مولداوی کشوری در شرق اروپاست. این کشور عضو منطقه شینگن نیست، اما متقاضی عضویت در اتحادیه اروپاست. اگر در حال بررسی مقصدهای مهاجرت هستید، شاید نام مولداوی به گوشتان خورده باشد. در ادامه درباره مهاجرت به مولداوی و انواع ویزا برای سفر به این کشور نوشتهایم. با ما همراه باشید.
راهنمای مطالعهنمایش
پرجمعیتترین و محبوبترین شهرهای مولداوی کداماند؟
دریافت شهروندی مولداوی با سرمایهگذاری
مولداوی یکی از کشورهای اروپای شرقی است که بین رومانی و اکراین قرار دارد. این کشور تقریبا ۳میلیون نفر جمعیت دارد که در قلمرویی بهمساحت تقریبی ۳۳هزار کیلومتر مربع پراکنده شدهاند. بر اساس آمار رسمی و سرشماری سال ۲۰۱۴، بزرگترین گروههای قومی این کشور مولداویاییها و رومانیاییها هستند و زبان رسمی آن مولداویایی است.
مولداوی جمهوری پارلمانی است و طبق سرشماری سال ۲۰۰۴، رایجترین دین در این کشور مسیحیت ارتدوکس است. سرانه تولید ناخالص داخلی مولداوی ۳۴۱۵ دلار آمریکا و واحد پول آن لئوی مولداوی با حروف اختصاری MDL است.
در حال حاضر هر دلار آمریکا ۱۷٫۶۵ لئوی مولداوی است.
در جدول زیر میتوانید فهرست ۵ شهر محبوب و پرجمعیت این کشور را ببینید.
رتبه | نام شهر | جمعیت |
۱ | کیشیناو (پایتخت مولداوی) | ۶۳۶هزار نفر |
۲ | تیراسپل | ۱۵۷هزار نفر |
۳ | بالتی | ۱۲۵هزار نفر |
۴ | بندر | ۱۱۰هزار نفر |
۵ | ریبنیتا | ۵۵هزار و ۵۰۰ نفر |
یکی از مهمترین معیارهایی که افراد برای مهاجرت در نظر میگیرند، هزینههای زندگی در کشور مقصد است. برای اینکه انتخاب صحیحی داشته باشید، قبل از مهاجرت باید درباره هزینههای تقریبی زندگی در کشور مقصد اطلاعاتی کسب کنید. در ادامه چند نمونه از هزینههای رایج زندگی در مولداوی را نوشتهایم.
پاسپورت مولداوی از نظر ارزش در دنیا جایگاه ۴۸ام را دارد. ارزش پاسپورت را با توجه به تعداد کشورهایی میسنجند که بدون ویزا و با ویزای بهمحضورود میتوان بهشان سفر کرد. با پاسپورت مولداوی میتوانید به ۸۹ کشور دنیا بدون ویزا سفر کنید. تعداد کشورهایی که نیاز به ویزای دربدو ورود دارند ۳۳ و تعداد کشورهایی نیاز به مجوز سفر الکترونیکی یا eTA دارند یک عدد است.
متقاضیان مهاجرت به مولداوی موظف به رعایت قوانین مهاجرتی خاص هستند. کشورهای زیادی وجود دارند که شهروندانشان برای اقامت در مولداوی ملزم به دریافت ویزا یا مجوزند. این کشورها خارج از اتحادیه اروپا هستند.
مهاجرت تأثیر زیادی بر جمعیت و اقتصاد کشور مولداوی داشته است. سازمان اطلاعات و امنیت این کشور تخمین میزند که بیش از ۱میلیون شهروند مولداوی در حال حاضر در خارج از کشور زندگی میکنند. تعداد روسها و اوکراینیها در مولداوی از سال ۱۹۸۹ بهدلیل مهاجرت به کشورهای دیگر کاهش یافته و تعداد مهاجران این کشور در حال حاضر بسیار کم است.
امور مهاجرت در کشور مولداوی تحتنظارت وزارت امور خارجه جمهوری مولداوی به نشانی اینترنتی http://www.mfa.gov.md انجام میشود.
اداره کل امور کنسولی نیز طیف وسیعی از وظایف مرتبط با مهاجرت را بر عهده دارد، از جمله:
اتباع برخی کشورها برای ورود به جمهوری مولداوی، در صورتی که قصد اقامت طولانیمدت نداشته باشند، نیازی به ویزا ندارند. اقامت در مولداوی بهمدت کمتر از ۹۰ روز برای بازدیدکنندگان این کشورها مجاز است و نیازی به ویزا ندارند. نام این کشورها در سایت وزارت امور خارجه مولداوی فهرست شده است.
اتباع ایران و افغانستان برای ورود به جمهوری مولداوی حتما باید ویزا داشته باشند.
اتباع خارجی که مایل به اشتغال در جمهوری مولداوی هستند باید از آژانس ملی اشتغال این کشور مجوز کار بگیرند که بخشی از وزارت اقتصاد است. علاوه بر مجوز کار، انواع دیگری از مجوزهای اقامت هم وجود دارند. همچنین انواع مختلفی از ویزا وجود دارند که به بازدیدکنندگان امکان میدهند برای مدت معینی در این کشور بمانند. در ادامه درباره این ویزاها توضیح میدهیم.
با توجه به نوع سفر و هدف سفر و مدت اقامت، میتوانید ویزای مناسب بگیرید. انواع ویزای مولداوی عبارتاند از:
این ویزا برای بازدید کوتاهمدت مسافران خطوط هوایی از مولداوی است. متقاضیان به این مدارک نیاز دارند:
این ویزا برای افرادی است که در مسیر مقصدی دیگر، مدت کوتاهی از مولداوی بازدید میکنند. متقاضیان به این مدارک نیاز دارند:
این ویزا برای بازدیدکنندگانی با اقامت کوتاهمدت است که چنین دلایلی دارند:
شرایط گرفتن این ویزا مانند ویزای ترانزیت نوع A و B است، اما ممکن است متقاضیان به این تأییدیهها هم نیاز داشته باشند:
برای این ویزا هم باید هزینهای پرداخت کنید که بسته به نوع ویزا متفاوت است.
ویزای اقامت طولانی معمولا برای کسانی صادر میشود که برای چنین فعالیتهایی به مولداوی سفر میکنند:
شرایط گرفتن این ویزا مانند ویزای ترانزیت نوع A و B است، اما ممکن است متقاضیان به این تأییدیهها هم نیاز داشته باشند:
برای این ویزا هم باید هزینهای پرداخت کنید که بسته به نوع ویزا متفاوت است.
اتباع خارجی که میخواهند در این کشور مشغول به کار شوند باید مجوز کار را از آژانس ملی اشتغال این کشور بگیرند.
برای اعطای حق اشتغال، کارفرما یا نماینده قانونی او باید مدارک زیر را به آژانس ملی اشتغال ارائه کند:
برای تمدید مجوز کار برای یک دوره جدید، کارفرما یا نماینده قانونی او باید همین مدارک را دوباره به آژانس ملی اشتغال ارائه کند.
دولت این کشور برنامهای با عنوان «دریافت شهروندی با سرمایهگذاری» یا بهاختصار CBI را در نوامبر ۲۰۱۸ راهاندازی کرد، اما در حال حاضر خود دولت این برنامه مهاجرتی را موقتا تعلیق کرده است.
منابع دیگر: immigration-residency
منبع visaindex immigration mfa
سفر به اروپامهاجرت به اروپا
0
اشتراکگذاریWhatsAppTelegramFacebookLinkedinTwitterپرینتایمیل
پاسخ ها