darkoob

darkoob

توسط ۱ نفر دنبال می شود

معرفی 7 افزونه کاربردی وردپرس

پلاگین یا همان افزونه ابزاری هستند که قابلیت های جدیدی را به وب سایت وردپرس شما اضافه می کنند. امروزه ده ها هزار پلاگین و افزونه مختلف در بازار وجود دارد که می توانید آن ها را نصب کنید اما واقعا افزونه های کاربردی وردپرس کدامند؟


تعداد افزونه های وردپرس آنقدر زیاد است که به سختی می شود افزونه های پرکاربرد وردپرس را از بین آن ها تشخیص داد. بسیاری از افزونه ها قابلیت های جذاب و کاربردی را به سایت شما اضافه می کنند. اما از طرف دیگر، بعضی از افزونه ها نیز با آن که بسیار معروف هستند اما چندان کارایی مفیدی برای سایت شما نخواهند داشت.

به طور کلی فرقی ندارد که سایت شما در چه زمینه ای فعالیت می کند، در هر حال بعضی از افزونه های وردپرس هستند که نصب آن ها واجب و ضروری است. با این افزونه ها کار با وردپرس برای شما راحت تر می شود و با سرعت بیشتری می توانید به اهداف تعیین شده خود برسید.

 

 

 

بهترین افزونه های پرکاربرد وردپرس

همان طور که اشاره شد، افزونه های وردپرس بسیار متنوع و پر تعداد هستند. اما طبیعتا شما به عنوان صاحب و مدیر یک وب سایت وردپرسی، نمی توانید همه ی این افزونه ها را روی سایت خود نصب کنید. چرا که نصب افزونه های مختلف و پر تعداد، می تواند مشکلات زیادی را برای سایت شما ایجاد کند.

گاهی آپدیت افزونه های وردپرس با مشکل مواجه می شود و یا گاهی برخی افزونه ها با یکدیگر تداخل ایجاد می کنند و عملکرد سایت را تحت تاثیر قرار می دهند.

هرچقدر شما افزونه های بیشتری روی سایت خود نصب کنید، احتمال بروز مشکلات این چنینی بیشتر خواهد شد. بنابراین بهتر است در انتخاب افزونه هایی که می خواهید در سایت خود نصب کنید با دقت عمل کنید و در عین حال از افزونه های کاربردی وردپرس غافل نشوید.

در ادامه ما ۷ مورد از افزونه های پرکاربرد وردپرس را معرفی می کنیم. همچنین توضیح خواهیم داد که چرا هر کدام از این افزونه ها برای سایت شما واجب و ضروری هستند و چه مزایایی نسبت به دیگر افزونه ها دارند.

 

1. افزونه راهنمای سئو وردپرس Yoast SEO


می شود گفت افزونه Yoast SEO با اختلاف مهم ترین و ضروری ترین افزونه برای هر وب سایت وردپرسی است. به عنوان صاحب یک وب سایت، حتما تا کنون با اهمیت سئو و نقش بهینه سازی سئو سایت در جذب مخاطب را درک کرده اید. پلاگین Yoast SEO به شما کمک می کند تا محتوای خود را با تمام اصول سئو هماهنگ کنید تا شانس بیشتری برای دیده شدن داشته باشید.

پلاگین های مربوط به سئو کم نیستند اما هیچ کدام از آنها کارایی Yoast SEO را ندارند. در واقع این پلاگین فقط به بهینه سازی سئو کمک نمی کند، بلکه Yoast SEO می تواند محتوای شما را آنالیز کند و به شما نشان دهد محتوای صفحات سایت شما تا چه حد نظر بازدیدکنندگان را جلب کرده است.

شاید شما از افزونه Yoast SEO خوشتان نیاید. اصلا نگران نباشید، برای شما عزیزان چند تا از معروف ترین افزونه های سئو وردپرس را در زیر معرفی می کنیم.

 

اگر از Yoast SEO ناراضی هستید: 7 افزونه کاربردی سئو وردپرس

 

وقتی درباره سئو حرف می زنیم، می دانیم که راه های مختلفی وجود دارد که به کمک آن ها می توانید ترافیک بیشتری به سمت سایت خود بکشانید. اما هیچکدام از این راه ها، به اندازه ی موتورهای جست و جو اثرگذار نیستند. موتور جست و جوی گوگل به تنهایی در روز بیش از ۹ میلیارد سرچ انجام می دهد.

به همین دلیل اغراق نیست اگر بگوییم بهره مند شدن یا غافل ماندن از این حجم از ترافیک ارگانیک، می تواند سرنوشت سایت شما را رقم بزند! بنابراین استفاده از یک پلاگین با کیفیت و ثابت شده مانند Yoast SEO برای بهبود سئو سایت ضروری و مهم است.

افزونه Yoast SEO قدم به قدم شما را راهنمایی می کند تا بتوانید محتوای خود را برای موتورهای جست و جوگر بهینه سازی کنید. یعنی کاری کنید که موتورهای جستجوگر مانند گوگل محتوای شما را به عنوان یک محتوای با کیفیت تشخیص دهند.

از غلظت کلمات کلیدی استفاده شده گرفته تا بهینه سازی عنوان و تگ های h2 و متادیتا. Yoast SEO  همه ی این موارد را آنالیز می کند و به شما نشان می دهد که کدام یک از آن ها نیاز به اصلاح دارند. افزونه Yoast SEO همه ی این کار ها را آنقدر ساده و راحت می کند که حتی اگر کوچکترین تجربه ای در زمینه سئو نداشته باشید، می توانید یک محتوای کاملا ایده آل برای موتورهای جست و جوگر تولید کنید.

نسخه معمولی افزونه Yoast SEO کاملا رایگان است. همچنین یک نسخه پرمیوم با امکانات بیشتر وجود دارد که باید هزینه آن را بپردازید.

 

 

2. افزونه افزایش سرعت و بهینه سازی کش  WP Rocket


افزونه WP Rocket یک افزونه برای مدیریت کش سایت و افزایش سرعت لودینگ سایت می باشد. کش در واقع مجموعه ای از اطلاعات است که به طور موقتی ذخیره شده اند تا هر وقت کاربر آن ها را در خواست کرد، در سریع ترین زمان ممکن به کاربر ارائه شوند.

در حالت عادی، وب سایت وردپرس وقتی با یک درخواست برای بازدید یک صفحه مواجه می شود، وردپرس اطلاعات را از دیتابیس سایت استخراج می کند و طی چندین مرحله پردازش آن را به مرورگر بازدیدکننده می رساند.

این شیوه وقتی که تعداد بازدیدکنندگان کمی زیادتر شود، باعث کند شدن سایت شما خواهد شد. چرا که مدام باید اطلاعات از دیتابیس استخراج شوند و مدام مراحل پردازش این اطلاعات طی شود.

کاری که یک پلاگین کش مانند WP Rocket انجام می دهد این است که وقتی از یک کاربر از یک صفحه بازدید می کند، اطلاعاتی را که برای آن کاربر از دیتابیس سایت بیرون آمده و پردازش شده را در خود ذخیره می کند.

 

سپس برای کاربران بعدی دیگر نیازی به مراجعه به دیتابیس و پردازش اطلاعات نخواهد بود. چرا که پلاگین WP Rocket نسخه ذخیره شده را به بازدیدکننده جدید نشان می دهد تا سرعت سایت شما صرف پردازش اطلاعات از دیتابیس نشود. پلاگین های کش در نقش یک میانبر عمل می کنند که از پردازش حجم زیادی از اطلاعات جلوگیری می کنند و به این ترتیب سرعت لود سایت شما را افزایش می دهند. ویژگی منحصر به فرد WP Rocket که آن را در بین پلاگین های کش وردپرس ممتاز می کند، این است که سرعت سایت را به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

در تست های انجام شده، ثابت شد که WP Rocket می تواند تا ۶۳ درصد سرعت لودینگ یک سایت وردپرس را افزایش دهد. از قابلیت های دیگر این پلاگین می شود به امکان تشخیص صفحات پر بازدید و کش کردن بهینه آن ها نام برد. همچنین WP Rocket از قابلیت لیزی لودینگ نیز برای لود سریعتر صفحات پر محتوا استفاده می کند.

 

3. افزونه صفحه ساز Elementor


اگر می خواهید صفحات سایت شما متنوع و چشم نواز باشند، پلاگین Elementor ایده آل ترین گزینه برای شما است. آمار نشان می دهد که این پلاگین تاکنون بیش از پنج میلیون نصب فعال داشته که نشان از محبوبیت بالای آن دارد.

دلیل آن که این پلاگین را در بین افزونه های کاربردی وردپرس قرار دادیم این است که Elementor به شما امکان می دهد تا به راحتی طرح و دیزاین مورد نظر خود را برای صفحات سایت پیاده کنید. شما بدون آن که لازم باشد حتی یک خط کد بنویسید، می توانید جلوه های بصری جذاب و زیبایی را به محتوا های خود در سایت اضافه کنید.

جلوه هایی مانند تصاویر پس زمینه همراه با افکت های متنوع، استفاده از انیمیشن، افکت های شناخت و صد ها عنصر طراحی دیگر. رابط کاربری ساده و کارآمد Elementor به شما این امکان را می دهد تا به راحتی بین گزینه های مختلف آن بگردید و طراحی مورد نظر خود را شکل دهید.

 

طراحی هایی که با استفاده از پلاگین Elementor برای صفحات سایت خود اجرا می کند، به هیچ وجه با تم سایت وردپرس شما اختلال ایجاد نخواهند کرد و باعث کند شدن سایت نمی شوند. علاوه بر آن، Elementor با دیگر افزونه های پر کاربرد وردپرس هماهنگی دارد و می توانید در کنار بقیه افزونه ها از آن استفاده کنید.

افزونه Elementor برای افرادی که می خواهند خودشان به تنهای صفحات مختلف سایت خود را طراحی کنند بسیار کارآمد و مفید است. طراحی صفحات لندینگ یا همان صفحات فرود با این افزونه کاری لذت بخش و بی دردسر خواهد بود. تنوع قالب ها و افکت ها در این افزونه آنقدر زیاد است که شما می توانید بدون هیچ مشکلی طرح اورجینال و نوآورانه ای بسازید که مشابه آن در هیچ وب سایت دیگری وجود ندارد.

 

4. افزونه مدیریت لینک های داخلی Interlinks Manager


اگر افزونه اولی که در این لیست آن را معرفی کرده ایم نصب کرده باشید، متوجه خواهید شد که یکی دیگر از مواردی که برای بهبود سئو سایت وردپرسی بسیار کلیدی و با اهمیت است، استفاده از لینک های داخلی یا اینترلینک است.

اینترلینک یعنی همان لینک دادن به صفحات مختلف سایت خودتان در یک محتوای جدید. اما این کار تنها به ساخت لینک در یک محتوا خلاصه نمی شود. شما در ابتدا باید یک ساختار مشخص و منظم برای سیستم اینترلینک خود ایجاد کرده باشید تا بتوانید حداکثر استفاده را از بک لینک ها ببرید.

انجام این کارها از آن جایی که هر سایتی صدها یا هزاران صفحه دارد می تواند بسیار دشوار و وقت گیر باشد. اما خبر خوب این است که افزونه های مدیریت لینک داخلی در وردپرس، به کمک شما می آیند تا بتوانید به راحتی و به موثر ترین شکل ممکن سیستم اینترلینک سایت خود را مدیریت کنید.

 

به همین دلیل این افزونه ها جزو افزونه های کاربردی وردپرس طبقه بندی می شود و برای هر وب سایتی واجب هستند. پلاگین Interlinks Manager یکی از بهترین افزونه های پرکاربرد وردپرس در زمینه مدیریت لینک های داخلی است. از امکانات این افزونه ۳۳ دلاری می شود به این موارد اشاره کرد:

+ افزونه Interlinks Manager قابلیت آنالیز بسیار قوی و دقیقی دارد که به شما نشان می دهد تا کنون در سایت خود از چند لینک داخلی استفاده کرده اید.

+ می توانید مشاهده کنید که هر کدام از لینک های داخلی چقدر بازدیدکننده را به خود جلب کرده اند.

+ یکی دیگر از قابلیت های کاربردی این افزونه، توانایی پیشنهاد مطالب و صفحات مرتبط با محتوای جدید است.

در واقع این افزونه مانند یک دستیار باهوش عمل می کند و تشخیص می دهد که کدام کلمات کلیدی به کدام یک از محتواها و صفحاتی که در سایت وجود دارند مرتبط است و می توانید این کلمات را به صفحات مرتبط لینک کنید.

 

5. افزونه فشرده سازی تصاویر WP Smush


افزونه بعدی در لیست افزونه های کاربردی وردپرس، WP Smush نام دارد. اگرچه پلاگین های کش مانند پلاگین WP Rocket که در همین مطلب آن را معرفی کردیم، می توانند تا حد چشمگیری سرعت سایت شما را افزایش دهند؛ اما باز هم افزونه هایی هستند که می توانند حتی سرعت سایت شما را از آن هم سریع تر کنند. شما به عنوان یک صاحب سایت باید از هر فرصتی برای بهبود سرعت سایت خود استفاده کنید و نصب افزونه WP Smush یکی از این فرصت ها است.

پلاگین WP Smush افزونه ای است که وظیفه آن کاهش حجم عکس های موجود در صفحات سایت است تا سایت شما با سرعت بالاتری برای بازدیدکننده لود شود. عکس ها می توانند تا حد زیادی باعث کند شدن سرعت سایت شوند اما با استفاده از افزونه WP Smush شما می توانید تصاویر موجود در سایت را به راحتی فشرده سازی کنید تا حجم کمتری را به خود اختصاص دهند.

 

حتما بخوانید: تاثیر باورنکردنی استفاده از تصاویر در افزایش ترافیک وب سایت

 

ویژگی که باعث می شود این پلاگین را در لیست افزونه های کاربردی وردپرس قرار دهیم، آسان بودن کار با آن است. این افزونه تصاویر شما را هنگام آپلود در سایت به طور اتوماتیک فشرده سازی می کند. بنابراین لازم نیست تک تک عکس های خود را به شکل دستی فشرده کنید و در وقت شما صرفه جویی خواهد شد.

 

از قابلیت های این افزونه این است که شما می توانید حتی عکس هایی که قبلا در سایت خود آپلود کرده بودید را نیز فشرده کنید تا صفحات قدیمی شما هم با سرعت بیشتری لود شوند. این افزونه می تواند تا پنجاه عکس را در یک مرتبه فشرده سازی کند. علاوه بر این ها، شما می توانید رزولوشن مورد نظر خود را برای فشرده سازی مشخص نمایید تا کیفیت فایل های فشرده شده را نیز تحت کنترل خود نگه دارید. مانند اکثر افزونه های ودرپرس، این افزونه هم یک نسخه رایگان و یک نسخه پولی با امکانات بیشتر دارد.

 

6. افزونه بک آپ UpdraftPlus


افزونه UpdraftPlus افزونه ای است که اگر آن را نداشته باشید، قطعا یک روز پشیمان خواهید شد. به طور میانگین، حدود ۳۰ هزار وب سایت در طول هر روز هک می شوند.

با توجه به این که وردپرس نزدیک به ۳۰ درصد سایت های اینترنت را پشتیبانی می کند، می توانید محاسبه کنید و متوجه شوید که طبیعتا بخش بزرگی از سایت هایی که در طول روز هک می شوند در بستر وردپرس فعالیت می کنند.

علاوه بر آن، فقط هک شدن سایت نیست که باعث می شود شما به فایل های بک آپ سایت خود نیاز داشته باشید. مشکلات زیادی هستند که هنگام فعالیت با وردپرس ممکن است برای شما به وجود بیایند و سایت شما را موقتا از کار بی اندازند.

 

 در این مواقع است که داشتن یک نسخه بک آپ می تواند بسیاری از مشکلات شما را حل کند. فرق ندارد که سایت شما مورد حمله قرار گرفته باشد، با مشکلات آپدیت مواجه شده باشد و یا شاید هم بخواهید سایت خود را به سرور دیگری منتقل کنید. در همه این موارد با استفاده از پلاگین UpdraftPlus می توانید از آخرین نسخه وب سایت خود یک بک آپ داشته باشید.

پلاگین های بک آپ زیادی در بازار وجود دارند اما هیچ کدام از آن ها به اندازه پلاگین UpdraftPlus قدرتمند و در عین حال دارای رابط کاربری راحت نیستند. پلاگین UpdraftPlus می تواند با چندین فضای ابری مختلف هماهنگ شود تا امنیت فایل های بک آپ شما را تضمین کند. همچنین شما می توانید با استفاده از سیستم برنامه ریزی افزونه UpdraftPlus، تعیین کنید که هر چند وقت یک بار به طور منظم از سایت شما بک آپ گرفته شود.

 

7. افزونه فرم سازی WPForms


نمی شود با قاطعیت گفت که همه سایت ها به یک افزونه فرم سازی نیاز دارند. اما اگر زمینه فعالیت سایت شما طوری است که از فرم ها نیز استفاده می کنید، آن وقت پلاگین WPForms همان پلاگینی است که باید برای ساخت فرم از آن استفاده کنید.

از مزیت های این فرم می شود به راحت بودن طراحی انواع فرم در آن اشاره کرد. شما می توانید فرم های مختلف مانند فرم تماس، فرم نظرسنجی و غیره را با استفاده از المان های طراحی جذاب و متنوع در WPForms طراحی کنید. همچنین فرم های این افزونه روی نسخه های موبایلی نیز به خوبی نشان داده می شوند و به اصطلاح ریسپانسیو هستند.

 

این قابلیت که بدون نیاز به کد نویسی و جاوا اسکریپت شما می توانید جذاب ترین فرم ها را طراحی کنید باعث شده است تا افزونه WPForms در بیش از سه میلیون وب سایت وردپرس نصب شده باشد. قالب های از پیش آماده در افزونه WPForms به شما کمک می کند تا در سریع ترین زمان ممکن یک فرم جدید را طراحی کنید.

استفاده از فرم های چشم نواز و با کیفیت و خلاقانه، باعث می شود تا شما مشارکت بیشتری را از مخاطبان خود دریافت کنید و در نتیجه راحت تر و سریع تر به اهداف خود برسید.

darkoob
darkoob

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
SellFree
سلام
ممنون از مقاله عالی تون!
ی سوال دارم
من از خیلی جاها خوندم که Yoast خیلی ایراد داره و کلا استفاده نکردن ازش بهتره
ممنون میشم توضیح بدید؟
darkoob
سلام
خوشحالم که مقاله بدردتون خورده
راجع به سوالتون، درسته Yoast برای زبان فارسی باگ زیاد داره
در حالت کلی اگر سئو کار حرفه ای هستید استفاده از یوست پیشنهاد نمیشه ولی اگه تازه سئو رو شروع کردید اطلاعاتی که یوست در اختیارتون قرار میده بدردبخوره
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋