«دونالد پتی»، فضانورد ناسا سال ۲۰۲۵ را با عکس خیرهکنندهای از زمین آغاز کرده که از آن با جمله «نمایش نور سال نو» یاد کرده است.
دیجیاتو: «دونالد پتی»، فضانورد ناسا سال ۲۰۲۵ را با عکس خیرهکنندهای از زمین آغاز کرده که از آن با جمله «نمایش نور سال نو» یاد کرده است.
پتی این عکس را در چهارمین سفر خود به فضا (از ماه سپتامبر) و از ایستگاه فضایی بینالمللی گرفته است. در تصویر منتشر شده توسط پتی، شاهد یک شفق خیرهکننده بر فراز زمین هستیم و بخشهایی از ایستگاه فضایی نیز در آن دیده میشود.
پدیده شفق قطبی زمانی رخ میدهد که ذراتی از طوفانهای خورشیدی با گازهای موجود در جو زمین برخورد میکنند و در نتیجه آن نمایش نورانی زیبایی در بالای سطح سیاره زمین ایجاد میشود. تماشای شفقهای قطبی برای فضانوردان ایستگاه فضایی یک پدیده رایج محسوب میشود.
از روی زمین، مردمان برخی کشورهای شمالی مانند کانادا، ایلسند، گرینلند، نروژ، سوئد و فنلاند میتوانند این پدیده شگفتانگیز را مشاهده کنند. همچنین در برخی نقاط جنوبی زمین، مانند نیوزلند و تاسمانی استرالیا نیز پدیده شفق قطبی قابل مشاهده است.
پتی آمریکایی اولین ماموریت فضایی خود را در سال 2002 انجام داده و از آن زمان تاکنون بهخاطر عکسهای فضایی که در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارد شهرت زیادی کسب کرده است. او بهتازگی تصویری از ششمین پرواز آزمایشی موشک استارشیپ اسپیس ایکس به اشتراک گذاشته بود. تصویر تماشایی دیگری که اخیرا توسط او منتشر شده بود نیز حرکت ستارگان از ایستگاه فضایی را نشان میدهد.
ماموریت پتی در ایستگاه فضایی بینالمللی تا حدود ماه مارس سال 2025 ادامه خواهد داشت، بنابراین میتوان انتظار داشت که طی چند ماه آینده نیز تصاویر شگفتانگیز دیگری از سوی او منتشر شود.
پاسخ ها