بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

مشاور قالیباف اتهامات جدیدی را علیه حسن روحانی مطرح می کند

مهدی محمدی، مشاور محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در توئیتی اتهامات تازه ای را نسبت به حسن روحانی رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم نسبت داده است.

برترین‌ها: مهدی محمدی، مشاور محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در توئیتی اتهامات تازه ای را نسبت به حسن روحانی رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم نسبت داده است.

او در این توئیت نوشته است: مهم نیست که حسن روحانی نمی‌داند با ترامپ یا با بایدن، با توافق یا بدون توافق، در هر حال قرار بوده در سال دهم بازی به هم بخورد و غریب تصمیم خود در این باره را از همان روز اول گرفته بود؛ مهم این است که روحانی می‌داند ادبیات فعلی او چه سیگنالی به اسراییل می‌فرستد و باز هم ادامه می‌دهد.

6288291

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋