بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

لبخند شهروندان به سران فوتبال انگلیس

حالا لیگ برتر از احتمال طلب جبران خسارت عظیم از سوی باشگاه‌ها می‌ترسد.

طرفداری: به دنبال آن‌که منچسترسیتی در دادگاهی علیه قوانین اسپانسری این لیگ در سه سال گذشته پیروز شد و این قوانین غیرقانونی اعلام شدند، لیگ برتر انگلستان شکست سنگینی متحمل شد.

به گزارش سایت گل، یک دادگاه در این پرونده به سود سیتیزن‌ها حکم داده است. این پرونده در سال ۲۰۲۳ زمانی از جانب باشگاه منچسترسیتی مطرح شد که لیگ برتر، مانع از رسمیت یافتن قراردادهای اسپانسری با خطوط هوایی اتحاد و بانک ابوظبی شده بود.

پوزخند سیتیزن‌ها به سران فوتبال انگلیس

علاوه بر پیروزی سیتی در این پرونده، تمامی تراکنش‌های طرف‌های وابسته (APT) بین سال‌های 2021 و 2024 اکنون قابل تجدید نظر هستند که باعث ایجاد نگرانی‌های عظیم در مورد این موضوع می‌شود؛ چرا که ممکن است دیگر باشگاه‌های لیگ برتر انگلستان، برای قراردادهایی که در آن زمان مسدود شدند یا افت ارزش پیدا کردند، درخواست جبران خسارت کنند.

منچسترسیتی همچنین در حال اعتراض به قوانین اصلاح‌شده APT است که نوامبر گذشته به تصویب رسید. قرار است یک پنل مستقل، به‌زودی در این مورد تصمیم‌گیری کند.

 

 

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋