کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر
توسط ۶۶ نفر دنبال می شود
 ۱۴ نفر را دنبال می کند

مقایسه گلکسی اس 20، گلکسی اس 20 پلاس و گلکسی S20 اولترا با نسل قبل

مقایسه گلکسی اس 20، گلکسی اس 20 پلاس و گلکسی S20 اولترا با نسل قبل

سامسونگ دقایقی پیش از نسل جدید پرچم‌داران سری گلکسی اس رونمایی کرد؛ اما پرچم‌داران جدید سامسونگ چه تغییراتی را در برابر نسل پیشین خود تجربه کرده‌اند؟

گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۰ طبق سنت همیشگی سامسونگ، طی رویدادی اختصاصی معرفی شدند. پرچم‌داران سامسونگ را می‌توان از موردانتظارترین گوشی‌های هوشمند سال دانست که هر ساله کاربران زیادی اقدام به خرید آن‌ها می‌کنند. از همین رو نیز سامسونگ همواره تمام تلاش خود را برای ارایه‌ی محصولی تمام‌عیار به‌کار گرفته است. اولین مشخصه‌ی مهم سری گلکسی اس ۲۰، وجود نسخه‌ی 5G‌ برای تمامی آن‌ها است که این موضوع به معنای آغاز جدی مهاجرت گوشی‌های هوشمند به فناوری نسل بعدی ارتباطی است. 

سامسونگ طبق سنت همیشگی خود از پنل صفحه‌نمایش باکیفیت Super AMOLED در محصولات رده‌بالای خود استفاده می‌کند که گوشی‌های گلکسی اس ۲۰ نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اما نکته‌ی قابل توجه در این خصوص استفاده از پنل‌های ۱۲۰ هرتز نمایشگر است تا تجربه‌ی کاربری به‌مراتب بهتری در مقایسه با گذشته به‌ارمغان آورده شود. پرچم‌داران سامسونگ همواره به یکی از توانمندترین دوربین‌های دنیای موبایل مجهز بوده‌اند و گلکسی اس ۲۰ (Samsung Galaxy S20)، گلکسی اس ۲۰ پلاس (+Samsung Galaxy S20) و گلکسی اس ۲۰ اولترا (Samsung Galaxy S20 Ultra) نیز از این قاعده مستثنی نیستند. 

گلکسی اس ۲۰ / Galaxy S20

پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ وظیفه‌ی پردازش داده‌ها را برعهده خواهد داشت؛ هسته‌های سفارشی‌سازی شده‌ی کریو ۵۸۵ این پردازنده، توان پردازشی به‌مراتب بیشتری در مقایسه با هسته‌های کریو ۴۸۵ اسنپدراگون ۸۵۵ به‌همراه خواهند داشت تا گلکسی اس ۲۰ نیز همانند نسل‌های پیشین خود به توانمندترین پردازنده‌ی دنیای موبایل مجهز باشد. ۸ تا ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸ تا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی دیگر مشخصه‌های سخت‌افزاری قابل توجه این گوشی‌ها به شمار می‌رود.

گلکسی S20، به‌عنوان مدل معمولی گوشی‌های جدید سری گلکسی S برای نمایش محتوای بصری از نمایشگری ۶/۲ اینچ با وضوح کواد HD پلاس استفاده می‌کند که در دسته‌ی نمایشگرهای اینفینیتی-اُ قرار می‌گیرد. این یعنی در بخش بالایی نمایشگر شاهد حفره‌ای دایره‌ای‌شکل برای میزبانی از دوربین سلفی هستیم. دو گوشی دیگر خانواده‌ی گلکسی اس ۲۰ نیز از همین نوع نمایشگر بهره می‌گیرند، با این تفاوت که در مدل‌های پلاس و اولترا اندازه‌ی نمایشگر به‌ترتیب معادل ۶/۷ و ۶/۹ اینچ است. نمایشگر به‌کاررفته در هر سه گوشی از وضوح ۳٬۲۰۰×۱٬۴۴۰ پیکسل بهره می‌گیرد و نکته‌ی بسیار مهم درمورد آن‌ها، بهره‌مندی از نرخ نوسازی (رفرش ریت) ۱۲۰ هرتز است. داشتن نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز باعث می‌شود گوشی‌های جدید خانواده‌ی گلکسی S20 بتوانند محتوای بصری را به‌شکلی بسیار نرم و روان به‌نمایش بگذارند. بر اساس اعلام سامسونگ، نرخ نوسازی نمایشگر این گوشی‌ها به‌صورت پیش‌فرض روی ۶۰ هزتر تنظیم شده و کاربر با مراجعه به بخش تنظیمات می‌تواند آن را به ۱۲۰ هرتز ارتقاء دهد.

سامسونگ گلکسی اس ۱۰ / Samsung Galaxy S10

گلکسی اس ۱۰ پلاس سامسونگ

در مقایسه‌ای کوتاه متوجه می‌شویم که سامسونگ در گوشی‌های گلکسی اس ۱۰، گلکسی اس ۱۰ پلاس و گلکسی اس ۱۰ 5G به‌ترتیب از نمایشگرهای داینامیک AMOLED با اندازه‌ی ۶/۱، ۶/۴ و ۶/۷ اینچ استفاده کرده است. این نمایشگرها ۳٬۰۴۰×۱٬۴۴۰ را به‌نمایش می‌گذارد و همچون نمایشگر گلکسی S20 از استاندارد +HDR10 پشتیبانی می‌کنند. 

سامسونگ پنل پشتی گوشی‌های خانواده‌ی گلکسی اس ۲۰ را نسبت به قبل با تغییرات درخورتوجهی همراه کرده است. این نوع از چینش دوربین را پیش‌تر هنگام معرفی میان‌رده‌های جدید سامسونگ یعنی گلکسی A51 و گلکسی A71 دیده بودیم. گلکسی اس ۲۰ و گلکسی اس ۲۰ پلاس در پنل جلویی میزبان دوربینی سلفی با حسگر ۱۰ مگاپیکسلی هستند که از فوکوس خودکار دوال پیکسل پشتیبانی می‌کند و دارای دیافراگمی با گشودگی f/2.2 است. این درحالی است که مدل اولترا از دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند؛ این دوربین سلفی از فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) بهره می‌برد و دارای لنزی با دیافراگم f/2.2 است. از طرفی گلکسی اس ۱۰ و اس ۱۰ 5G در پنل جلویی از دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کنند؛ در مدل 5G افزون بر دوربین ۱۰ مگاپیکسلی شاهد دوربین ToF نیز هستیم. همچنین مدل پلاس گلکسی اس ۱۰ از دو دوربین سلفی با حسگرهای ۱۰ و ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

در پنل پشتی گلکسی اس ۲۰ شاهد سه دوربین مجزا هستیم: دوربین اول دستگاه حسگری ۱۲ مگاپیکسلی دارد و از لنز عریض (واید) بهره می‌گیرد، دوربین دوم نیز از حسگری با وضوح مشابه و لنزی فوق عریض (اولترا واید) بهره‌مند است و در نهایت به دوربین سوم می‌رسیم؛ جایی که شاهد استفاده از حسگری ۶۴ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو هستیم. دوربین ۶۴ مگاپیکسلی دستگاه از فوکوس خودکار تشخیص فاز نیز بهره‌مند است. گلکسی اس ۲۰ پلاس دوربینی چهارگانه دارد که در آن شاهد استفاده از حسگرهای ۶۴، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی هستیم؛ در ضمن دوربین چهارم به‌طور ویژه برای تشخیص عمق تصاویر به‌منظور ثبت جلوه‌ی بوکه کاربرد دارد. در نهایت مدل اولترا را داریم که از دوربینی چهارگانه بهره می‌گیرد؛ دوربین اصلی حسگری ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد. افزون بر این دوربین، دو دوربین ۴۸ و ۱۲ مگاپیکسلی در کنار دوربینی چهارم به‌منظور تشخیص عمق تصاویر در پنل پشتی گلکسی اس ۲۰ اولترا به‌چشم می‌خورد.

گلکسی اس ۲۰ پلاس / Galaxy S20 Plus

گلکسی اس ۲۰ پلاس سامسونگ

مدل معمولی پرچمدار سال گذشته‌ی سری گلکسی S از سه دوربین ۱۶، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند؛ گلکسی اس ۱۰ 5G دوربینی چهارگانه با حسگرهای ۱۶، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی و یک دوربین ToF دارد. در نهایت گلکسی اس ۲۰ پلاس را داریم که مشابه گلکسی اس ۱۰ از دوربین سه‌گانه استفاده می‌کند. دوربین‌های به‌کاررفته در گلکسی اس ۱۰ پلاس دارای حسگرهای ۱۶، ۱۲ و ۱۲ مگاپیکسلی هستند.

مدل LTE گلکسی اس ۲۰ از ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم از نوع LPDDR5 در کنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند؛ مدل 5G این گوشی همین مقدار حافظه‌ی ذخیره‌سازی با ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم دارد. در مدل LTE گوشی گلکسی اس ۲۰ پلاس نیز شاهد استفاده از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی هستیم. مدل 5G گلکسی اس ۲۰ پلاس ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم دارد و کاربر بنا به سلیقه‌ی خود می‌تواند یکی از مدل‌ها را با ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی تهیه کند. در هر دو نسخه‌ی LTE و 5G مدل اولترا شاهد استفاده از ۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی هستیم. سه گوشی گلکسی اس ۲۰، اس ۲۰ پلاس و اس ۲۰ اولترا به‌ترتیب از باتری‌های ۴٬۰۰۰ و ۴٬۵۰۰ و ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره‌مند هستند و به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۰ روانه‌ی بازار خواهند شد.

در جدول زیر می‌توانید نظاره‌گر مقایسه‌ی عمیق بین گوشی‌های خانواده‌ی گلکسی اس ۲۰ و گلکسی اس ۱۰ باشید؛ اگر به چنین مقایسه‌هایی علاقه‌مند هستید، به بانک محصولات دیجیتال مراجعه کنید.

نظر شماکاربران دیجیتال در رابطه با گوشی‌های جدید سری گلکسی اس ۲۰ چیست؟ 

قیمت گوشی، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانه‌ی انواع گوشی سامسونگ نیاز دارید را در بخش محصولات دیجیتال بیابید؛ مقایسه‌ی مشخصات فنی انواع گوشی‌های سری S، J، M و A سامسونگ و گالری تصاویر رسمی این محصولات همگی در بخش محصولات در دسترس شما خواهد بود.

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید
کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋