دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

کشف کاتالیزور جدید برای تبدیل دی اکسید کربن و آب به اتانول

کشف کاتالیزور جدید برای تبدیل دی‌اکسید کربن و آب به اتانول

محققان کاتالیزور جدیدی کشف کرده‌اند که می‌تواند کربن دی اکسید و آب را با بازدهی انرژی بالا و هزینه کم به اتانول تبدیل کند.

محققان آزمایشگاه ملی آرگون (ANL) با همکاری محققان دانشگاه ایلینوی شمالی کاتالیزور جدیدی را کشف کرده‌اند که کربن دی اکسید و آب را به اتانول تبدیل می‌کند. این کاتالیزور که از مس و پودر کربن تشکیل شده نقش الکتروکاتالیست را بازی می‌کند.

کاتالیزور یاد شده در میدان الکتریکی با ولتاژ کم قرار گرفته و آب و کربن دی اکسید از روی آن عبور می‌کنند. واکنش شیمیایی سبب شکسته شدن این مولکول‌ها و بازآرایی آنها به اتانول با بازده فارادییک (Faradaic Efficiency) بیش از ۹۰ درصد می‌شود که به گفته محققان بسیار بیشتر از تمام فرآیندهای مشابه است. از اتانول تولید شده می‌توان به عنوان افزودنی سوخت و یا محصول واسط در صنایع شیمی، داروسازی و آرایشی استفاده کرد.

کشف کاتالیزور جدید برای تبدیل دی‌اکسید کربن و آب به اتانول

استفاده از اتانول ایجاد شده توسط این کاتالیزور مثال «اقتصاد دورانی» است. در این نظام اقتصادی گاز کربن دی اکسید از جو استخراج شده و دوباره در سوخت به کار می‌رود. اگر این فرآیند به کمک انرژی تجدید پذیر انجام شود، آن وقت تنها عنصر از دست رفته آب خواهد بود. البته استفاده از این اتانول به عنوان افزودنی در سوخت خودروهای درون سوز منطقی به نظر نمی‌رسد، چرا که با وجود بازده فارادییک بالا، بازدهی الکتریکی آن کم است و بنابراین استفاده از خودرو برقی منطقی‌تر خواهد بود.

قیمت استفاده از اتانول به دست آمده از کربن نیز مشخص نیست. در حال حاضر برخی شرکت‌ها از طریق به دام انداختن کربن دی اکسید سوخت‌های سینتتیک توسعه می‌دهند. برای مثال شرکت کانادایی Carbon Engineering با گرفتن دی اکسید کربن از هوا نوعی سوخت سینتیتک خام تولید کرده و از آن برای تولید سوخت خلوص با بالا برای صنعت هوانوردی استفاده می‌کند.

سوخت‌های سینتیتک باید از لحاظ قیمت توان رقابت با سوخت‌های فسیلی را داشته باشند. بنابراین باید دید اتانولی که محققان آزمایشگاه ملی آرگون از به دام انداختن کربن تولید کرده‌اند توانایی رقابت با بیواتانول (اتانول زیستی) یا منابع دیگر را دارد یا خیر.

یافته‌های این تحقیق در ژورنال Nature Energy منتشر شده است.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋