بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها



پیشمه ترکمنی با بکینگ پودر, طرز تهیه شیرینی پیشمه, آموزش پخت پیشمه ترکمنی

پیشمه ترکمنی

 

طرز تهیه پیشمه شیرینی ترکمنی خوشمزه و ساده 

پیشمه ترکمنی یک شیرینی ساده سنتی و خوشمزه است که به سرعت آماده می شود ، پیشمه را مانند دونات در روغن سرخ می کنند و سپس رویش پودر قند می پاشند. 

پیشمه ترکمنی یک شیرینی سنتی ترکمنی است که در روغن سرخ می شود و بسیار خوشمزه و البته پر کالری است. 

پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها است که با آرد ، شکر و تخم مرغ تهیه شده و در روغن داغ سرخ می شود و سپس رویش پودر قند می پاشند و با پودر پسته تزئین می کنند.

 

پیشمه ترکمنی شباهت زیادی به پیراشکی و گوشفیل دارد. در زبان محلی ترکمنی ، پیشمه به هر چیز پختنی گفته می شود که نام یک شیرینی خاص هم محسوب می شود. 

 

آموزش پخت پیشمه ترکمنی, طرز تهیه پیشمه بدون ماست, طرز تهیه پیشمه با شیر

دستور پخت شیرینی پیشمه ترکمنی

 

پیشمه ترکمنی با بکینگ پودر

مواد لازم پیشمه ترکمنی با بکینگ پودر  

شکر ۱ لیوان
شیر  ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
 کره  ۱ ق غذا خوری
بیکینگ پودر  ۱ ق غذا خوری
گلاب  ۱ ق غذا خوری
 وانیل و پوست پرتقال  به مقدار لازم
آرد  به مقدار لازم

 

پیشمه, طرز تهیه پیشمه, اموزش پیشمه

طرز تهیه شیرینی پیشمه ترکمنی

 

طرز تهیه پیشمه ترکمنی 

آرد را الک کنید و کنار بگذارید. 

کره را ذوب کنید و با شکر مخلوط نمایید. 

تخم مرغ ها ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و به مدت 5 – 7 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. 

شیر گلاب را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. 

نیمی از آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. 

بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید که به دست نمی چسبد. 

 

اموزش پیشمه, طرز تهیه شیرینی گلستانی پیشمه, پیشمه ترکمنی

آموزش پخت پیشمه ترکمنی

 

در یک شیر جوش روغن بریزید تا داغ شود. 

حرارت را ملایم کنید تا پیشمه ترکمنی مغز پخت شود.

به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و در روغن شناور سرخ کنید و سپس روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود. 

سطح پیشمه هنگام سرخ شدن ترک می خورد پس از این بابت نگرانی نداشته باشید. 

مقدار شیرینی خمیر را می توانید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید. 

اگر نیمی از شیر را با ماست جایگزین کنید خمیر شما لطافت بیشتری خواهد داشت. 

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋