بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه 8 نوع غذای خوشمزه و لذیذ با کتف مرغ



سوخاری کردن کتف مرغ, ته انداز کتف مرغ, کتف سوخاری مرغ

رسپی غذا با کتف مرغ

 

8 دستور غذای ساده و خوشمزه برای کتف مرغ

کتف مرغ گوشتی بسیار نرم و زود پزی دارد و میتوان از آن در انواع غذا های سرخ شده و سوخاری و سوپ یا خورش استفاده کنید. انواع غذا با کتف مرغ علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد زمان کمی از شما برای پخت می گیرد.

انواع غذا با کتف مرغ بسیار پر طرفدار است. گوشت کتف مرغ ، نرم ترین بخش مرغ محسوب می شود که زمان پخت کمی می گیرد و به راحتی میتوان آن را به صورت سرخ شده ، سوخاری و خورش آماده کرد. پوستی که اطراف گوشت نرم کتف مرغ را گرفته است باعث شده شما بتوانید کتف مرغ سوخاری یا کتف مرغ سرخ شده با پوسته ای برشته و گوشتی نرم تهیه کنید. در ادامه مقاله شما را با دستور پخت انواع غذا با کتف مرغ آشنا می کنیم.

 

کتف سوخاری مرغ, انواع غذا با کتف مرغ, خوراک بال و کتف مرغ

انواع غذا با کتف مرغ - ته انداز کتف مرغ

 

ته انداز کتف مرغ

مواد لازم ته انداز کتف مرغ

 

بال و کتف مرغ باهم8 عدد
برنج5 پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدارلازم
نمک و زردچوبه و فلفلبه مقدارلازم

 

طرز تهیه ته انداز کتف مرغ

کتف مرغ را به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و کمی آب جوش به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید سپس با کمی روغن در تابه یک طرفشان را سرخ کنید.

کتف ها را از روغن بردارید و با فرچه رویشان زعفران دم کشیده بمالید.

برنج را که از قبل خیس کرده اید با کمی نمک بپزید و آبکش کنید.

نیمی از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط کنید.

 

کف و اطراف قابلمه ای نچسب را چرب کنید و کتف مرغ ها را کف قابلمه به صورت شعاعی بچینید . کتف ها را از سمتی که سرخ نشده اند کف قابلمه بگذارید.

برنج زعفرانی را در قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دید تا کاملا فشرده شود سپس برنج سفید را اضافه کرده دوباره با قاشق سطحش را صاف و فشرده کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 – 1.5 ساعت روی حرارت ملایم و شعله پخش کن بگذارید تا دم بکشد.

حدود نیم ساعت اجازه دهید از حرارت بیوفتد سپس روی دیس برگردانید و سرو نمایید.

 

بال و کتف مرغ زعفرانی بریان

مواد لازم بال و کتف مرغ زعفرانی بریان

 

کتف و بال مرغنیم کیلو
زعفران دم کشیده1 قاشق مرباخوری غلیظ
نمک و فلفلبه میزان لازم
پیاز1 عدد بزرگ
ادویه مخصوص جوجه کباببه میزان لازم
گوجهبه میزان لازم
ماست یونانیدوقاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بال و کتف مرغ زعفرانی بریان

پیاز را ریز رنده کنید.

رعفران دم کرده و ادویه ها و ماست یونانی را اضافه کرده مخلوط کنید.

کتف مرغ را حداقل 2 ساعت در مواد طعم دهنده قرار دهید تا مزه بگیرد ، اگر از شب قبل این کار را انجام دهید تا مدت زمان مزه دار کردن کف مرغ بیشتر شود بهتر است.

کتف مرغ را از داخل مواد خارج کرده و خوب بتکانید که چیزی به آن نگرفته باشد و سپس روی توری بچینید و روی زغال کباب کنید.

گوجه ها را خک روی توری بچینید تا کباب شود بهتر است از گوجه های باریک استفاده کنید.

 

کالری کتف مرغ, سوخاری کردن کتف مرغ, ته انداز کتف مرغ

انواع غذا با کتف مرغ - کتف سوخاری مرغ

 

بال و کتف سوخاری مرغ

مواد لازم بال و کتف سوخاری مرغ

 

بال و کتف مرغ10 عدد
آرد سوخارییک پیمانه
آرد سفیدیک پیمانه
شیرنصف لیوان
نمک ، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
پودر دارچین، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، آویشنهر کدام نصف قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم
سس طعم دلخواه خودبه مقدار لازم
سیب زمینیسه عدد متوسط

 

طرز تهیه بال و کتف سوخاری مرغ

بال و کتف مرغ را بشویید و خشک کنید.

آرد سفید را به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و در یک ظرف گود بریزید.

آرد سوخاری را به همراه فلفل قرمز ، دارچین ، زنجبیل و آویشن در ظرف گود دیگری بریزید.

تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده ، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و هم بزنید یکدست شود.

 

هر تکه بال و کتف مرغ را در آرد سفید بغلتانید سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن شناور سرخ کنید.

سیب زمینی ها را خلالی درشت خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک بریزید سپس آبکش کنید و 10 دقیقه روی حرارت متوسط آب پز کنید و آبکش کنید و درون آب سرد بریزید و آب اضافه شان که کشیده شد ، سرخ کنید.

 

کالری کتف مرغ, سوخاری کردن کتف مرغ, ته انداز کتف مرغ

انواع غذا با کتف مرغ - سوپ پرک با کتف مرغ

 

سوپ پرک با کتف مرغ

مواد لازم سوپ پرک با کتف مرغ

 

کتف و بال کامل4 عدد
جو پرک2 کاسه
پیاز بزرگ خرد شده1 عدد
جعفری خشک یا تازه3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم
آبلیمو و روغنبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سوپ پرک با کتف مرغ

پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کتف و بال را اضافه کرده تفت دهید.

ادویه ها و رب را اضافه کرده هم بزنید و در آخر پرک جو یا پرک جو دوسر اضافه کنید و به همراه جعفری کمی تفت دهید.

آب را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیوفتد.

سوپ را به همراه لیموترش تازه سرو کنید.

 

خوراک بال و کتف مرغ, کتف مرغ, طرز تهیه کتف مرغ

انواع غذا با کتف مرغ - کتف مرغ سرخ شده

 

کتف مرغ سرخ شده

مواد لازم کتف مرغ سرخ شده

برای 4 نفر

 

بال مرغ۱۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سیر۵ حبه
آب لیمو تازه۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتون و زعفرانبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کتف مرغ سرخ شده

کتف مرغ را در یک ظرف گود بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید و به همراه سیر رنده شده به بال ها اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

آبلیمو تازه ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید.

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کتف و بال مرغ مزه دار شود.

 

همه مواد را در تابه ای نچسب بریزید و در تابه را بگذارید تا کتف با آب خودش بپزد .

آبش که کشیده شود شروع به سرخ شدن می کند.

یکی دو بار کتف ها را زیر و رو کنید که نسوزند.

برای مزه دار کردن بالها میتوانید فلفل دلمه خلالی هم به مواد اضافه کنید ولی قبل از پخت باید فلفل دلمه ها را جدا کنید.

هنگام پخت میتوانید کمی کره به تابه اضافه کنید تا کتف سرخ شده طعم بهتری بگیرد.

 

کتف مرغ گریل شده

مواد لازم کتف مرغ گریل شده

 

بال و ‌کتفنیم کیلو
پیاز بزرگ1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ2 قاشق غذا خوری
کرهمقداری برای چرب کردن ظرف
لیموترش2 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
پودر آویشنبه میزان لازم
سیب زمینی و قارچ برای دورچینبه میزان لازم

 

طرز تهیه کتف مرغ گریل شده

پیاز خلال شده به همراه نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و لیموترش و کتف مرغ را در یک ظرف گود با هم مخلوط کنید و درش را ببندید و چند ساعت در یخچال بگذارید مزه دار شود.

تابه ای نچسب را روی حرارت بگذارید و کتف های مرغ را داخلش بچینید و درش را ببندید تا روی شعله مالیم آب بیندازد و مغز پخت شود.

کف سینی فر را کره بکشید و کتف ها را به همراه قارچ و سیب زمینی حلقه شده درونش بچینید و در فر 200 درجه بگذارید تا برشته شود.

 

کتف سوخاری مرغ, انواع غذا با کتف مرغ, خوراک بال و کتف مرغ

انواع غذا با کتف مرغ - خورش کتف مرغ و بادمجان

 

خورش کتف مرغ و بادمجان

مواد لازم خورش کتف مرغ و بادمجان

برای 3 نفر

 

کتف مرغ5 عدد
زعفران1 ق چ خوری
هویج بزرگ1 عدد
فلفل دلمه متوسط1 عدد
رب گوجه فرنگی1 ق غ خوری
آلو بخارا2 عدد
ادویهبه میزان لازم
آب4 لیوان
لیمو عمانی خشک1 عدد
کرهنصف ق غ خوری
پیاز2 عدد
بادمجان3 عدد

 

طرز تهیه خورش کتف مرغ و بادمجان

روی کتف های مرغ نمک و ادویه بپاشید و سرخ کنید و کناری بگذارید.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود.

هویج رنده شده و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده مخلوط نمایید و سرخ کنید.

آلو بخارا و زعفران و رب را اضافه کرده تفت دید تا بوی خامی رب گرفته شود.

کتف ها را به همراه آب و لیمو عمانی اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار بدهید تا بپزد و خورش جا بیوفتد.

بادمجان ها را که از قبل تلخی ش گرفته شده و سرخ شد ه است را 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

 

کتف مرغ, طرز تهیه کتف مرغ, طرز تهیه کتف مرغ کبابی

انواع غذا با کتف مرغ - خوراک کتف مرغ و سیب زمینی و قارچ

 

خوراک کتف مرغ و قارچ و سیب زمینی

مواد لازم خوراک کتف مرغ و قارچ و سیب زمینی

 

۵ عددفلفل قرمز خردشده
۴ عددبال و کتف مرغ
سیب زمینی کوچک۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
زیره پودر شدهیک قاشق چایخوری
سیر ریز خردشده۲ حبه
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودرشدهیک قاشق چایخوری
برگ رزماری۴ الی ۵ عدد
سیر درسته۲ بوته
فلفل سیاه پودر شدهیک دوم قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خوراک کتف مرغ و قارچ و سیب زمینی

کتف و بالهای مرغ را بشویید و دو قسمت کرده و خشک کنید و به همراه سیب زمینی و قارچ ، نمک ، فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشایند و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

زیره را بدون روغن در یک تابه تفت دهید تا برشته شود.

 

برای تهیه سس ، سیر را رنده کنید و به همراه 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه ، زیره تفت داده شده ، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز مخلوط کنید.

برگ رزماری ، بوته های سیر پوست کنده و حبه شده و نصف قاشق سوپخوری سس را با هم مخلوط کنید.

مخلوط سیب زمینی ، قارچ و کتف و بال مرغ مزه دار شده را از یخچال بیرون آورده و به سینی فر منتقل کنید.

 

بهتر است کف سینی را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید.

خوراک را به مدت 25 دقیقه در فر 200 درجه بپزی.

سینی را از فر بیرون بیاورید و آبی که کف سینی جمع شده را با برس روی مواد بمالید و مخلوط رزماری و حبه های سیر را روی مواد بچینید و 35 دقیقه دیگر در فر 180 درجه بپزید و سپس سرو کنید.

این خوراک را میتوانید در تابه چدن با حرارت ملایم و روی شعله پخش کن هم تهیه کنید.

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋