توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

چری اکسید ایکسلانتیکس MX با برد الکتریکی ۲۱۰ کیلومتر عرضه شد

چری اکسید اکسلانتیکس MX با برد برقی ۲۱۰ کیلومتر عرضه شد

رقبای اصلی اکسلانتیکس MX شامل بی‌وای‌دی سانگ ال DM-i، دیپال S07 و لیپ‌موتور C11 هستند.

اکسید، زیربرند لوکس چری، شاسی‌بلند دوربرد اکسلانتیکس MX را در بازارهای جهانی عرضه کرد که در چین با نام ET5 به فروش می‌رسد. این مدل در دو نسخه با قیمت‌ ۱۴۴,۹۰۰ تا ۱۵۹,۹۰۰ یوان (۲۰,۵۰۰ تا ۲۲,۶۰۰ دلار) در دسترس است.

اکسلانتیکس MX از یک موتور ۱.۵ لیتری بنزینی توربوشارژ به‌عنوان ژنراتور و یک موتور الکتریکی نصب‌ شده در عقب با قدرت ۱۹۵ کیلووات (۲۶۱.۵ اسب بخار) و گشتاور ۳۲۴ نیوتن متر بهره می‌برد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۳۲.۶۶ کیلووات ساعتی، برد برقی ۲۱۰ کیلومتر و برد کلی ۱۳۱۰ کیلومتر را ارائه می‌دهد. این برد محصول چری را به یکی از بهترین خودروهای دوربرد در این محدوده قیمتی تبدیل می‌کند.

این شاسی‌بلند از جدیدترین زبان طراحی اکسید شامل جلوپنجره بسته با چراغ‌های جلوی صدفی و نوار نوری عقب LED تمام‌عرض برخوردار است. MX دارای طول ۴.۷۸ متر، عرض ۱.۸۹ متر، ارتفاع ۱.۷۲ متر و فاصله محوری ۲.۸ متر است. تیپ بالارده به لطف لیدار روی سقف از امکانات کمک‌راننده پیشرفته بهره می‌برد.

تجهیزات فناورانه کابین اکسلانتیکس MX

در کابین شاهد سه نمایشگر هستیم: یک کیلومترشمار دیجیتال ۱۰.۲۵ اینچی، یک نمایشگر لمسی مرکزی ۱۵.۶ اینچی و یک صفحه نمایش ۱۲.۳ اینچی برای سرنشین جلو، که همگی به تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۲۵۵ مجهز هستند. فضای داخلی از چرم ناپا و آلکانتارا، روکش‌های دو-رنگ و اتصال گوشی هوشمند بهره می‌برد.

مدل بالارده دارای سیستم کمک‌راننده پیشرفته فالکون ۷۰۰ مبتنی‌بر تراشه جرنی 6P و پلتفرم هورایزن سوپردرایو ساخت هورایزن رباتیکس است. این سیستم شامل یک واحد لیدار، ۲۷ حسگر با دقت بالا، رادار و دوربین است که از دستیار رانندگی در شهر و بزرگراه و پارک خودکار چندسناریویی پشتیبانی می‌کند.

اکسلانتیکس MX
اکسلانتیکس MX
چری

رقبای اصلی اکسلانتیکس MX شامل بی‌وای‌دی سانگ ال DM-i، دیپال S07 و لیپ‌موتور C11 هستند که از پیشرانه دوربرد یا پلاگین هیبریدی بهره می‌برند. هنوز هیچ یک از محصولات اکسلانتیکس در بازار ایران عرضه نشده‌اند. با توجه به گسترش فعالیت چری در بازار کشورمان، ممکن است در آینده شرکتی متفاوت از مدیران‌خودرو و گروه ماموت نسبت به عرضه محصولات اکسلانتیکس اقدام کند.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋