طرز تهيه زيتون پرورده
زیتون پرورده در شمال با ترکیب رب انار و گردو و روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست می شود. در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی زیتون پرورده آشنا می کنیم.
مواد لازم برای طرزتهیه زیتون پرورده :
زیتون بدون هسته | 500 گرم |
چوچاق | 1 قاشق غذاخوری |
گردوی ساییده شده | 100 گرم |
سیر | 3 حبه |
آب انار ترش (رب انار ترش) | 1 عدد |
دانه ی انار ترش | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
گلپر در صورت تمایل | به مقدار لازم |
طرز درست کردن زیتون پرورده :
برای طرز تهیه زیتون پرورده، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را داخل ظرفی بریزید سپس سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال است که بیشتر در گیلان است) را ریز خرد کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را داخل آن بریزید. سپس سیر را با رنده ریز، رنده کنید و اضافه کنید آب انار ترش را بگیرید و داخل آن بریزید اگر انار تازه ندارید از رب انار ترش هم می توانید استفاده کنید.
مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و دانه ی انار ترش هم به آن اضافه کنید، اگر دانه ی انار تازه نداشتید اشکال ندارد استفاده از آن الزامی نیست.
اکنون مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد میل کنید.
* برای طرز تهیه زیتون پرورده، اگر سبزی چوچاق را نتوانستید پیدا کنید از جعفری و گشنیز و نعنا استفاده کنید.
روش درست كردن زيتون پرورده
خواص زیتون پرورده :
زیتون پرورده، علاوه بر خوشمزه بودنش سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها از جمله ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و ... است.
مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور و قابض می باشد.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها