بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

سایبربولی یا زورگویی سایبری چیست و چگونه جلوی آن را بگیریم؟



مزاحمت اینترنتی, پیشگیری از قربانی شدن در سایبربولی, روش های سایبربولی

پدیده سایبربولی 

 

زورگیری سایبری (Cyber Bullying) چیست؟ 

در پدیده سایبربولی، افراد به کمک ابزارهای الکترونیک مثل رایانه، گوشی و ... یک سری عکس، ویدیو و یا حتی مطالب تهدید آمیز برای دیگران ارسال خواهند کرد که مسلماً در چنین شرایطی فشار روانی بسیار زیادی به فرد قربانی وارد خواهد شد و ممکن است شب و روز او را درگیر کند.

در پدیده سایبربولی، افراد به کمک ابزارهای الکترونیک مثل رایانه، گوشی و ... یک سری عکس، ویدیو و یا حتی مطالب تهدید آمیز برای دیگران ارسال خواهند کرد که مسلماً در چنین شرایطی فشار روانی بسیار زیادی به فرد قربانی وارد خواهد شد و ممکن است شب و روز او را درگیر کند. افرادی که چنین رفتارهای مضر و نادرستی را انجام می دهند، عموماً قصد آسیب رسانی جسمی و یا روانی به فرد قربانی را دارند.

 

قربانیان این جریان، همواره نیازمند حمایت عاطفی اطرافیان خود هستند زیرا فشار روانی بسیار زیادی را تحمل می کنند. فضای مجازی مزایای زیادی دارد ولی متاسفانه برخی از افراد از برنامه ها و نرم افزار های مختلف جهت جعل اسناد استفاده می کنند و دیگران را آزار می دهند. به یاد داشته باشید که در چنین شرایطی بهتر است مساله پیش آمده را به طور کامل با پلیس فتا در میان بگذارید تا در حداقل زمان ممکن به شما جهت رفع مشکلات به وجود آمده کمک کنند. 

 

روش های سایبربولی, سایبربولی, قلدری مجازی

سایبربولی چیست؟

 

پیشگیری از قربانی شدن در پدیده سایبربولی

امروزه بسیاری از افراد در فضاهای مجازی مختلف فعالیت دارند به همین خاطر ممکن است با مشکل پدیده سایبربولی مواجه شوند، یکی از مهم ترین اقدامات برای پیشگیری از چنین مشکلی انتخاب رمزهای کاربری متنوع و مناسب است تا دیگران نتوانند به آسانی کنترل صفحه مجازی شما را در دست بگیرند. 

 

اگر در فضای مجازی فعالیت دارید و عکس و تصویر شخصی خودتان را با دوستان و یا آشنایان خود اشتراک می گذارید باید مراقب سوء استفاده دیگران باشید. امروزه برنامه و اپلیکشن های بسیار زیادی طراحی شده اند، قبل از اقدام برای دانلود و استفاده از برنامه ها از ایمنی آنها مطمئن شوید زیرا متاسفانه برخی از این برنامه ها  از اطلاعات شخصی شما در جهت کلاهبرداری و یا حتی خالی کردن حساب بانکی شما استفاده می کنند. 

 

اپلیکیشن های مورد نیاز خود را تا حد امکان از پلی استور دانلود کنید، اگر خرید های خود را به صورت اینترنتی انجام می دهید، حواستان را بیشتر جمع کنید زیرا ممکن است سایتی که برای خرید انتخاب کرده اید از ایمنی چندان بالایی برخوردار نباشد و به هنگام پرداخت مبلغ خرید شما را به سمت یک لینک مخرب سوق دهد و از این طریق می توانند حساب بانکی شما به راحتی خالی کنند. 

 

آزار رایانه‌ای, سایبربولینگ, پدیده سایبربولی

همه چیز در مورد سایبربولی

 

اقداماتی که در هنگام گرفتاری با پدیده سایبربولی باید انجام دهید

اگر افرادی به دلایل مختلف قصد سوء استفاده از شما را داشتند، بهتر است آرامش خود را حفظ کنید و تصمیمات عجولانه و غیر منطقی نگیرید زیرا اگر دچار تنش و استرس شوید نمی توانید به خوبی برای مشکل به وجود آمده، راه حل مناسب و درست انتخاب کنید. 

 

بهتر است در چنین مواقعی موضوع مزاحمت را از دیگران پنهان نکنید و حتماً با افرادی آشنا و مطمئن درمیان بگذارید تا درست ترین تصمیم را بگیرید، دیگران از نظر روحی و روانی نیز به شما کمک می کنند تا به خودتان مسلط باشید. 

هر اپلیکیشن و برنامه ای امکان بلاک کردن صفحه افراد دیگر را برای شما قرار داده است بنابراین حتما بعد از دریافت پیام های تهدید آمیز از سوی دیگران نسبت به ریپورت کردن این افراد اقدام نمایید. 

 

یک سند و مدرک از پیام های تهدید آمیز نگه دارید تا در صورت عدم حل مشکل، آنها را به مراجع قانونی تحویل دهید تا به مشکل شما رسیدگی کنند. سعی کنید تا حد امکان از هر گونه بحث با فرد تهدید کننده پرهیز کنید، ضعف و ناراحتی خود را به فرد مقابل نشان ندهید این کار باعث می شود تا فرد مقابل انگیزه بیشتری برای آزار و اذیت شما پیدا کند و از این کار خود لذت بیشتری ببرد. 

 

گاه مدارکی که در اینترنت پخش شده اند کاملاً جعلی و فوت,شاپ هستند و شما نیازی نیست برای چند عکس جعلی و تقلبی خودتان را ناراحت کنید، بنابراین در چنین مواقعی به تهدید ها توجه نکرده و ذهنتان را درگیر افکار منفی و بیهوده نکنید. 

 

قلدری مجازی

آزار و اذیت های موجود در فضای مجازی از گذشته تا به امروز وجود داشته است با این تفاوت که امروزه به شکلی بسیار خطرناک تر و آزار دهنده تر دنبال می شود. این موضوع در ارتباط میان جوانان بیشتر از سایر افراد دیده می شود، جوانان نیز روحیه بسیار حساسی دارند به همین خاطر پدیده سایبر بولی تا حد زیادی روی روان و روحیه این افراد تاثیر خواهد گذاشت تا حدی که فرد نمی تواند فعالیت های روزمره خود را به خوبی انجام دهد و یا همیشه دچار استرس و حواس پرتی خواهد بود. 

 

هر چقدر که میزان رسانه ها افزایش پیدا کنند، احتمال درگیری با چنین مسئله ای نیز شایع تر می شود، سعی کنید آدرس های شخصی خود را در هر فضایی منتشر نکنید، اطلاعات خصوصی مثل عکس و یا فیلم خانوادگی و دوستانه را منتشر نکنید یا حداقل تنها با دوستان و آشنایان نزدیک در میان بگذارید و از اعتماد کردن به هر غریبه ای خودداری کنید. 

 

قربانیان زیادی امروزه با ترس و لرز زندگی می کنند و همواره ذهن آنها مشغول فکر کردن به تهدید های نامناسب و ناهنجار مجازی است. ‌مسلماً زندگی در چنین وضعی سرشار از ناامیدی است و در دراز مدت موجب افسردگی و تضعیف روحیه فرد خواهد شد.

 

 قلدری مجازی در شبکه ها و برنامه های مختلف مثل اینستاگرام، فیس بوک، تلگرام و ... صورت می گیرد، این برنامه ها بسیار شناخته شده و معروف هستند و کاربران بسیاری زیادی در آن فعالیت دارند به همین خاطر افراد زیادی در معرض  سایبر بولی قرار گرفته اند. 

 

پیشگیری از قربانی شدن در سایبربولی, روش های سایبربولی

پدیده سایبربولی

 

روش های سایبربولی

این افراد گاه ممکن است در فضای مجازی یک صفحه برای تهدید و پخش اطلاعات شما راه اندازی کنند در چنین مواقعی از شما تقاضای مبلغ مشخصی پول می کنند که ممکن است در دراز مدت بارها به همین قصد پول زیادی از شما دریافت کنند بنابراین نباید این موضوع را پنهان کنید و سریعاً آن را با پلیس فتا و افراد قابل اطمینان و دانا در میان بگذارید. 

 

گاه نیز این افراد تنها برای جلب نظر شما یک صفحه فیک و تقلبی با نام و نشان های جعلی می سازند تا از این طریق به شما نزدیک تر شوند و بتوانند اطلاعات مهم و شخصی شما را دریافت کنند، سپس با گذشت زمان می توانند از این اطلاعات جهت آسیب رساندن به شما استفاده کنند، امروزه متاسفانه بسیاری از جوانان راحت به دیگران اعتماد می کنند و یا اینکه قدرت نه گفتن ندارند که این موضوع به ضرر آنها خواهد بود. 

 

تشخیص افراد قربانی گاه مشکل است، شاید فرزند و یا دوست شما نیز به این مشکل دچار باشد ولی از در میان گذاشتن این موضوع با شما اجتناب کنند بنابراین همواره توصیه می شود تا با فرزند خود و یا نوجوان های اطرافتان ارتباط نزدیکی داشته باشید زیرا این افراد گاه نمی توانند به درستی تصمیم بگیرند و حل بسیاری از مشکلات برای آنها دشوار است.

 

مسلماً وجود یک پشتیبان و همراه برای کمک رسانی بسیار ضروری خواهد بود. 

امروزه فضای مجازی بخش جدانشدنی زندگی با انسان ها را در بر می گیرد. از این امکانات می توانید در جهت پیشرفت و بروزرسانی بسیاری از اطلاعات استفاده کنید اما گاه برخی از افراد درگیر مسائل سخت و نا به هنجار مجازی خواهند شد که آرامش زندگی آنها را از بین خواهد برد، بهتر است همواره هوشیار و آگاه باشید و در هر فضای نامعتبر و ناشناخته ای فعالیت نکنید، اطلاعات مهم و ضروری خود را ساده در هر جایی پخش نکنید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

 

گردآوری : بخش روانشناسی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋