بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

زوج خوش تیپ یوونتوس از هم جدا شدند!

​طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، این زوج سوئیسی و برزیلی، که هر دو بازیکن یوونتوس هستند، به رابطه خود پایان داده‌اند.

ورزش سه: طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، این زوج سوئیسی و برزیلی، که هر دو بازیکن یوونتوس هستند، به رابطه خود پایان داده‌اند.

23197598422_c9fcbb65f3_b

آلیشا لمان و داگلاس لوئیز از سال 2021، زندگی مشترک خود را شروع کردند. این زوج سوئیسی و برزیلی، که ستاره‌های یوونتوس هستند، بسیار محبوب بودند. اما به نظر می‌رسد اوضاع از آن زمان آرام و بی‌حاشیه نبوده است.

طبق گزارش‌ها، از زمانی که لمان در اواخر مارس در بازی پلی‌آف لیگ زنان ایتالیا مقابل اینتر به میدان رفت، لوئیز عملاً غیبش زده است. به همین دلیل، دیگر هیچ عکسی از یکدیگر در شبکه‌های اجتماعی خود ندارند. همزمان، این واقعیت که لمان تا سال 2027 با باشگاه تورینی قرارداد دارد، در حالی که آینده لوئیز نامطمئن‌تر است، ممکن است به تسریع این جدایی کمک کرده باشد.

لمان اخیراً توسط پیا سوندهاگه از تیم ملی سوئیس کنار گذاشته شده و با بیش از 30 میلیون دنبال‌کننده یکی از تأثیرگذارترین و قدرتمندترین فوتبالیست‌ها در شبکه‌های اجتماعی است.

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋