نشان و لوح کارآفرینی امینالضرب، از سوی اتاق بازرگانی تهران به پاس فعالیت خلاقانه به میلاد منشیپور، مدیرعامل تپسی اعطا شد.
چهارمین دورهی اعطای نشان امینالضرب، دوشنبه (۲۳ دی) همزمان با ۱۳۶مین سال تأسیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برگزار شد. اتاق بازرگانی تهران از سال ۱۳۹۵ با برگزاری مراسم اعطای نشان امینالضرب، سنگ بنای این نشان را گذاشت و پیشتر نیز سعید و حمید محمدی، بنیانگذاران دیجیکالا و محمدجواد شکوری مقدم، بنیانگذار آپارات و فیلیمو و همچنین حسام آرمندهی، بنیانگذار اپلیکیشن کافه بازار و سایت دیوار موفق به دریافت نشان مذکور شده بودند.
در این مراسم علاوه بر مدیرعامل تپسی از هشت چهره برگزیدهی حوزهی اقتصادی در بخش خصوصی از جمله شرکتهای استیل البرز، نان سحر، دامداران، تاژ و آناتا تقدیر شد.
میلاد منشی پور، مدیرعامل تپسی در این مراسم گفت: «این نشان تنها متعلق به من نیست، بلکه به همهی کسانی تعلق دارد که در سه سال و نیم گذشته در ساخت و توسعهی تپسی کنار من بودهاند؛ از همبنیانگذاران تپسی (هومن دمیرچی و حمید مهینی) تا تمام مدیران و همکارانم که جزو خلاقترین، کارآمدترین و حرفهایترینهای کشور هستند.»
منشیپور به این نکته اشاره کرد که کسب و کارهای نو و اینترنت محور، سهم بزرگی در آینده اقتصاد کشور دارند و این کسب و کارها، ارزشمندترین برندهای کشور خواهند شد. وی به این نکته اشاره کرد که طی دو دهه گذشته، شرکتهای اینترنت محور به ارزشمندترین شرکتهای دنیا تبدیل شدهاند و در سال ۲۰۱۸، ۱۵ شرکت برتر دنیا، از لحاظ ارزش برند، کسب و کارهای نوینی شامل اپل، گوگل، آمازون و مایکروسافت بودهاند.
مدیرعامل تپسی تأکید کرد:
راه گریز از تنگناهای اقتصادی موجود کشور، گذر از اقتصاد تولیدمحور به اقتصاد اینترنت محور است که باعث کارآفرینی و اشتغالزایی سریع و گسترده میشود؛ همانطور که تاکسیهای آنلاین در کمتر از ۵ سال، ۳٫۶۰۰ اشتغال مستقیم و دو میلیون اشتغال غیرمستقیم ایجاد کردهاند. علاوه بر این باتوجه به کمبود منابع، این اقتصاد اینترنت محور است که میتواند با منابع مالی بسیار کمتری نسبت به شرکتهای تولیدی، کار خود را شروع و ارزش خلق کند.
منشیپور افزود: «باید توجه کنیم که امروز کشورهای بزرگ و قدرتمند، بهعلت اهمیت زیاد اقتصاد اینترنت محور در سطح ملی برای این حوزه برنامهریزی میکنند و حتی کشوری مانند عربستان، ۴۵ میلیارد دلار در این حوزه سرمایهگذاری کرده است چون میدانند آینده متعلق به این شرکتهاست. از سوی دیگر توجه به این نکته ضروری است که نظر به ضریب نفوذ بالای اینترنت و تلفن همراه هوشمند در ایران، ما فرصتها و مزیت رقابتی مهمی در این حوزه داریم که میتواند زمینهی رشد سریعتر این بخش را در اقتصاد فراهم کند. همچنین ما در کشور، منابع انسانی توانمندی برای توسعه اقصاد اینترنت محور داریم و آمارها نشان میدهد که ایران، رتبهی اول سرانهی فارغالتحصیلان در رشتههای علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات را در دنیا دارد.»
مدیرعامل تپسی در جمع پیشکسوتان و کارآفرینان حاضر در مراسم اعطای نشان امینالضرب، نمایندگان اقتصاد خصوصی کشور را به مشارکت در توسعه اقتصاد اینترنت محور دعوت کرد و خاطرنشان کرد:.
ورود بازیگران اینترنتی به اقتصاد کشور میتواند منجر به سهولت دسترسی به مشتریان و گسترش بازار کسب و کارهای دیگر شود. همانطور که فروشگاههای آنلاین، مشتریان جدیدی برای شبکه تأمینکنندگان کالا و خدمات مختلف فراهم کردند و این دو را به هم پیوند دادند.
پاسخ ها