محمد مهاجری در کانال تلگرامی خود به وضعیت فعلی فضای مجازی و فیلترینگ گسترده در کشور واکنش نشان داد و آن را با مشکلات برق در دوران جنگتحمیلی مقایسه کرد.
برترینها: محمد مهاجری در کانال تلگرامی خود به وضعیت فعلی فضای مجازی و فیلترینگ گسترده در کشور واکنش نشان داد و آن را با مشکلات برق در دوران جنگتحمیلی مقایسه کرد. او با نگاهی انتقادی پرسیده است که در چنین شرایطی، شورایعالی فضای مجازی چه کارکردی دارد؟

محمد مهاجری، روزنامهنگار و فعال سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: اوایل انقلاب و در سالهای جنگتحمیلی بدلیل مشکلات آن دوران، کشور با قطعبرق مکرر مواجه میشد. همان ایام وزیر نیرو برای گرفتن رایاعتماد به مجلس معرفی شدهبود. یکی از نمایندگان (ظاهرا خلخالی) گفته بود روزی دوساعت برق که دیگه وزیر نمیخواد!
حالا حکایت امروز ماست. وقتی فیلترینگ و محدودیتهای پرشمار وجود دارد و عملا فضایمجازی وجود ندارد، شورای عالیفضای مجازی میخواهیم چکار؟ جز ایناست که طفلکیها دائما با دعاهای منشوری! مورد عنایت مردم قرار میگیرند؟
پاسخ ها