بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

داماد خشمگین با کلت ۵ نفر از اعضای خانواده همسرش را کشت

فرمانده انتظامی آمل گفت: اختلاف خانوادگی در یکی از مناطق مسکونی این شهرستان،۶ کشته و سه زخمی بر جا گذاشت.

ایرنا: فرمانده انتظامی آمل گفت: اختلاف خانوادگی در یکی از مناطق مسکونی این شهرستان،۶ کشته و سه زخمی بر جا گذاشت.

سرهنگ مجید باقری شامگاه پنجشنبه اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۱ و ۱۵دقیقه امشب در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ استان مبنی بر وقوع تیراندازی منجر به قتل در یکی از مناطق مسکونی شهر آمل ، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی گفت: مأموران با حضور در محل حادثه در بررسی های اولیه و تحقیقات میدانی دریافتند. داماد خانواده به علت اختلافات خانوادگی با سلاح کلت، پدر خانم، باجناق و ۲ خواهر خانمش و فرزند خردسال باجناقش را به قتل رساند و ضمن مصدوم کردن ۳ نفر دیگر با سلاح در دستش به زندگی خود پایان داد.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل تصریح کرد: با حضور تیم‌های اورژانس مصدومان حادثه سریعا به مرکز درمانی منتقل و با حضور بازپرس ویژه قتل و کارآگاهان پلیس آگاهی زوایای مختلف این جنایت در دست بررسی است‌ .

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋