راست فریم اطراف تبلت تعبیه شده‌اند. زمانی که بازی می‌کنید، اسپیکر دو گانه هیجان مضاعفی را القا می‌کند؛ به خصوص در بازی‌هایی مثل کال آو دیوتی موبایل که افکت‌های صوتی متنوع و زیبایی دارد.

میت‌پد تی ۱۰

اسپیکرها حجم صدای بالایی دارند اما برای گوش دادن به موسیقی چندان مناسب نیستند و تون صدای اسپیکر به سمت بم تمایل دارد. بهترین صدای اسپیکرها هم در ولوم‌های تا ۶۰ درصد است و در ولوم‌های بالاتر گاه با اعوجاج مواجه می‌شوند و کیفیت صدا به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

خروجی صدای جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون برای یک تبلت اقتصادی کیفیت قابل قبولی دارد اما حجم صدا چندان بالا نیست و صدای بیس هم ضعیف‌تر از انتظار شنیده می‌شود. زمانی که از هدفون استفاده می‌کنید همچنین می‌توانید افکت‌های صوتی Histen هواوی را فعال کنید تا صدا بر اساس نوع هدفون یا سلیقه صدایی شما بهبود داده شود. البته در عمل به دلیل کیفیت نه چندان بالای خروجی هدفون، تاثیر افکت‌ها چندان قابل توجه نیست.

دوربین

میت‌پد تی ۱۰

مشابه بیشتر تبلت‌ها، از دوربین میت‌پد تی ۱۰ هم نباید انتظار زیادی داشته باشید و در واقع تنها می‌توانید برای عکس‌برداری ضروری، ویدیو کنفرانس و ثبت اسناد روی این دروبین‌ها حساب کنید. تبلت اقتصادی هواوی، دو دوربین دارد که در ادامه مشخصات آنها را می‌بینید.

  • دوربین پشتی ۵ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f2.2 و فوکوس خودکار
  • دوربین سلفی ۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f2.4

عکس‌های زیر با دوربین‌های میت‌پد تی ۱۰ ثبت شده‌اند:

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

بررسی تبلت اقتصادی هواوی میت‌پد تی ۱۰

عکس‌های هر دو دوربین اصلی و سلفی حتی در نور مناسب هم فاقد جزئیات کافی هستند و همیشه با نویز قابل توجه ثبت می‌شوند. علاوه بر این دقت رنگ‌ها پایین است و در شب عکس‌های دوربین اصلی از نظر نور به شدت نا متعادل هستند. در کل بهتر است در شب و نور ضعیف قید عکس‌برداری با تبلت را بزنید و برای عکس‌برداری با کیفیت هم چندان روی دوربین‌ها حساب نکنید.

باتری و شارژر

هواوی میت‌پد تی ۱۰

میت‌پد تی ۱۰ به باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است. تبلت هواوی در تست باتری پی‌سی‌مارک توانست به مدت بیش از ۱۲ ساعت مداوم زیر فشار نسبتا سنگین و با روشنایی نمایشگر ۵۰ درصد و وای‌فای روشن دوام بیاورد که با توجه به نمایشگر بزرگ، رقم بسیار خوبی محسوب می‌شود.

در جعبه مدلی که در اختیار ما است یک شارژر ۱۰ وات قرار داده شده که توان شارژ سریع تبلت را ندارد. شارژ صفر تا ۵۰ درصد در حدود یک ساعت و ربع زمان می‌برد و برای شارژ کامل به بیش از ۳ ساعت زمان نیاز است. حین شارژ، قاب پشتی تبلت کمی گرم می‌شود اما نه در حدی که کار با تبلت در این حین آزار دهنده باشد.

میت‌پد تی ۱۰

یکی از قابلیت‌های مفیدی که در تنظیمات باتری به چشم می‌خورد، گزینه «Smart Charge» است. زمانی که این ویژگی را فعال می‌کنید، تبلت به مرور عادت‌های معمول شارژ کردن شما را یاد می‌گیرد و پس از آن، در هر بار شارژ کردن، فرایند شارژ تا ۱۰۰ درصد را به تعویق می‌اندازد. به این ترتیب تبلت برای مدت طولانی در حال شارژ باقی نمی‌ماند و استهلاک باتری کاهش و دوام آن افزایش می‌یابد.

سخن پایانی

هواوی میت‌پد تی ۱۰

هواوی میت‌پد تی ۱۰ یک تبلت اقتصادی با قیمتی در حدود ۴ میلیون تومان است که می‌تواند گزینه مناسبی برای دانش‌‌آموزان، دانشجویان یا علاقه‌مندان به تماشای فیلم و سریال و مطالعه کتاب باشد. از مهم‌ترین مزایای این تبلت، شارژدهی بسیار خوب است اما کاربران باید با لگ‌های رابط کاربری، رم پایین ۲ گیگابایتی و نمایشگر با رزولوشن نه چندان بالا هم کنار بیایند. در حال حاضر مدل با حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی این تبلت در بازار بیشتر یافت می‌شود و احتمالا بیشتر کاربران این مدل نیاز به افزایش حافظه جانبی از طریق کارت میکرو اس‌دی خواهند داشت.

یکی از رقبای این تبلت، لنوو تب M10 X505X است که با وجود تشابه‌های فراوان، چیپست به مراتب ضعیف‌تر اسنپدراگون ۴۲۹ دارد ولی در عوض از نمایشگر با کیفیت‌تر بهره می‌برد. با این حال تبلت لنوو با قیمت بسیار بالاتر حدود ۴.۷ میلیون تومان برای مدل ۳۲ گیگابایتی به فروش می‌رسد. در بازه قیمتی تا ۴ میلیون تومان همچنین تبلت‌هایی نظیر لنوو تب M8 8505X، لنوو تب 8504X و هواوی میت‌پد تی ۸ هم در بازار یافت می‌شود که البته همه نمایشگر ۸ اینچی دارند و از نظر قدرت پردازشی هم در رده پایین‌تری قرار می‌گیرند.

در نهایت باید گفت که هواوی میت‌پد تی ۱۰ یکی از تبلت‌های با ارزش در بین اقتصادی‌ها است و البته در مقایسه با رقبا یک کمبود مهم دارد و آن سرویس‌های گوگل است.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋