در دیدار روز گذشته ابراهیم رئیسی با افرادی که دانشمند معرفی شده بودند، یک نام بیشتر از بقیه تکرار شد؛ داود دومیری گنجی؛ فردی که در این نشست از برنامه «پایتون» سخن میگوید: «باید از برنامه پایتون استفاده کرد چون قابلیت پیشبینی سرطان در ۴ سال آینده را دارد؛ همچنین میتوان با آن حوزه سیاست؛ نظامی و اقتصادی و رشد تورم را در سالهای آینده پیشبینی کرد.»
رویداد۲۴: در دیدار روز گذشته ابراهیم رئیسی با افرادی که دانشمند معرفی شده بودند، یک نام بیشتر از بقیه تکرار شد؛ داود دومیری گنجی؛ فردی که در این نشست از برنامه «پایتون» سخن میگوید: «باید از برنامه پایتون استفاده کرد چون قابلیت پیشبینی سرطان در ۴ سال آینده را دارد؛ همچنین میتوان با آن حوزه سیاست؛ نظامی و اقتصادی و رشد تورم را در سالهای آینده پیشبینی کرد.»
هنگام سخن گفتن دومیری گنجی، رئیس جمهور هم در حال یادداشت برداشتن از این سخنان است. این سخنان واکنش بسیار زیادی در شبکههای اجتماعی داشته است؛ محمد فاضلی جامعهشناس در واکنشی نوشته «مورد پایتونگیت خوشبختانه علنی شده و آنقدر هم چرند هست که مبنای عمل قرار نگیرد (انشاءالله) اما باید ترسید از هزاران جلسه ای که در آنها مقامات در معرض دانشمندان پایتونی قرار میگیرند؛ پایتونیسم منطق برنامهریزی می شود و سیاستهای پایتونی پنهان و آشکار وضع و اجرا میشوند.»
زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟
پایتون نه تنها یک شبکه جهانی نیست بلکه تنها یک زبان برنامهنویسی است که هیچ ارتباطی با پیشبینیهای نوستراداموسی ندارد. پایتون زبان برنامهنویسی برای کسانی است که به تازگی در حال آموزش هستند و به سهولت و توانایی بالای خوانایی کد معروف است.
به گزارش رویداد۲۴ پایتون سال ۱۹۹۱ توسط برنامهنویس هلندی به نام خیدو ونروسوم (Guido Van Rossum) ایجاد شد و عملکرد آن به گونهای است که زبان را متن باز کرده است، به این معنی که هر کسی میتواند در آن مشارکت کند. با این وصف سخن گفتن از پیشبینی جهان با «پایتون»، شبیه آن است که در یک کشور به تازگی به ویندوز برخوردهاند، فردی بگوید «ویندوز» میتواند دنیا را پیشبینی کند!
داود دومیری گنجی کیست؟
وقتی موضوع پیشگوییهای شبهعلمی با برنامه پایتون به نام «دانشمندان یک درصد جهان» مطرح شد، این سوال به وجود آمد که داود دومیری گنجی کیست و تاکنون چه سمتها و عناوینی داشته است. داود دومیری گنجی از سال ۹۷ در رسانههایی مثل فارس و مهر و برخی رسانههای اصولگرای دیگر مورد توجه بوده است. فارس در خبری نوشت که داود دومیری گنجی طی دوازده سال متوالی به عنوان یکی از دانشمندان یک درصد برتر جهان انتخاب شده است.
او ریاست دانشگاه فناوریهای نوین آمل و مدیریت بنیاد ملی نخبگان آمل را در کارنامه خود دارد. گنجی در مصاحبهای از ارجاع ۴۹ هزار مورد به تحقیقاتش سخن گفته بود. او هماکنون استاد تمام دانشگاه نوشیروانی بابل و معاون پژوهشی این دانشگاه است. جالب اینکه فقط در دولت رئیسی به او توجه نشده و او از دست هاشمی رفسنجانی به عنوان دانشجوی نمونه، از دست خاتمی به عنوان استاد نمونه و از دست احمدینژاد به عنوان پژوهشگر نمونه لوح تقدیر دریافت کرده است.
پاسخ ها