اگر علاقه زیادی به انواع پاستا دارید، شاید زمان آن فرا رسیده که طرز تهیه کاسرول پاستا را یاد بگیرید. کاسرول پاستا، غذایی است که برخی از افراد آن را به کشور آلمان و برخی دیگر به کشور ایتالیا نسبت میدهند. اما واقعیت این است که کاسرول پاستا، غذایی بینالمللی و بینهایت خوشمزه است که میتوان آن را به سادگی در چند مرحله تهیه کرد. از همین رو در این نوشته قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کاسرول پاستا آشنا کنیم. پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای بینظیر را یاد بگیرید.
شاید لیست مواد اولیه کمی بلندبالا به نظر برسد اما طرز تهیه کاسرول پاستا آن بسیار آسان است. در اینجا بهصورت گامبهگام روش تهیه این غذای خوشمزه را برای شما شرح خواهیم داد:
برای تهیه کارسول پاستا به روش رستورانی ابتدا باید قابلمه مناسب انتخاب کنید و داخل آن آب بریزید. سپس به آن نمک و روغن اضافه کنید. حالا هر فرم پاستایی که دوست دارید را به آب اضافه کنید و بر اساس دستورالعمل روی بستهبندی آن اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شود. سپس پاستا را آبکش کنید و آن را کنار بگذارید تا سایر مراحل را انجام دهید.
پیاز را پوست بکنید و آن را به شکل کاملاً ریز و نگینی خرد کنید. سپس پیاز را داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید تا به حالت شیشهای در بیاید. سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
حالا وقت آن رسیده که قارچهای خرد شده را به همراه نمک و ادویهها به تابه اضافه کنید. در همین حالت به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت به خوبی سرخ و پخته شده و آب اضافی قارچ نیز بهطور کامل کشیده شود.
در این مرحله نیاز است که ذرت و فلفل دلمهای را که از قبل خرد کردهاید همراه جعفری ریزشده به ترکیب گوشت و قارچ اضافه کنید. در پایان نیز رب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه داده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و در نهایت مقدار کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و باز هم به هم زدن ادامه دهید تا پنیر به خورد مواد برود.
حالا در ماهیتابه دیگر آرد و کره را به همراه یکدیگر تفت دهید و این کار را تا جایی ادامه دهید که خامی آرد از آن گرفته شود. سپس کمکم شیر ولرم را هم به این ترکیب اضافه کرده و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. در پایان نیز مقداری نمک و فلفل سیاه به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد شما کمی غلیظ شود. خوب است بدانید که به این ترکیب سس بشامل میگویند.
حالا زمان آن رسیده است که مقداری از همین سس بشامل را در ظرف دلخواه بریزید. سپس روی آن به ترتیب پاستا، مقدار کمی پنیر پیتزا، ترکیب گوشت و قارچ و دوباره سس بشامل بریزید. در نهایت روی لایه آخر مواد پنیر چدار بگذارید و آن را برای ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
پس از اینکه کاسرول پاستا را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دادید و به خوبی پخته شد آن را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید که کمی سرد شود و بعد آن را به اندازههای دلخواه برش بزنید. در نهایت این غذا را با ریحان، نعنا و گشنیز تازه تزئین کرده و با سس کچاپ یا هر سس دیگری میل کنید.
پاسخ ها