dell.tehran

dell.tehran

ارتقا لپ تاپ لنوو

ارتقا لپ تاپ لنوو به چه صورت می­باشد؟

 

 

رایانه­ های نوت بوک به شما و کارکنان کسب و کار کوچکتان این امکان را می­دهند که در هر زمان در هر مکانی کار کنید و بهره وری قابل توجهی به دست آورید. یعنی تا زمانی که لپ تاپ شما به کندی شروع به کار کند و نیاز به تعمیرات پرهزینه داشته باشد.بررسی های بخش ارتقا لپ تاپ لنوو نشان میدهد اگرچه بسیاری از روش‌های نسبتاً ارزان، عمر لپ‌تاپ فعلی شما را طولانی‌تر می‌کنند، اما نشانه‌های آشکار نشان می‌دهند، به خصوص اگر آن لپ تاپ، لنوو باشد.

 

 

 لپ تاپ­های لنوو که به عنوان یکی از بهترین لپ تاپ­ های جهان شناخته شده است گاهی وقت­ها دچار مشکل کندی سرعت و فرسوده شدن قطعات می­شود.بررسی های نمایندگی لنوو نشان میدهد بهترین راه ارتقا آن است. لپ تاپ­های قدیمی لنوو که پردازنده آن‌ها نسل 4 به پایین است، می­توانید CPU آن را هم ارتقا دهید. ما در این مقاله قصد داریم تا با شما عزیزان در رابطه با ارتقا لپ تاپ لنوو و قطعاتی مانند رم، هارد و پردازنده بحث نماییم. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

 

 

ارتقا هارد HDD به SSD

 

 

اولین قدم از بحث ارتقا لپ تاپ لنوو می­خواهیم به ارتقا هارد آن بپردازیم. نصب یک SSD حتی بر روی یک کامپیوتر قدیمی می­تواند عملکرد آن را ده برابر بیشتر از استفاده از هارد دیسک بهبود بخشد. اگر در سیستم مبتنی بر HDD خود دچار تاخیر هستید، زمان آن رسیده است که آن را ارتقا دهید. سرعت CPU به دلیل تأخیر HDD ناشی از نوشتن مکانیکی آن اضافی می­شود، اما SSD می­تواند اطلاعات را با سرعت بسیار بالایی انتقال دهد و بر مشکل تأخیر غلبه کند؛ زیرا فقط از طریق الکترونیک کار می­کند.

 

 

بنابراین، با یک  SSD، CPU می­تواند اطلاعات را بلافاصله استخراج کند و از تمام ظرفیت خود استفاده کند.  جدای از این، از آنجایی که هیچ قطعه متحرکی بر روی SSD وجود ندارد، نویز کمتر و خطر آسیب کمتری در هنگام سقوط وجود دارد. به همین ترتیب، افزایش قیمت SSD با ظرفیت ذخیره سازی حتی کمتر، آن را به انتخابی بهینه تبدیل می­کند. شما فقط به یک SSD سازگار با سیستم لپ تاپ لنوو خود نیاز دارید، یک سیستم عامل کارآمد را نصب کنید و HDD را جایگزین کنید. درادامه گام به گام نحوه این کار را بررسی می­نماییم.

 

 

انتخاب SSD مناسب

 

 

از آنجایی که هزینه یک SSD نسبتاً بیشتر از یک HDD است، باید یکی را با دقت انتخاب کنید. انتخاب یک SSD  به عوامل مختلفی بستگی دارد. نوع اتصال، ظرفیت، ضریب فرم، مصرف برق، دوام و قیمت.

 

 

ارتقا لپ تاپ لنوو

 

 

نوع اتصال

 

 

برای کار کردن باید یک SSD به مادربرد و منبع تغذیه لپ تاپ شما متصل باشد. انواع مختلفی از SSD با انواع مختلف اتصال وجود دارد. یکی از رایج­ترین انواع SSD از اتصال سنتی SATA استفاده می­کند.  شبیه همان چیزی است که برای هارد دیسک استفاده می­کنید. از این رو، همیشه می­توانید با اتصال SATA به سراغ SSD بروید. انجام این کار هزینه کمتری را برای شما به همراه خواهد داشت و شما را از دردسرهای غیرضروری برای یافتن پورت­های دیگر نجات می­دهد.

 

 

دو نوع SSD وجود دارد که از پروتکل اتصال PCIe استفاده می­کنند :  M.2 NVMe SSD و Add-in-Card (AIC) SSD . این SSD به دلیل گذرگاه‌های PCIe سریع‌تر، بسیار سریع‌تر از درایو SATA است. AIC SSD شبیه یک کارت گرافیک است و با ظرفیت ذخیره سازی بالاتر بسیار بزرگتر می­باشد. این­SSD ها از اسلات PCIe  برای عملکرد استفاده می­کنند.

 

 

M.2 NVMe SSD  مشابه RAM است اما کوچکتر می­باشد. اینSSD ها با وجود اینکه از پروتکل PCIe استفاده می­کنند، می­توانند به اسلات M.2 متصل شوند. می‌توانید نوع دیگری از SSD، M.2 SATA SSD  را پیدا کنید که می‌تواند به اسلات‌های M.2 متصل شود. اما این موارد از پروتکل اتصال SATA استفاده می­کنند و نسبت به NVMe SSD بسیار کندتر هستند. بیشتر لپ‌تاپ‌های امروزی لنوو یک اسلات M.2 ارائه می‌کنند که از طریق اتصال SATA و PCIe اجرا می‌شود. شما باید مشخصات لپ تاپ خود را بررسی کنید تا ببینید آیا اسلات PCIe یا M.2 دارد.

 

 

ارتقا لپ تاپ Lenovo

 

 

فاکتور فرم

 

 

Form Factor  به معنای اندازه SSD است. اگر یک لپ تاپ لنوو جمع و جور با اسلات M.2 دارید، بهتر است از SSD M.2 استفاده کنید؛ زیرا این موارد کوچکتر هستند. با این حال، اگر یک SSD PCIe بخرید، فاکتور فرم اهمیت زیادی ندارد. اما، اگر به دنبال یک درایو SATA هستید، باید به اندازه فضای لپ تاپ خود که SSD را در آن قرار می­دهید، توجه کنید. به طور معمول، هارد دیسک شما 2.5 اینچ است. بنابراین، شما به راحتی می­توانید یک SSD با همان اندازه و بدون دردسر تهیه کنید. با این حال، اگر فریم برای یک هارد دیسک 3.5 اینچی است، باید یک آداپتور نصب 2.5 تا 3.5 اینچی خریداری کنید. همچنین می­توانید درایو CD/DVD را بردارید و SSD را در لپ تاپ­های قدیمی قرار دهید. در این صورت، به آداپتور نصب دیگری شبیه به شکل درایو CD/DVD  نیاز خواهید داشت که بتواند با SSD مناسب باشد.

 

 

آماده سازی لپ تاپ برای ارتقاء  SSD

 

 

اکنون که SSD مناسب را برای لپ‌تاپ خود انتخاب کرده‌اید، می‌خواهید همه فایل‌ها را از SSD خود به آن منتقل کنید. می­توانید آن را با یک کانکتور SATA USB متصل کنید، ویندوز را نصب کنید و تمام فایل­ها را به صورت دستی کپی کنید. با این حال، یک راه بسیار ساده­تر وجود دارد و آن هم کلون کردن است. کلون کردن درایو ذخیره سازی اساساً به معنای ایجاد کپی دقیق آن بر روی درایو دیگر است. شبیه سازی یک درایو آماده برای استفاده بدون نیاز به قابل بوت کردن ایجاد می­کند، اما مطمئن شوید که SSD  ظرفیت ذخیره سازی برابر یا بیشتر از پارتیشن درایو قدیمی شما دارد. می­توانید درایو ذخیره سازی خود را با استفاده از ابزارهای رایگان و قابل اعتماد به SSD کلون کنید.

 

 

نصب SSD در لپ تاپ لنوو

 

 

ما به مرحله ارتقاء فیزیکی درایو حالت جامد به لپ‌تاپ لنوو شما رسیده‌ایم. برای انجام این کار، به یک پیچ گوشتی سازگار با پیچ­های لپ تاپ لنوو، در صورت لزوم کانکتورها و مراحل صحیح جداسازی و مونتاژ مجدد نیاز دارید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • برق را از لپ تاپ خود تخلیه کنید: ابتدا باید تمام برق لپ تاپ خود را تخلیه کنید تا مطمئن شوید که اتصال کوتاهی ایجاد نمی­شود. با دنبال کردن مراحل زیر می­توانید این کار را انجام دهید:
  • پس از شبیه سازی درایو ذخیره سازی، SSD  را از درگاه USB لپ تاپ خود جدا کنید.
  • لپ تاپ لنوو خود را خاموش کنید و در صورت اتصال کابل شارژ را بردارید.
  • با فشار دادن کلید قفل پشت لپ تاپ روی درب باتری، باتری را خارج کنید. اگر پوشش باتری شما دارای پیچ است، آن‌ها را با پیچ گوشتی مناسب باز کرده و باتری را خارج کنید.
  • 4.      اکنون دکمه پاور را برای بیش از 10 ثانیه فشار دهید تا تمام برق باقی مانده در سیستم تخلیه شود.

 

 

پوشش را بردارید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • در برخی از لپ‌تاپ‌های لنوو، برای دسترسی به درایوهای ذخیره‌سازی، مجبور نیستید کل پوشش لپ‌تاپ را باز کنید. آن‌ها یک پوشش کوچک جداگانه برای درایوهای ذخیره سازی و رم دارند. در چنین مواردی، می­توانید به سادگی پیچ گوشتی را بردارید، مهره­های خاص را باز کنید و پورت­ها را بازیابی کنید. اگر لپ‌تاپ دارید که نیاز به باز کردن کامل پشت آن دارد، لطفاً دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید:
  • درب لپ تاپ را ببندید .
  • سیستم را روی یک مکان مسطح، ترجیحا یک پد قرار دهید. از کفپوش­های فلزی و خالی خودداری کنید .
  • برای درپوش‌های جداگانه هارد دیسک، آن پوشش خاص را باز کنید.
  • برای بقیه، تمام پیچ های پشت لپ تاپ لنوو را باز کنید. برخی از لپ‌تاپ‌ها دارای پیچ‌هایی هستند که زیر برخی برچسب‌ها پنهان شده‌اند. برچسب­ها را بردارید و مهره­ها را باز کنید. (برداشتن برچسب­هایی که ممکن است گارانتی شما را باطل کنند. لطفاً قبل از انجام این کار مطمئن شوید).

 

 

مراحل ارتقا لپ تاپ لنوو را به دقت دنبال کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • اکثر کاورهای لپ تاپ­های لنوو دارای قفل کناری همراه با پیچ هستند. از یک کارت نازک اما مستحکم یا یک پیچ گوشتی صاف برای جدا کردن آن قفل­ها استفاده کنید.
  • پیچ­ها را ایمن نگه دارید و پوشش را بردارید.
  • درایو موجود را بردارید: برای نصب SSD باید درایو ذخیره سازی موجود را پیدا کرده و بردارید. در اینجا مراحل انجام برداشتن آن آمده است:
  • براکتی را پیدا کنید که هارد دیسک قدیمی شما را نصب کرده است. اگر قبلا یک SSD داشتید و به تازگی آن را ارتقا می­دهید، ممکن است به راحتی براکتی را که SSD را در بر گرفته است پیدا کنید .
  • درایو ذخیره‌سازی را از درگاه جدا کرده و اگر براکت به فضا ثابت است، پیچ آن را باز کنید.
  • پیچ­های نگهدارنده درایو را در داخل براکت بردارید و درایو را بلغزانید تا از هم جدا شود.
  • اگر از PCIe یا M.2 SSD استفاده می‌کردید، پورت‌ها را پیدا کنید و از خالی بودن آن‌ها مطمئن شوید.

 

 

SSD را برای ارتقا لپ تاپ لنوو نصب کنید!

 

 

 

 

 

 

  • اکنون زمان آن رسیده است که SSD خود را در پورت مربوطه قرار دهید. اگر SSD 2.5  اینچی است و براکت برای درایو 3.5 اینچی است، SSD  را به محل نصب وصل کنید. سپس SSD یا را با محل نصب داخل براکت نگه دارید و در صورت وجود مهره­ها را باز کنید. براکت را به فاصله جمع کنید و تمام مهره­ها را پیچ کنید .کابل SATA را به SSD وصل کنید. اگر از اسلات PCIe یا M.2 استفاده می­کنید، SSD را در اسلات مربوطه قرار دهید. اسلات M.2 کوچکتر خواهد بود و به راحتی می­توانید آن را تشخیص دهید.
  • سیستم را روشن کنید: حالا سیستم را روشن کنید و ببینید آیا موفق شده­اید سیستم را با SSD ارتقا دهید یا خیر. پوشش را به درستی پشت سر بگذارید و همه پیچ­ها را در جای خود قرار دهید. پیچ­ها را به همین ترتیب سفت کنید .برای بررسی اینکه آیا SSD کار می‌کند یا خیر، می‌توانید پوشش را پیچ نکنید. فقط می­توانید روکش را طوری نگه دارید که بتواند قسمت­های داخلی را نگه دارد .باتری را وارد کنید و لپ تاپ خود را روشن کنید. بررسی کنید که آیا SSD به درستی کلون شده است یا خیر. پس از اطمینان از عملکرد صحیح، درپوش را گذاشته و آن را محکم پیچ کنید.

 

 

ارتقا رم لپ تاپ لنوو

 

 

یکی دیگر از ارتقاهای قطعات لنوو به رم مربوط می­شود. ارتقاء رم لپ تاپ شما به آسانی اتصال برخی از بلوک­ها است. برای اینکه بتوانید یک رم جدید نصب کنید نیازی به تجربه ندارید. قبل از ارتقا باید به چند نکته توجه نمایید که در بخش­های بعدی آن را بازگو خواهیم کرد.

 

 

ارتقا رم لپ تاپ لنوو

 

 

سازگاری رم خود را بررسی کنید

 

 

همه رم­ها با همه لپ تاپ­های لنوو سازگار نیستند. قبل از خرید رم جدید، حتماً مشخصات رایانه خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که رم جدید سازگار است. این کار در طولانی مدت باعث صرفه جویی در وقت و دردسر شما می­شود.

 

 

مطمئن شوید که نوع رم مناسبی برای سیستم خود دارید و بررسی نمایید که آیا ابتدا باید سیستم عامل جدید فلش شود یا خیر. همه این اطلاعات باید قبل از خرید در جدول مشخصات محصول درج شود. مادربردهای جدیدتر به انواع مختلفی از حافظه نسبت به مادربردهای قدیمی نیاز دارند، به این معنی که ممکن است همه برندها یا مدل­ها با یکدیگر کار نکنند. برخی از افراد از یک برند استفاده می­کنند در حالی که برخی دیگر را ترجیح می­دهند، بنابراین ممکن است همیشه آنطور که شما فکر می­کنید با هم کار نکنند.

 

 

اگر قصد دارید از رم جدید با اسلات DIMM خود استفاده کنید. پس مطمئن شوید که حداقل 1 شکاف خالی بین جایی که رم قدیمی شما قرار دارد و محل قرارگیری رم جدید وجود دارد. هنگام ارتقاء رم، توصیه می­شود قبل از تصمیم گیری در مورد میزان رم و سرعت مورد نیاز خود، آنلاین شوید یا دفترچه راهنمای سازنده را بررسی کنید تا ببینید مدل خاص شما چه نوع مادربرد یا لپ تاپ دارد. به این ترتیب، اگر پس از نصب رم مشکلی پیش آمد، حداقل راهی برای دانستن نحوه رسیدگی به آن وجود خواهد داشت.

 

 

سرعت RAM را بررسی کنید

 

 

قبل از خرید، مطمئن شوید که سرعت رم با مادربرد شما سازگار است. ساده­ترین راه برای بررسی این موضوع این است که روی مادربرد به دنبال برچسبی بگردید که نشان دهد چه نوع رمی را می­تواند پشتیبانی کند. آن‌ها همچنین باید در صورت خرید آنلاین، سرعت را در صفحه محصول فهرست کنند.

 

 

اگر رایانه شما از DDR4 استفاده می‌کند، ارتقا به DDR4 2666 مگاهرتز توصیه می‌شود؛ زیرا به همان اندازه سرعت بالاتری دارد اما هزینه کمتری را ارائه می­دهد.

 

 

ارتقا لپ تاپ Lenovo

 

 

آماده سازی برای ارتقا رم لپ تاپ لنوو

 

 

پس از آنکه تمامی جوانب را در نظر گرفتید وقت آن است که رم لپ تاپ لنوو خود را ارتقا دهید. برای تکمیل این کار، فقط به یک پیچ گوشتی ستاره کوچک غیر مغناطیسی نیاز دارید. استفاده از پیچ گوشتی غیر مغناطیسی برای جلوگیری از آسیب رساندن به تجهیزات لپ تاپ بسیار مهم است. همچنین، یک جفت پنس برای رسیدگی به پیچ­های کوچک کاربردی می­باشد. نکته­ای که ممکن است مفید باشد، عکس گرفتن با گوشی در حین انجام مراحل مختلف است. به این ترتیب، می‌توانید محل اتصال کابل‌ها یا پیچ‌ها را مشاهده کنید تا پس از تعویض قطعات مورد نیاز، راحت‌تر دوباره آن‌ها را روی هم قرار دهید.

 

 

 

 

  • لپ تاپ خود را خاموش کنید: لپ تاپ لنوو خود را خاموش کنید و آداپتور برق را جدا کنید. دوبار بررسی کنید که رایانه شما خاموش باشد و در حالت خواب نباشد. این مرحله برای ایمنی و یکپارچگی لپ تاپ لنوو شما حیاتی است. کار بر روی یک لپ تاپ متصل می­تواند باعث تخلیه الکتریکی شود که می­تواند به شما و تجهیزت لپ تاپ آسیب برساند. به همان اندازه مهم، از موادی که الکتریسیته ساکن در محیط کار شما تولید می­کنند، خودداری کنید.

 

 

پاکسازی کانکتور برای ارتقا رم لپ تاپ لنوو

 

 

 

 

 

 

  • در یک کلام، مطمئن شوید که هیچ کیسه پلاستیکی یا کاغذی در اطراف میز کار شما وجود ندارد. علاوه بر این، هرگز رایانه خود را روی سطحی مانند فرش، پتو یا حوله قرار ندهید. کار نکردن در محیط ایمن از نظر استاتیک می­تواند باعث از بین رفتن داده­ها و آسیب به اجزای کامپیوتر شود.
  • پنل پشتی را باز کرده و بردارید: لپ تاپ را طوری برگردانید که پایین آن رو به بالا باشد. اگر لپ تاپ Lenovo شما باتری قابل جدا کردن دارد، ابتدا باتری را خارج کنید. سپس، پیچ­هایی که پنل پشتی را نگه می­دارند را با دقت بردارید. این پیچ­ها برای برداشتن نیاز به تلاش زیادی ندارند. پس از برداشتن پیچ­ها، مطمئن شوید که آن‌ها را در مکانی امن قرار داده­اید. در اکثر لپ‌تاپ‌های مدرن لنوو، پس از برداشتن پنل پشتی، به شکاف‌های حافظه، باتری، درایو ذخیره‌سازی، فن و سایر قطعات دسترسی خواهید داشت.

 

 

ایمنی را قبل از ارتقا لحاظ کنید

 

 

باتری لپ تاپ را بردارید: اگر بعد از برداشتن پنل پشتی می­توانید به باتری خود دسترسی پیدا کنید، آن را بردارید. پس از خارج کردن باتری، دکمه پاور را به مدت 5 ثانیه نگه دارید. این مرحله هر گونه الکتریسیته باقیمانده در سیستم را تخلیه می­کند.

 

 

 

 

  • ماژول­های RAM فعلی را بردارید: اگر تمام اسلات­های حافظه از قبل پر شده­اند، باید ماژول­های موجود را حذف کنید. برای انجام این کار، گیره­های جانبی را از ماژول دور کنید تا آزاد شود. سپس، ماژول RAM در یک زاویه مورب ظاهر می­شود. برای برداشتن ماژول، آن را با استفاده از انگشت شست و اشاره خود در امتداد لبه­ها نگه دارید. در این حالت، به سادگی آن را از شکاف بیرون بکشید. مراقب باشید به کانکتورهای طلایی دست نزنید و ماژول را کنار بگذارید.

 

 

ارتقا لپ تاپ لنوو

 

 

 

 

  • ماژول­های جدید RAM را نصب کنید: ماژول حافظه جدید را با احتیاط از بسته بندی آن جدا کنید. اجتناب از دست زدن به کانکتورها ضروری است. انجام این کار می­تواند رسانایی آن را به دلیل وجود رطوبت در انگشتان شما کاهش دهد. محل خالی حافظه لپ تاپ خود را پیدا کنید. اگر لپ تاپ شما دو سوکت دارد و سوکت بالایی پر و پایینی خالی است، ابتدا ماژول بالایی را بردارید.

 

 

مراقب باشید به بانک رم آسیب نزنید

 

 

هنگامی که شکاف خالی را انتخاب کردید، ماژول حافظه را از کناره­های آن بردارید و کانکتورهای آن را به سمت سوکت بگیرید. مطمئن شوید که بریدگی­های کانکتور را با برآمدگی در شکاف تراز کنید. بیشتر سوکت­ها در یک زاویه 30 درجه قرار می­گیرند. سپس، ماژول را با فشار یکنواخت و فشار دادن محکم به داخل ماژول در جای خود بلغزانید. اگر به درستی قرار داده شود، تنها قسمت نازکی از پین های طلایی باید به اندازه عرض یک خط مداد کشیده شده در یک تکه کاغذ قابل مشاهده باشد.

 

 

هنگامی که ماژول به طور کامل در سوکت قرار گرفت، لبه بالایی دستگاه را فشار دهید تا در جای خود محکم شود. به این ترتیب تا پایین لپ تاپ صاف خواهد بود. حامل باید با چفت در جای خود محکم شود. همچنین، فشار باید باعث شود که گیره­ها به طور خودکار روی ماژول بسته شوند و آن را در جای خود قفل کنند.

 

 

ارتقا CPU لپ تاپ لنوو

 

 

یکی دیگر از ارتقاهای مهم لپ تاپ CPU می­باشد. قبل از شروع، باید حقایق اساسی در مورد تعویض CPU لپ تاپ لنوو را بدانید. از درک الزامات سخت افزاری گرفته تا یادگیری نحوه نصب یک پردازنده جدید، با اطلاعات و ابزار مناسب، می‌توانید لپ‌تاپ خود را سریع‌تر، قدرتمندتر و مجهزتر کنید تا کارهایی را که باید انجام دهید، راحت­تر شود. در ابتدا حتما مطمعن شوید که آیا لپ تاپ لنوو شما از ارتقا CPU پشتیبانی می­کند یا خیر؛ زیرا عموما پردازنده­های نسل 5 به بالا از ارتقا پشتیبانی نمی­کنند.

 

 

ارتقا CPU لپ تاپ لنوو

 

 

انتخاب مدل مناسب

 

 

ابتدا مطمئن شوید که مدل مناسبی را انتخاب کرده­اید، زیرا همه­CPU ها یکسان ساخته نمی­شوند. اولین کاری که باید انجام دهید این است که مدل CPU فعلی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید CPU جایگزین صحیح را خریداری می­کنید. در واقع نسل پردازنده و CPU باید یکسان باشد. می­توانید شماره مدل نوشته شده بر روی خود CPU را پیدا کنید یا می­توانید دفترچه راهنمای خدمات لپ تاپ خود را بررسی کنید تا سازنده و شماره مدل چاپ شده روی مادربرد را پیدا کنید.

 

 

 اگر دفترچه راهنمای لپ تاپ خود را ندارید، نگران نباشید. اغلب می­توانید با استفاده از جستجوی آنلاین، سازنده و شماره مدل لپ تاپ خاص خود را پیدا کنید.

 

 

 آماده سازی لپ تاپ شما

 

 

بررسی های نمایندگی لپ تاپ لنوو نشان میدهد قبل از شروع به جدا کردن قطعات، باید برق لپ تاپ خود را خاموش کنید و همچنین باتری خود را از برق بکشید. این کار باعث می­شود هنگام کار در لپ تاپ به طور تصادفی اتصال کوتاه ایجاد نکنید. برای خاموش کردن لپ تاپ خود، باید سیستم عامل را خاموش کنید. در مرحله بعد، باید باتری را خارج کنید تا به داخل لپ تاپ خود دسترسی پیدا کنید. برای انجام این کار، باتری را در قسمت زیرین لپ تاپ خود قرار دهید و قفل باتری را بردارید. برای این کار به یک پیچ گوشتی استاندارد کوچک نیاز دارید. پس از برداشتن باتری، باید بتوانید پنل دسترسی لپ تاپ خود را بردارید. ممکن است با چند پیچ در جای خود نگه داشته شود، یا ممکن است به سادگی خارج شود.

 

 

ارتقا لپ تاپ لنوو

 

 

برداشتن CPU قدیمی

 

 

اکنون که پنل دسترسی خاموش است و باتری شما برداشته شده است، نوبت به برداشتن CPU قدیمی می­رسد. برای انجام این کار، ابتدا باید سینک حرارتی صفحه فلزی بالای CPUرا بردارید. هیت سینک توسط یک براکت یا یک پایه گیره فنری در جای خود ثابت می­شود. اگر هیت سینک شما توسط یک براکت ثابت نگه داشته می­شود، می­توانید به سادگی با باز کردن پیچی که آن را در جای خود نگه می­دارد، براکت را جدا کنید. اگر هیت سینک شما با یک پایه فنری در جای خود ثابت می­شود، معمولاً می­توانید گیره­ها را بالا بیاورید تا سینک حرارتی را بردارید.

 

 

 پس از برداشتن هیت سینک، می‌توانید CPU قدیمی را با فشار دادن اهرمی که CPU را در جای خود نگه می‌دارد، خارج کنید و CPU را از سوکت خارج نمایید. اگر به مادربرد نگاه می­کنید که پانل دسترسی آن برداشته شده است، باید بتوانید اهرم را ببینید.

 

 

نصب CPU جدید

 

 

اکنون که CPU قدیمی حذف شده است، نوبت به نصب CPU جدید رسیده است. ابتدا، مقدار کمی خمیر حرارتی را به CPU و هیت سینک بمالید. خمیر حرارتی در اصل خمیری است که از ماده خاصی ساخته شده است تا گرما راحت­تر جریان یابد. خمیر حرارتی را می­توانید در هر فروشگاه سخت افزار کامپیوتری پیدا کنید. سپس CPU جدید را در سوکت قرار دهید. می­توانید این کار را با فشار دادن روی اهرم و کشیدن CPU به سوکت انجام دهید. هنگامی که CPU به طور کامل در سوکت قرار گرفت، اهرم را فشار دهید تا CPU در جای خود قفل شود.

 

 

ارتقا سی پی یو لپ تاپ لنوو

 

 

سخن پایانی

 

 

امیدواریم که از خواندن این مقاله تحت عنوان ارتقا لپ تاپ لنوو استفاده کافی را برده باشید. اگر این مقاله که توسط نمایندگی Lenovo مورد پسند شما قرار گرفت آن را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک گذاشته و نظرات ارزشمند خود را با ما در بخش دیدگاه در میان بگذارید.

dell.tehran
dell.tehran

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋