ترشی موز خوشمزه
طرز تهیه ترشی موز خوش طعم و آسان
ترشی موز خوشمزه و مقوی است، دستور تهیه ترشی موز بسیار ساده است که در ادامه مقاله این ترشی خوشمزه و مجلسی به شما آموزش می دهیم
ترشی موز یک ترشی خوشمزه و مقوی است که به راحتی و در زمان کم آماده می شود. برای تهیه ترشی موز بهتر است از موزهای سفت تر استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد و بعد از جا افتادن موزها له نشوند.
ترشی موز
مواد لازم ترشی موز
زردچوبه | ۱ قاشق غذا خوری |
موز | ۱ کیلو |
دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱/۵ قاشق غذا خوری |
سرکه | به میزان لازم |
پودر گل سرخ | ۱ قاشق مربا خوری |
دستور تهیه ترشی موز
طرز تهیه ترشی موز
از موزهای سفت و تازه برای تهیه ترشی استفاه کنید.
موزها را حلقه ای برش بزنید و رویشان نمک بپاشید و 3 – 4 ساعت زمان بدهید تا آب بیندازند و نرم شوند.
دارچین ، زردچوبه و پودر گل سرخ را با سرکه مخلوط کنید.
موزها را در شیشه مناسب بریزید و رویشان را مخلوط سرکه پر کنید و در شیشه را ببنید.
ترشی موز را در یخچال بگذارید . بعد از یک هفته آماده است.
برای تهیه این ترشی میتوانید از مخلوط موز و انبه هم استفاده کنید.
اگر طعم سیاه دانه را دوست دارید میتوانید از آن در ترکیب ترشی استفاده کنید.
ترشی موز و انبه
مواد لازم ترشی موز و انبه
موز | ۲ عدد |
انبه | ۱ کیلو گرم |
شکر | ۱/۴ پیمانه |
سرکه سفید | به مقدار لازم |
نمک ، فلفل قرمز، پودر دارچین | ۱ ق چای خوری |
زنجبیل رنده شده | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه ترشی موز و انبه
انبه را بشویید ، پوست بگیرید و خرد کنید.
یک عدد موز را به هماره انبه در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و موز دیگر را به صورت نگینی خرد نمایید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری از انبه ها را هم به جای پوره کردن نگینی خرد کنید.
زنجبیل را پوست گرفته رنده کنید. اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید میتوانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
پوره میوه را با شکر ، پودر دارچین ، فلفل قرمی و نمک و زنجبیل رنده شده مخلوط کنید.
میوه های نگینی خرد شده را به پوره اضافه کرده و داخل شیشه بریزید.
روی مواد را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال بگذارید.
بعد از یک ماه ترشی شما آماده است.
ترشی موز و سیب
ترشی موز و سیب
مواد لازم ترشی موز و سیب
موز | ۲ عدد ( ۴۰۰ گرم ) |
سیب سبز ( نگینی خردشده ) | ۲ عدد ( ۳۰۰ گرم ) |
شکر | ۴/۱ پیمانه ( ۲۶ گرم ) |
نمک | ۱ قاشق چای خوری ( ۷ گرم ) |
زنجبیل تازه ( رنده شده ) | ۱ قاشق چای خوری ( ۵ گرم ) |
دارچین ( پودر شده ) | ۱ قاشق چای خوری ( ۳ گرم ) |
سرکه سفید | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی موز و سیب
سیب را پوست گرفته و خرد کنید.
موز را میتوانید به صورت پوره شده یا خرد شده به سیب اضافه کنید.
شکر ، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و با مقداری سرکه مخلوط کنید.
تمام مواد را داخل شیشه ریخته و رویش را با سرکه پر کنید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها