بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه ی کوفته همدانی



 

درست کردن کوفته همدانی, طرز درست کردن کوفته همدانی

طرز تهیه ی کوفته همدانی

 

در شهر همدان کوفته ای طبخ می شود که روش تهیه مخصوص خود را داشته و با کوفته معروف تبریزی متفاوت است. فقط تبریز نیست که به کوفته های خوشمزه معروف است. همدان نیز در نوع خود کوفته های بی نظیری دارد. مصرف این غذا همراه با نان، سبزی خوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی، مطبوع و دل چسب به نظر می رسد. در سفر به همدان خوردن کوفته همدان را فراموش نکنید.

مواد لازم برای کوفته همدانی :

 گوشت گوسفند 1 کیلو
 لپه 250 گرم
 پیاز بزرگ2 عدد 
 نخود 500 گرم
 تخم مرغ1 عدد
 برنج نصف لیوان
 نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
 آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری

 

مواد میانی برای هر کوفته : 

 تخم مرغ آبپز یک چهارم
 آلو 1 عدد
 گردونصف گردو 
 پیاز تفت دادهبه مقدار لازم 

 

طرز تهیه کوفته همدانی :

برای تهیه ی کوفته همدانی، ابتدا نخود و لپه و برنج را به صورت جدا بپزید و با هم میکس کنید، سپس گوشت را با 1 عدد پیاز میکس کنید. همهٔ مواد را خوب با هم ورز بدهید. نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و خوب با هم ورز بدهید هرچه بیشتر ورز بدهید کوفته ها انسجام بهتری می گیرند و باز نمی شوند. از مواد هراندازه که خواستید بردارید آن را داخل دست گرد کنید و با دست آن را باز کنید و وسط  آن را از مواد میانی قرار بدهید و بعد آن را گرد کنید و کنار بگذارید.

 

یک عدد پیاز را رنده کنید و با کمی روغن تفت بدهید، سپس رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید سپس آب به اندازه ای که روی کوفته ها را بگیرد داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید آب آن بجوش بیاید.

 

کوفته های آماده شده را به آرامی داخل آب جوش قرار بدهید و زیر شعله را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند و باز نشوند.

 

کوفته همدانی,طرز تهیه کوفته همدانی

نکاتی برای پخت کوفته همدانی

 

نکاتی برای تهیه کوفته همدانی:

برای اینکه کوفته ها باز نشوند می توانید آن ها را کمی در روغن سرخ کنید. 

 ورز دادن هم در باز نشدن کوفته ها تاثیر دارد هر چه بیشتر ورز بدهید کمتر باز می شوند.

 

 سایز کوفته ها را به سلیقه ی خود می توانید تغییر بدهید.

 سعی کنید از گوشت کم چربی گوسفندی استفاده کنید.

 اگر مواد کوفته تان شل بود می توانید میزان آرد نخودچی را بیشتر کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋