توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۲ نفر دنبال می شود

آژانس فضایی: ما باید فناوری ساخت پرتابگرهای مختلف را از طریق آزمایش های متعدد تثبیت کنیم

سازمان فضایی: باید با آزمایش‌های متعدد فناوری ساخت پرتاب‌گرهای مختلف را تثبیت کنیم

او اشاره کرد که محصولات و سیستم‌هایی که توسعه پیدا می‌کنند، بعد از اعمال تست‌های آزمایشگاهی در سطح زمین، باید در مدار نیز تست شوند.

رییس سازمان فضایی ایران اعلام کرد که ماهواره‌بر قائم در سومین پرتاب تحقیقاتی خود رکود جدیدی را ثبت کرد. او همچنین گفت که تاکنون توانسته‌ایم در پرتاب‌گرهای سوخت جامد، مایع و ترکیبی به خودکفایی برسیم اما باید با آزمایش‎‌های متعدد این فناوری را تثبیت کنیم.

«حسن سالاریه»، رییس سازمان فضایی ایران در گفتگو با بخش خبری صدا و سیما با اشاره به اینکه ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ در سومین پرتاب تحقیقاتی خود با موفقیت یک رکورد جدید را ثبت کرد ، گفت: «این ماهواره‌بر توانست یک ماهواره تحقیقاتی با جرم ۵۰ کیلوگرم، موسوم به ماهواره ثریا را در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار دهد. این امتیاز بالایی برای کشور است.»

او درباره ویژگی‌های ماهواره ثریا گفت: «این ماهواره از سری ماهواره‌های تحقیقاتی پژوهشگاه فضایی ایران محسوب می‌شود. سری SRI این ماهواره با هدف آزمایش و تست عملکرد محصولات توسعه پیداکرده در پژوهشگاه فضایی ایران و یا در بخش خصوصی در مدار استفاده می‌شود. کلیه محصولات و سیستم‌هایی که توسعه پیدا می‌کنند، بعد از اعمال تست‌های مختلف آزمایشگاهی در سطح زمین، باید در مدار هم تست شوند. از این حیث پرتاب‌های تحقیقاتی برای هر کشوری ضروری هستند.»

او اشاره کرد که این پرتاب تحقیقاتی، ماهواره مخابراتی بوده که زیرسیستم‌های مختلف آن، مثل تولید و توزیع توان، در مدار۷۵۰ کیلومتری آزمایش شدند. سالاریه همچنین گفت: «می‌توان با دریافت داده‌های ماهواره در سطح زمین، عملکرد تمامی این زیرسیستم‌ها را بررسی کرد.»

رییس سازمان فضایی همچنین توضیح داد: «پرتاب‌گرهای سوخت جامد از بابت اینکه پرتاب‌گرهای سبکی هستند، برای کشور ضروری به شمار می‌آیند. این پرتاب‌گرها همچنین امکان پرتاب به مدارهای مختلف با شیب‌های مداری مختلف در ارتفاعات مختلف را فراهم می‌کنند.»

به گفته سالاری یکی از مزایای پرتاب‌گرهای سوخت جامد این است که نیازی به زیرساخت‌های عریض و طویل نداشته و کشورهایی که این تکنولوژی را دارند، می‌توانند از سطح دریا نیز پرتاب مداری را تجربه کنند. او همچنین اشاره کرد که علاوه بر پرتاب‌گرهای سوخت جامد، پرتاب‌گرهای سوخت مایع نیز در کشور وجود دارد که در حال توسعه هستند. این پرتاب‌گرها توانایی حمل اجرام بالاتری را دارند و از این حیث، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

او عقیده دارد که کشور در پرتاب‌گرهای سوخت جامد، مایع و ترکیبی به خودکفایی رسیده است اما باید با آزمایش‎‌های متعدد این فناوری را تثبیت کند.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋