رسپی سوهان یزدی
دستور تهیه سوهان یزدی یا سوهان آردی خوشمزه
سوهان یزدی یا سوهان آردی بر خلاف سوهان قم بافتی ترد و نرم دارد و خیلی سریع در دهان باز می شود. این سوهان یزدی خوشمزه را میتوانید به سادگی در خانه تهیه کنید.
سوهان یزدی یا سوهان آردی یزدی ، طرز تهیه متفاوتی با سوهان قم دارد ، برخلاف سوهان قم بافت سفتی ندارد و در دهان آب می شود ، این شیرینی سنتی یزد بسیار ترد و خوشمزه است و به دلیل این که در تهیه آن از آرد جوانه گندم استفاده می شود ، بسیار مغذی است.
طرز تهیه سوهان یزدی خانگی
سوهان یزدی
مواد لازم سوهان یزدی
آرد جوانه گندم | ۱۵۰ گرم |
آب | ۳ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
روغن حیوانی ( کرمانشاهی ) | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۳۰۰ گرم |
عرق هل | ۱ قاشق مرباخوری |
زعفران | ۲ قاشق غذاخوری ( اختیاری ) |
جوهر لیمو | ۴/۱ قاشق چای خوری |
دستور تهیه سوهان آردی
طرز تهیه سوهان یزدی
آرد جوانه گندم را الک کنید و با روغن در تابه به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
دارچین ، پودرهل و پودر پسته را با آرد مخلوط کنید.
آب ، شکر ، جوهر لیمو و روغن حیوانی را مخلوط کرده 30 و در ظرفی جداگانه دقیقه ملایم بجوشانید. عرق هل و زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید و شعله را خاموش نمایید.
بعد از این که مواد آردی کمی سرد شد در ظرفی نسبتا بزرگ یک ملاقه از شربت را با دو ملاقه از مواد آردی مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
هر چه مواد را بیشتر ورز دهید، سوهان تردتر و مرغوب تر خواهد شد.
کف یک سینی بزرگ را چرب کنید و خمیر سوهان را به قطر 1 سانتی متر داخلش پهن کنید و رویش پسته خرد شده بپاشید و در دمای محیط بگذارید یک ساعت بماند سپس 24 ساعت در یخچال بگذارید خودش را بگیرد وبه شکل دلخواه برش بزنید.
سوهان یزدی را باید داخل ظرف های در بسته بدون نفوذ هوا ، در یخچال و دور از نور خورشید نگهداری نمایید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها