وانپلاس ۸ پرو در مقایسهبا پرچمدارانی نظیر گلکسی اس ۲۰ اولترا و پی ۴۰ پرو پلاس چه حرفهایی برای گفتن دارد؟ با دیجیتال و مقایسهی جدیدترین گوشیهای پرچمدار بازار همراه شوید.
وانپلاس ۸ پرو (OnePlus 8 Pro) پس از مدتها انتظار سرانجام بهصورت رسمی رونمایی شد. گوشی هوشمندی که از هفتهها و حتی ماهها پیش شاهد انتشار شایعات و افشای اطلاعات درمورد آن بودیم. وانپلاس ۸ پرو مجموعهای از جدیدترین دستاوردهای وانپلاس را با ظاهری چشمنواز دربر دارد و برای بهچالشکشیدن بزرگان بازار معرفی شده است. این گوشی هوشمند که جدیدترین نسل از «قاتل پرچمداران» بهشمار میآید، این بار قیمتی بیشتر از حد معمول دارد، اما در ازای آن سختافزاری توانمند ارائه میدهد. آیا این گوشی واقعا میتواند به هدفش برسد و پرچمداران ردهبالای دیگر شرکتها را بهچالش بکشاند؟
وانپلاس ۸ پرو از لحاظ طراحی ظاهری، چیزی از محصولی بینقص کم ندارد. این گوشی به نمایشگری تمامصفحه مجهز شده است که در بخش بالای آن، حفرهای کوچک بهمنظور میزبانی از دوربین سلفی بهچشم میخورد. چینیها در وانپلاس ۷ پرو از دوربین سلفی بالاجهنده (پاپآپ) استفاده کرده بودند، اما در نسل جدید تصمیم گرفتند به استفاده از حفره روی بیاورند.
وانپلاس ۸ پرو
در بخش بالایی گوشیهای هواوی پی ۴۰ پرو پلاس، گلکسی اس ۲۰ اولترا و همچنین شیائومی می ۱۰ پرو نیز حفره بهچشم میخورد؛ با اینحال حفرهی موردبحث در پرچمداران سامسونگ و هواوی فرمی بیضی دارد. درنهایت آیفون ۱۱ پرو مکس را داریم که از بریدگی در بالای نمایشگر استفاده میکند.
البته آیفون ۱۱ پرو مکس را نمیتوان رقیب وانپلاس ۸ پرو بهشمار آورد؛ برای مقایسهی بهتر پرچمداران اپل و وانپلاس، بهتر است منتظر معرفی آیفون ۱۲ پرو مکس بمانیم. با اینحال احساس کردیم حضور یک نماینده از اپل برای مقایسهی بهترین پرچمداران بازار لازم است.
در نمایشگر گوشیهای هوشمند المانی تحت عنوان نرخ نوسازی یا رفرش ریت مطرح میشود. بهزبانی ساده هرچه نرخ نوسازی نمایشگر بیشتر باشد، محتوای بصری بهشکلی روانتر در آن بهتصویر کشیده میشوند. طی چند ماه گذشته شاهد معرفی گوشیهای هوشمند ردهبالای جدیدی از سوی شرکتهای مختلف بودهایم که بسیاری از آنها از نمایشگری ۱۲۰ هرتز استفاده میکنند.
گلکسی اس ۲۰ اولترا سامسونگ
وانپلاس نیز پا جای پای شرکتهایی نظیر سامسونگ گذاشته و در جدیدترین پرچمدار خود از نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز استفاده کرده است. وانپلاس همچنین اعلام کرده که گوشی جدیدش تراشهای اختصاصی بهنام MEMC دارد که برای افزایش نرخ فریم ویدئوها بهکار میرود. بهدنبال وانپلاس ۸ پرو و گلکسی اس ۲۰ اولترا، گوشیهای هواوی پی ۴۰ پرو پلاس و شیائومی می ۱۰ پرو جای گرفتهاند که هر دو از نمایشگر ۹۰ هرتز استفاده میکنند. در نهایت پرچمدار سال گذشتهی اپل را داریم؛ محصولی که از نمایشگر ۶۰ هرتز بهره میگیرد.
وانپلاس تصمیم گرفته است جدیدترین گوشی پرچمدار خود را با تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام معرفی کند. این پردازنده از هشت هستهی پردازشی استفاده میکند و بر پایهی لیتوگرافی ۷ نانومتر پلاس طراحی شده است. بهرهمندی از این تراشه نشان میدهد وانپلاس ۸ پرو از فناوری 5G نیز پشتیبانی میکند.
هواوی پی ۴۰ پرو پلاس
سامسونگ، گلکسی اس ۲۰ اولترا را بهرسم سالهای پیش در دو مدل عرضه کرده است که یکی از آنها از پردازندهی اکسینوس ۹۹۰ و دیگری از اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده میکنند. پرچمدار جدید هواوی از تراشهی 5G اختصاصی این شرکت با نام کرین ۹۹۰ بهره میگیرد و مبتنیبر لیتوگرافی ۷ نانومتری است. می ۱۰ پرو شیائومی نیز تراشهای مشابه با وانپلاس ۸ پرو دارد. در نهایت آیفون ۱۱ پرو مکس را داریم؛ موبایلی که از تراشهی پرچمدار و بسیار قدرتمند A13 بایونیک اپل استفاده میکند.
وانپلاس ۸ پرو در پنل پشتی میزبان چهار دوربین مجزا است. گلکسی اس ۲۰ اولترا و شیائومی می ۱۰ پرو نیز از مجموعهدوربین چهارگانه استفاده میکنند، حال آنکه جدیدترین پرچمدار هواوی از دوربین پنجگانه میگیرد. آیفون ۱۲ پرو مکس اپل «از لحاظ تعداد دوربین» ضعیفترین گوشی در بین محصولات موردبحث بهشمار میآید؛ اما تجربه نشان داده است تعداد و حتی وضوح حسگر دوربینها، عامل نهایی کیفیت تصاویر و ویدئوها نیستند. واکاوی دقیق دوربین گوشیهای پرچمدار جدید نیازمند مقالهای جداگانه است و در حوصلهی این مقاله نمیگنجد؛ این گوشیها هر یک دارای مجموعهی خاصی از حسگرها و لنزها با قابلیتها و فناوریهای متنوع هستند که جزئیات دقیق هر یک از آنها را میتوانید در صفحهی رسمیشان در بخش محصولات دیجیتال مطالعه کنید.
پرچمدار جدید وانپلاس به باتری ۴٬۵۱۰ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع سیمی ۳۰ وات مجهز شده است. نکتهی جالبتوجه درمورد وانپلاس ۸ پرو، این است که گوشی موردبحث از فناوری شارژ سریع بیسیم ۳۰ وات نیز پشتیبانی میکند. بر اساس گفتههای وانپلاس، فناوری یادشده میتواند درصد باتری وانپلاس ۸ پرو را در عرض نیم ساعت از صفر به ۵۰ برساند. ظرفیت باتری گلکسی اس ۲۰ اولترا از تمامی گوشیهای دیگر بیشتر است؛ اما این موضوع لزوما بهمعنی شارژدهی بهتر آن نیست. برخی کاربران مدل اکسینوس گلکسی اس ۲۰ اولترا اخیرا بهشدت درمورد شارژدهی نامناسب آن از سامسونگ گله کرده بودند. باتری گلکسی اس ۲۰ اولترا از فناوری شارژ سریع ۴۵ وات پشتیبانی میکند.
هواوی پی ۴۰ پرو پلاس دیگر پرچمدار مهم بازار است که از باتری ۴٬۲۰۰ میلیآمپرساعتی استفاده میکند، اما از فناوری شارژ سریع ۴۰ وات بهره میگیرد. پی ۴۰ پرو پلاس همچنین به فناوری شارژ سریع بیسیم ۴۰ وات مجهز شده است و از شارژ بیسیم معکوس هم پشتیبانی میکند. شیائومی می ۱۰ پرو باتری ۴٬۵۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع سیمی ۵۰ وات و شارژ سریع بیسیم ۳۰ وات دارد و در نهایت پرچمدار ۲۰۱۹ اپل از باتری ۳٬۹۶۹ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع ۱۸ وات بهره میگیرد. این فناوری، درصد باتری آیفون ۱۱ پرو مکس را در عرض نیم ساعت از صفر به ۵۰ میرساند.
وانپلاس ۸ پرو از ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظهی رم در کنار ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی از نوع UFS 3.0 استفاده میکند. این گوشی با جدیدترین نسخه از رابط کاربری اکسیژن OS مبتنیبر سیستمعامل اندروید ۱۰ روانهی بازار خواهد شد. بر اساس اطلاعات رسمی، وانپلاس ۸ پرو با ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی، ۸۹۹ دلار قیمت دارد. از طرفی مدل دیگر دستگاه با ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی با قیمت ۹۹۹ دلار در دسترس قرار میگیرد.
دیدگاه شما کاربران دیجیتال در این زمینه چیست؟
قیمت بهروز و مشخصات فنی و هر اطلاعات موردنیاز دیگر برای خرید ارزان و آگاهانهی گوشی موبایل را در بخش محصولات دیجیتال بیابید. در این بخش، علاوهبر مشخصات فنی دقیق و پاسخ به پرسشهای شما، امکان مقایسهی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس خواهد بود. همچنین، میتوانید برای اطلاع از آخرین قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی، هواوی و اپل از بخش محصولات دیجیتال استفاده کنید.
پاسخ ها