توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

مدیرعامل بانک کارآفرین: اقتصاد کشور نباید متکی به فروش نفت باشد

مدیرعامل بانک کارآفرین: اقتصاد کشور به فروش نفت نباید متکی باشد

به گفته مدیرعامل بانک کارآفرین، تأمین مالی 90 درصدی اقتصاد کشور بر عهده شبکه بانکی است و باید باید آسیب‌های آن را رفع کرد.

«احمد بهاروندی»، مدیرعامل بانک کارآفرین، در گردهمایی سراسری رؤسای شعب و مدیران ستادی بانک کارآفرین گفت اتکای اقتصاد در حوزه منابع ملی به درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت است و نباید اینطور باشد. او آثار تحریم را باعث تقلیل منابع کشور دانست.

او با اشاره به نخستین مسیر تحریم در ایران گفت: «عمده اتکای اقتصاد در حوزه منابع ملی به درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت است و آثار تحریم باعث تقلیل منابع کشور می‌شود. از آنجایی که هزینه‌های کشور در جای خود باقی مانده و چه بسا در سال‌های متوالی رشد کرده‌اند، رقم کسری بودجه هر سال افزایش می‌یابد.»

به گزارش روابط‌عمومی بانک کارآفرین، بهاروندی به عوامل بین‌المللی مؤثر بر شرایط اقتصادی ایران اشاره کرد و گفت: «کشورهایی که احساس می‌کنند سهمشان از کیک اقتصاد نباید دچار تغییر شود، اقدامات خود را خارج از تعارفات مرسوم، به‌صورت خشن‌تر و جدی‌تر بروز و ظهور می‌دهند.

مدیرعامل بانک کارآفرین: اقتصاد کشور به فروش نفت نباید متکی باشد

بهاروندی اقتصاد منطقه آسیای شرقی را هدف برنامه‌ریزی اقتصادی دانست و گفت: «به‌نظر می‌رسد کشور رقیب حوزه دلار هنوز به نقطه رهایی برای اقدام سخت نرسیده است. اما در حوزه‌های نیابتی، تعارفات را کنار گذاشته و اقداماتی را علیه هم به‌صورت جدی انجام داده‌اند.»

او همچنین درباره شرایط اقتصادی ایران گفت: «ایران در این مسیر حادث شده و تحریم درواقع سوغات این کشمکش برای اقتصاد ایران است. این تحریم از مسیرهای مختلف اقتصاد ما را رنج می‌دهد.»

شرایط بودجه و ارتباط آن با تحریم

بهاروندی در ادامه توضیحات خود گفت: «مسیر دیگری که تحریم ایجاد می‌کند، گران‌تر‌شدن خرید کالاهای وارداتی است. در گذشته اگر راحت‌تر می‌خریدیم، الان باید سخت‌تر بخریم، واسطه‌ها بیشتر می‌شوند و درمقابل به‌دلیل ریسک همکاری با ایران، قیمت‌ها را بالاتر ارائه می‌دهند و درنهایت منجر به تورم، فشار تقاضا و افزایش قیمت مصرف‌‌کننده می‌شود.»

این مقام مسئول بانک کارآفرین به مسیر دیگر منجر به تحریم اشاره کرد و گفت: «معنی اتفاق‌نیفتادن سرمایه‌گذاری خارجی در کشور این است که تقاضای دارندگان ارز خارجی برای ریال ایران کاهش یافته و ریال ایران درحالی‌که در درون مرزهای اقتصاد کشور درحال رشد است، اما متقاضی خارجی ندارد.»

او بر این باور است که هر سرمایه‌گذار خارجی نیاز دارد بخشی از سرمایه خود را تبدیل به ریال کند. وقتی تقاضا برای ریال وجود نداشته باشد، یعنی ریال‌ها انباشت می‌شوند و این انباشت ممکن است از میزان رشد تولید داخلی کشور سبقت گیرد؛ بنابراین انباشت درونیِ غیرمتوازن با رشد منجر به تورم می‌شود.

مدیرعامل بانک کارآفرین: اقتصاد کشور به فروش نفت نباید متکی باشد

مدیرعامل بانک کارآفرین ادامه داد: «پس از سخنرانی‌ پیشین در بیست‌وسومین سالگرد تأسیس بانک در آذرماه سال گذشته، اقداماتی حرفه‌ای در بانک از جنس ریل‌گذاری و ایجاد پلتفرم برای بالندگی بانک کارآفرین انجام شده است.»

بهاروندی همچنین به برخی داوری‌ها درخصوص بانکداری در ایران اشاره کرد و گفت: «بانکداری در ایران به دلایل مختلف در معرض داوری و قضاوت است. البته گاهی اوقات هم در شبکه بانکی اشکالاتی بروز داشته که منکر آن نیستیم.»

به باور او، در اقتصادی که بیش از 90 درصد تأمین مالی‌اش از بازار پول و شبکه بانکی است، تمرکز سیاست‌گذار، سخنرانان و کسانی که فرهنگ اقتصادی را بسترسازی می‌کنند، باید در رشد، بالندگی و رفع آسیب‌های شبکه بانکی باشد.

بهاروندی با تأکید بر اینکه بانک کارآفرین به‌عنوان یکی از مصادیق بانکداری خصوصی موفق در ایران با قوت به کار خود ادامه می‌دهد، گفت: «هر موقع معیارها و مشخصات بانک کارآفرین در معرض نگاه سیاست‌گذاران و تریبون‌داران منتقد به سیستم بانک‌های خصوصی قرار می‌گیرد، به نظرم حرفشان همان‌جا دچار سکته می‌شود و این افتخار بانک کارآفرین است.»

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋