بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه آش شیله عدس؛ آش سنتی تبریز



آموزش پخت آش شیله عدس, دستور تهیه آش شیله عدس, رسپی آش شیله عدس تبریزی

آش شیله عدس

 

طرز تهیه آش شیله عدس تبریزی؛ مقوی و خوشمزه

آش شیله عدس یکی از آش های سنتی و خوشمزه آذربایجان شرقی به خصوص تبریز است این آش بسیار سبک و زود هضم است و گزینه ای بسیار مناسب برای پیش غذا یا دوران نقاهت بیماری و سرماخوردگی است. 

آش شیله عدس تبریز یکی از آش های ساده و سبک آذربایجان شرقی است که با برنج ، عدس  ، بلغور ، تره و پیازچه تهیه می شود . این آش محلی آذربایجان شرقی بسیار سبک ، خوشمزه و زودهضم است و به عنوان یک پیش غذای عالی در کنار سایر غذاهای محلی مثل کوفته تبریزی طبخ می شود. 

 

از این آش مقوی و خوشمزه میتوانید برای دوران نقاهت بیماری استفاده کنید و یکی از بهترین و ساده ترین غذاهای آبکی برای سرماخوردگی محسوب می شود به خصوص اگر کنارش لیموترش بگذارید. 

 

آش شیله عدس آذربایجان شرقی, آش شیله عدس تبریزی, آش شیله عدس

دستور تهیه آش شیله عدس

 

آش شیله عدس

مواد لازم آش شیله عدس  

 

عدس  یک پیمانه
برنجنصف پیمانه
پیازدو عدد
گوجه فرنگیسه عدد
آب مرغدو لیوان
آبیک لیوان
بلغور گندمنصف پیمانه
تره ریز شدهیک پیمانه
پیازچه ریز شدهنصف پیمانه
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه شیله تبریزی, طرز تهیه شیله با نخود, آش شیله لپه

آش شیله عدس آذربایجان شرقی

 

طرز تهیه آش شیله عدس

عدس ، بلغور گندم و برنج را به طور جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. 

قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزی و پیاز را نگینی خرد کرده تفت  دهید تا طلایی شود. 

زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. 

 

عدس را آبکش کرده و همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید ، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید صبر کنید تا عدس نیم پز شود. 

برنج و بلغور را آبکش کرده اضافه کنید. 

تره و پیازچه را هم اضافه کنید و هر از گاهی آش را هم بزنید که ته نگیرد.

 

وقتی برنج نرم شد ، پیاز و گوجه را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آش جا بیوفتد. 

به جای آب مرغ میتوانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید. 

می توانید مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید و به همراه جعفری روی آش را تزئین نمایید. 

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋