بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه کالباس در منزل!



طرز تهیه کالباس گیاهی در منزل,نحوه درست کردن کالباس

طرز تهیه کالباس گیاهی در منزل

 

مواد لازم برای تهیه کالباس:

 گوشت مرغ هم سینه و ران 1 کیلو
تخم مرغ2 عدد
آرد سفید50 گرم
سیر درشت10 حبه
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق غذاخوری
 نمک3 قاشق چایخوری 
 فلفل سیاهنصف قاشق غذاخوری
 پودر زنجبیل1 قاشق مرباخوری 
 پودر تخم گشنیز1 قاشق مرباخوری 
 دارچین1 قاشق چایخوری 
 آویشن1 قاشق چایخوری 
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری 
نشاسته ذرت40 گرم
پودر پاپریکا1 قاشق غذاخوری
جوز هندی1 قاشق مرباخوری
آب سردنصف لیوان
پسته خیسانده شدهبه مقدار لازم
هویج نگینی خرد شدهبه مقدار لازم
قارچ پخته شدهدر صورت تمایل

 

طرز تهیه کالباس :

ابتدا گوشت مرغ بدون استخوان را به همراه سیر چرخ کنید و سپس با میکسر میکس کنید تا کاملا نرم شود اگر تمایل داشتید کمی گوشت قرمز هم نازک خرد کنید و داخل مواد بریزید سپس تمام مواد فوق را به گوشت اضافه کنید و با همزن بزنید تا حسابی مخلوط شود و یا با دست حسابی ورز بدهید مواد چسبنده است در آخر پسته و هویج و قارچ پخته شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

 

کاور کالباس را به اندازه ی مورد نظر برش بدهید و سر آن را با نخ ضخیم بپیچید و محکم گره بزنید مواد کالباس را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و با آن داخل کاور را پر کنید، هوای داخل کاور را بگیرید و زمانی که کاور را پر کردید سپس سمت دیگر را خوب فیکس کنید. دقیقا شبیه شکلات دو طرف را با نخ ببندید کالباس را داخل قابلمه ی آب جوش بیاندازید تا حدی که آب روی کالباس را بپوشاند و به مدت 1 ساعت زمان بدهید تا کالباس بپزد اگر آب داخل قابلمه کم شد دوباره آب به آن اضافه کنید پس از اینکه پخت و خنک شد در یخچال به مدت 12 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.

 

طرز تهیه کالباس دودی در خانه:

طرز تهیه کالباس دودی در خانه,طرز تهیه کالباس در منزل

طرز تهیه کالباس دودی در خانه

 

مواد لازم برای کالباس دودی :

 فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند 600 گرم
سویای دودی یا کبابی 400 گرم 
 سیر 5 حبه
* آرد ۳ قاشق غذاخوری
 زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
 یخ6 تکه 
 جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
 تخم كرفس1/2 قاشق چایخوری 
شیر خشک۱ فنجان
فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
نمک2 قاشق مرباخوری
دارچین1/3 قاشق مرباخوری
زنجبیل1/5 قاشق مرباخوری
 هل نصف قاشق مرباخوری
 میخکاندازه ی 1 عدس
 جوز هندی اندازه ی 2 تا عدس
 آویشن1/4 قاشق مرباخوری 
 روغن مایع2 قاشق غذاخوری 
دانه خردل به میزان لازم 
تخم گشنیزبه میزان لازم
رازیانهبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
* پسته ی تازه حلفه برش خوردهبه میزان لازم
قارچبه میزان دلخواه

 

* به جای سیر می توانید از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید

*آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می توانید تا 6 قاشق هم آن را افزایش بدهید.

* كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی

 

طرز تهیه کالباس دودی در خانه :

برای تهیه کالباس دودی ابتدا، گوشت ها را همراه با سویای خیس خورده، سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ کنید. آرد را با تمام ادویه های خشک 2 بار الک كنید و به مخلوط گوشت و سویا اضافه کنید، مزه ی مواد را بچشید و در صورت تمایل ادویه هایی را كه دوست دارید مجدد اضافه كنید.

 

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه كنید و همه ی مواد را در غذاساز بریزید و 5 دقیقه اجازه بدهید تا مخلوط شوند. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ را با فاصله اضافه كنید. سپس روغن مایع را اضافه كنید و بعد از این مرحله، مواد را از غذاساز بیرون بیاورید. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه كنید و با دست كمی ورز بدهید تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل باشد.

 

در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده را اضافه كنید، سپس همه ی مواد را روی فویل آلومینیومی بریزید و دو سر فویل را مانند شکلات خوب بپیچید و ببندید. سپس به مدت 45 دقیقه مواد را بخار پز كنید. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد را در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردید، كیسه ی یخ بپیچانید و بعد از خنک شدن در داخل یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش بدهید.

 

طرز تهیه کالباس دودی در خانه,تهیه کالباس در منزل

تهیه کالباس در منزل

 

نکته هایی برای تهیه کالباس دودی :

اگر از گوشت قرمز استفاده کردید مدت زمان بخارپز شدن را بیشتر کنید تا کاملا بپزد.

 نمک را می توانید با توجه به ذائقه ی خودتان کم و زیاد کنید. 

 اگر پسته ی تازه در دسترس ندارید از خلال پسته یا پسته ی خام استفاده کنید به این صورت که در آب حدود 5-10 دقیقه خیس کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋