بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۱ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون؛ کبابی خوشمزه و مقوی



جوجه کباب بوقلمون در فر, جوجه کباب با ران بوقلمون, روش تهیه جوجه کباب بوقلمون

رسپی جوجه کباب بوقلمون

 

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون خانگی خوشمزه و مجلسی

جوجه کباب بوقلمون یک غذای سالم و خوشمزه است که می توانید به راحتی در خانه به روش های مختلف آن را تهیه کنید، جوجه کباب بوقلمون را میتوانید روی آتش کباب پز ، داخل فر یا در تابه درست کنید و از آن لذت ببرید.

روش تهیه جوجه کباب بوقلمون بسیار متنوع است و میتوانید از مواد مختلف برای مزه دار کردن آن استفاده کنید. مثلا می توانید علاوه بر موادی که در ادامه آمده است از ماست هم در ترکیب مواد استفاده کنید.

پیاز را میتوانید خلالی خرد کنید یا این که رنده کنید.

از فلفل دلمه هم میتوانید برای خوش عطر تر شدن گوشت استفاده کنید.

 

جوجه کباب بوقلمون

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون

بوقلمون1 عدد
کره برای چرب کردن50 گرم
آبلیمو1 استکان
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
آب پیاز رنده شده2 قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آبمقداری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

روش تهیه جوجه کباب بوقلمون

روش تهیه جوجه کباب بوقلمون بسیار ساده است و تنها تفاوت آن نسبت به جوجه کباب مرغ در دیر پز بودن آن است که باید دقت داشته باشید آن را روی شعله ملایم تر بپزید.

همیشه برای جوجه کباب بوقلمون سعی کنید از بوقلمون کم سن و جوان استفاه کنید.

گوشت بوقلمون را پوست کنده و تکه تکه کنید.

 

تمام مواد به جز کره را مخلوط کرده و تکه های گوشت را در مواد به مدت 5 ساعت بخوابانید و سپس به سیخ بکشید.

زمانی که رنگ جوجه ها تغییر کرد میتوانید رویشان کره بکشید و در اخر با یک قلم مو روی جوجه ها زعفران دم کشیده بزنید و 1 دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا کاملا طلایی شود.

 

دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون, جوجه کباب بوقلمون تابه ای, جوجه کباب با سینه بوقلمون

جوجه کباب سینه بوقلمون

 

جوجه کباب با سینه بوقلمون

مواد لازم جوجه کباب با سینه بوقلمون

برای 4 نفر

 

سینه بوقلمون قسمت بالای فیلهبه مقدار لازم
کره۵۰ گرم
آبلیمو۲ قاشق سوپخوری
اب پیاز۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سقید یا سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتون طعم دار با طعم فلفل و سیر۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
زعفران دم کردهیک قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه جوجه کباب با سینه بوقلمون

برای تهیه جوجه کباب با سینه بوقلمون ، سینه بوقلمون را به صورت مستطیلی برش داده و به مت 5 ساعت در مخلوط زعفران ، پیاز ، نمک ، فلفل و روغن زیتون می گذاریم تا مزه دار شود سپس به سیخ می کشیم.

تکه های گوشت را جسبیده به هم به سیخ بکشید تا زمانی که پخت و از سیخ خالی کردید کنار هم بمانند.

 

گوجه ها را هم به سیخ بکشید.

برای تهیه سس کره روی جوجه کباب ، آبلیمو ، زعفران ، نمک و فلفل را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا کباب پز با حرارت ملایم قراردهید و یک طرفش که تغییر رنگ داد بچرخانید تا طرف دیگر هم کباب شود.

گوجه ها را هم جداگانه کبابی کنید.

 

بعد از پخت با قلم مو از سس کره روی جوجه ها بکشید و 3 دقیقه دیگر روی حرارت زیاد بپزید.

جوجه ها را لای نان از سیخ بکشید و دوباره رویش سس کره بکشید و سرو نمایید.

نکته ای که برای تهیه جوجه کباب با بوقلمون باید دقت داشته باشید این است که زمان پخت جوجه کباب با بوقلمون بیشتر از گوشت مرغ است بنابراین باید روی آتش ملایم پخته شود .

 

جوجه کباب بوقلمون در فر

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون در فر

 

سیر - ریز خرد شده4 حبه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق چای‌خوری
گشنیز - پودر شده1 قاشق چای‌خوری
فلفل کاین - پودر شده0.125 قاشق چای‌خوری
دارچین0.125 قاشق چای‌خوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
سینه بوقلمون - فیله شده450 گرم
فلفل دلمه‌ای زرد1 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز1 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز1 عدد
گوجه گیلاسی16 عدد
پیاز قرمز1 عدد
ماست یونانیبرای سرو
سیخ چوبی8 عدد

 

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون در فر

این جوجه کباب بوقلمون مراکشی با روشی متفاوت مزه دار شده و به جای کباب شدن روی آتش در فر پخته می شود.

برای تهیه جوجه کباب بوقلمون مراکشی ، سیخ های چوبی را در آب خیش کنید و سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

سیر ، روغن زیتون ، آبلیمو ، گشنیز ، زیره ، پودر فلفل ؛ دارچین ، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

 

2 قاشق غذاخوری از این مواد را کنار بگذارید.

سینه بوقلمون را به 16 تکه تقسیمکنید و در باقیمانده مواد بیزید تا مزه دار شود.

فلفل دلمه ای را مربعی خرد کرده به همراه گوجه گیلاسی و 2 قاشق مواد مرینید مخلوط کنید.

پیاز را از طول دو نیم کرده و هر نصفه را از طول 3 برش بدهید تا 8 برش داشته باشید.

 

مواد را به این ترتیب به سیخ بکشید : گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، گوشت ، پیاز ، فلفل قرمز ف پیاز ، گوشت ، فلفل زرد ، گوجه فرنگی .

سینی فر را با فاصله 15 سانتی از شعله بگذارید.

سیخ های کباب را در سینی چیده و 6 دقیقه در فر بپزید سپس بچرخانید و 6 – 8 دقیقه دیگر هم بپزید.

اگر دماسنج آشپزخانه دارید ، رسیدن دمای داخل گوشت ها به 73 درجه نشان دهنده آماه شدن کباب مراکشی شما است.

 

دستور تهیه جوجه کباب بوقلمون, جوجه کباب بوقلمون تابه ای, جوجه کباب با سینه بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون تابه ای

 

جوجه کباب بوقلمون تابه ای

مواد لازم جوجه کباب بوقلمون تابه ای

برای 4 نفر

 

گوشت بوقلمون۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
کره و زعفران دم کردهبه مقدار کافی

 

طرز تهیه جوجه کباب بوقلمون تابه ای

گوشت بوقلمون را چرخ کنید.

فلفل دلمه و پیاز را ریز رنده کنید و آبش را بگیرید.

تمام مواد را با هم مخلوط کرده 10 دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.

روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

کف تابه ای نچسب را چرب کنید و مایه کباب را به صورت یکدست کف تابه پهن کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کباب سرخ شود سپس رویش را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

میتوانید کباب تابه ای بوقلون را به شکل کتلت در اندازه های کوچک هم درست کنید.

 

جوجه کباب ران بوقلمون

مواد لازم جوجه کباب با ران بوقلمون

ران بوقلمون1 کیلوگرم
پیاز خرد کرده1 عدد درشت
فلفل دلمه‌ای خرد کرده1 عدد
سیخ چوبی مخصوص کباب چوبیبه میزان لازم
کره50 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبهیک‌ دوم قاشق چایخوری
رب گوجه‌ فرنگی2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه

3 قاشق سوپخوری

زعفرانبه میزان لازم

 

طرز تهیه جوجه کباب ران بوقلمون

بوقلمون را به تکه های کوچک برش بزنید و با پیاز و فلفل به سیخ چوبی بکشید.

در تابه ای مناسب کره را ذوب ک رده و سیخ های جوبی را درون تابه با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی پشت و رو کنید تا طلایی رنگ شود.

سپس نمک ، فلفل ، زردچوبه و مقداری آب به تابه اضافه کرده درش را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.

 

رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید ، زعفران و آبلیمو اضافه کنید و به تابه کباب ها اضافه کنید تا مزه دار شود.

وقتی آبش کشیده شد و گوشت کاملا پخت حرارت را خاموش کنید.

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋