بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

بستنی ایتالیایی



طرز تهیه بستنی ایتالیایی,درست کردن بستنی ایتالیایی

انواع بستنی ایتالیایی

 

جلاتو (Gelato) نوعی بستنی ایتالیایی بسیار خوشمزه است که نسبت به بستنی های رایج دارای چربی کمتر و بافت نرم تری می باشد.

بستنی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دسرهای دنیاست و در رنگ ها، طعم ها و شکل های جذاب و هیجان انگیز تهیه می شود. در بین تمام انواع بستنی، جلاتو که آن را با نام بستنی ایتالیایی می شناسیم محبوبیت بیشتری دارد و در سرتاسر دنیا مصرف می شود. اما باید بدانید که جلاتو با بستنی معمولی تفاوت دارد و این تفاوت در طرز تهیه و آماده سازی آن است.

 

تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی

جلاتو را در سرتاسر دنیا به نام بستنی ایتالیایی می شناسند. اما باید بدانید که جلاتو تفاوت های زیادی با بستنی معمولی دارد. جلاتو از همان ابتدا بافتی غلیظ تر و سفت تر داشت و حداقل هوا در ترکیب آن وارد می شود. به همین دلیل، جلاتو دیرتر آب می شود و برای مدت زمان بیشتری می توان آن را در هوای آزاد نگهداری کرد. در ادامه تفاوت های جلاتو با بستنی معمولی را به شما معرفی می کنیم:

 

بافت کشدار: جلاتو به دلیل بافت کشدار و غلیظی که دارد در مقایسه با بستنی معمولی بافتی خامه ای تر و نرم تر دارد.

 

مواد اولیه: در ترکیبات بستنی و جلاتو خامه، شیر و شکر وجود دارد، با این حال در تهیه جلاتو از شیر بیشتر و خامه کمتری استفاده می شود و غالبا از زرده تخم مرغ هم که یکی از ترکیبات بستنی معمولی است در ساخت جلاتو استفاده نمی شود.

 

کره، هوا و طعم: بستنی معمولا محتوی ۱۰ الی ۲۵% چربی کره است. در حالی که جلاتو ایتالیایی تنها ۴ تا ۹% چربی دارد. بنابراین اگر نگران چاق شدن و دریافت کالری زیادی هستید شاید جلاتو انتخاب بی ضررتری باشد. همچنین جلاتو هوای کمتری در بافتش دارد که باعث می شود بافتی غلیظ  و متراکم و کشدار و خامه ای پیدا کند.

 

علاوه بر این، استفاده از درصد چربی کمتر، طعم های مختلف را بهتر نشان می دهد. به همین دلیل بستنی جلاتو معمولا خوش طعم تر و خوشمزه تر از بستنی معمولی است و طعم میوه های مختلف را کاملا می توان احساس کرد.

 

دما:یکی دیگر از تفاوت های بستنی جلاتو با بستنی معمولی در دمای ذوب و آب شدن آن است. جلاتو معمولا می تواند در دمای 10 الی 15 درجه گرم تر از بستنی معمولی هم بدون هیچ مشکلی خورده شود. به همین دلیل بدون اینکه زبانتان از سردی بیش از حد بستنی بی حس شود می توانید کاملا طعم بستنی را بچشید و از آن لذت ببرید.

 

نحوه سرو: جلاتو معمولا در ظرف های بزرگی ریخته می شود و هنگام سرو به میزان دلخواه مشتری برداشته می شود.

 

طرز تهیه بستنی ایتالیایی :

بستنی ایتالیایی,انواع بستنی ایتالیایی

طرز تهیه بستنی ایتالیایی

 

مواد لازم‌ برای بستنی ایتالیایی :

 پودر ژلاتین 1 قاشق‌ چایخوری‌
 شیر1/2 پیمانه 
 كره‌ بدون‌ نمک60 گرم 
 وانیل‌ شكری2 قاشق‌ چایخوری‌ 
آب 1 قاشق‌ غذاخوری‌ 
 سفیده‌ تخم مرغ‌3 عدد 
 پودر شكر 1/2 پیمانه‌
 شربت‌ قند 1 قاشق‌ غذاخوری‌
بیسكویت120 گرم

 

طرز تهیه بستنی ایتالیایی :

ابتدا داخل‌ یک كاسه‌ كوچک آب‌ را بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا 2 الی‌ 3 دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌ و وانیل‌ را در قابلمه ای‌ مخلوط كنید و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار بدهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. سپس قابلمه‌ را از روی‌ حرارت بردارید و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنک شود و چندبار هم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.

 

پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده ها را در كاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ برقی‌ آنقدر به‌ هم‌ بزنید تا كاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس‌ پودر شكر را کم کم به‌ سفیده ها اضافه‌ كنید و هم‌ بزنید تا زمانی‌ كه‌ مایه تان‌ كاملا غلیظ شود، در این‌ حین‌ آب لیمو را هم به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ 30 ثانیه‌ دیگر هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را كه‌ خنک شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنید و آرام‌ مخلوط كنید.

 

در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی ساز بریزید و در صورتی‌ كه‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیار نداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ فلزی گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.

 

بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ کنید و با همزن‌ آن‌ قدر بزنید تا نرم‌ و یكدست‌ شود. و بعد از آن‌ بیسكویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید. سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ كم‌ بگذارید.

 

قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را بیرون قرار دهید تا كمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می توانید از گیلاس‌ و ویفر و... استفاده‌ کنید.

 

  بیشتر بخوانید:  بستنی خانگی | طرز تهیه بستنی به روشی آسان

 

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی :

روش های تهیه بستنی ایتالیایی,بستنی ایتالیایی شکلاتی

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی

 

مواد لازم برای بستنی جلاتو شکلاتی :

شکلات نرم1 شیشه متوسط
شير3 لیوان
موز4 عدد
عسل3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بستنی جلاتو شکلاتی :

شکلات نرم (نوتلا یا هر مارک دیگری)، عسل و شیر داغ را روی بخار آب مخلوط کند و هم بزنید تا یکدست شوند سپس موزهای له شده (موزها را با میکسر بزنید) را اضافه کنید و مجدد بزنید تا تمام مواد بخوبی باهم مخلوط شوند.

 

مایه بستنی را درون کاسه بریزید و حدود 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید، هر 1 ساعت بستنی را با مخلوط کن بزنید (با چنگال هم می توانید مخلوط کنید اما مخلوط کن بافت بهتری به بستنی می دهد)، بستنی آماده را در ظرف مناسب بریزید و با سس شکلاتی سرو کنید.

 

نکته ها : بهتر است از موزهای بسیار نرم برای تهیه این بستنی استفاده کنید، می توانید به جای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋