شاهکار بینش پژوه خواننده
بیوگرافی شاهکار بینش پژوه خواننده + عکس شاهکار و همسرش
شاهکار بینش پژوه را می توانیم یکی از آهنگسازان، ترانه سراها و خوانندگان فعال در زمینه ی پاپ معرفی نماییم. او ایرانی است و تمامی آثارش نیز به زبان ایرانی ارائه و اجرا شده.
چکیده ای از بیوگرافی شاهکار بینش پژوه
نام: شاهکار
نام خانوادگی : بینش پژوه
حرفه: استاد دانشگاه – ترانه سرا ، نویسنده و خواننده و آهنگساز سبک پاپ-کلاسیک
تولد : ۲۲ آذر ۱۳۵۱ در تهران
تحصیلات : دکترای تخصصی(ph.d) در رشته برنامه ریزی شهری
شاهکار بینش پژوه یکی از آهنگسازان، ترانه سراها و خوانندگان فعال در زمینه ی پاپ است
بیوگرافی شاهکار بینش پژوه
شاهکار بینش پژوه یکی از افرادی است که به صورت کاملا تخصصی به ترانه سرایی، آهنگسازی و خوانندگی در زمینه ی پاپ می پردازد. او در بیست و دوم آذرماه در سال 1351 چشم به جهان گشود و هم اکنون می توانیم او را یکی از بزرگترین نماینده ایران در میان ارکسترهای سمفونیک بزرگ جهان معرفی نماییم.
در واقع شاهکار بینش پژوه در این زمینه یکی از افتخارات ایرانی محسوب می شود. البته لازم است بدانید که زمینه ی تحصیلی اصلی شاهکار، رشته ی جغرافیای اقتصادی در مقطع کارشناسی ارشد و برنامه ریزی شهری بود که ادامه ی تحصیل او در این رشته تا مقطع دکتری پیش رفت.
شاهکار کتاب های زیادی در زمینه ی تحصیلی خود نوشت تا اینکه در دهه ی نود، به دلیل برخی از فعالیت های سیاسی، مخالفت با او آغاز شد و تمامی کتاب ها او نیز از سطح کتابخانه های کشور، جمع آوری گردید.
او به عنوان استاد، در دانشگاه های مختلف، به تدریس در رشته ی برنامه ریزی شهری مشغول بود که متاسفانه امکان کار کردن در این منصب نیز از او سلب شد. به طور کلی شاهکار بینش پژوه را می توانیم یکی از فعالان سال 88 معرفی کنیم و او به پشتیبانی از میر حسین موسوی، آهنگ سر اومد زمستون را منتشر نمود.
ورود شاهکار بینش پژوه به عرصه ی موسیقی
ساز درامز (جاز)، اولین سازی بود که شاهکار بینش پژوه یاد گرفت و علاقه ی او به موسیقی او را محدود به یادگیری همین ساز نکرد چرا که او در سال 1373 وقتی که تنها 22 سال داشت، توانسته بود یک کنسرت گیتار را در ایران برگزار نماید.
در واقع او آن زمان این کار را با مجوز رسمی از سازمان های مربوطه در ایران انجام داد و این کنسرت خیلی هم سر و صدا کرد. او ابتدا تنها علاقه اش را در موسیقی منوط به آهنگسازی کرده بود و رفته رفته در سن بیست و چهار سالگی، علاقه اش به ادبیات، بیش از هر زمان دیگری رشد کرد و نهایتا به ترانه سرایی روی آورد.
بعد از ترانه سرایی تصمیم گرفت تا شانس خود را برای خوانندگی امتحان کند و در این زمینه نیز توانست به خوبی ظاهر شود. بنابراین می توانیم شروع فعالیت های موسیقایی شاهکار در ایران را از سال 1375 بدانیم. او آنقدر در این زمینه موفق شد که توانست در بین هنرمندان معروف ایرانی، جایگاه خاص خودش را بیابد و به فعالیت های هنری بپردازد.
شاهکار خودش را با عنوان پایه گذار ارکستر موسیقی تلفیقی معرفی می کند. اولین آلبومی که از او منتشر شد، اسکناس نام داشت که او این اثرش را در سال 1383 منتشر کرد. علاوه بر این آلبوم، او یک مجموعه ی شعر دیگر هم منتشر نمود.
شاهکار بینش پژوه نماینده ایران در میان ارکسترهای سمفونیک بزرگ جهان است
دلیل ممنوع الکاری شاهکار بینش پژوه
شاهکار بینش پژوه در عرصه های مختلف موسیقی فعالیت های زیادی دارد و همان دوران فعالیت های خود ایران نیز با توجه به کیفیت کاری اش، گاهی اوقات به راحتی مجوز می گرفت و گاهی اوقات نمی توانست برای اجراهایش مجوز دریافت کند.
که خوب این پروسه برای تمام فعالان هنری در سراسر دنیا، انجام می شود. در واقع تنها کارهایی از شاهکار مجوز دریافت نمی کرد که با چارچوب های تعیین شده در قوانین مغایرت داشت. اما چیزی که باعث ممنوع الکاری شاهکار در ایران شد، این موارد نبود.
او به دلیل ناهمواری هایی که در مسیر شغلی اش در ایران برایش پیش می آمد. بین ایران و سایر کشورها در حال رفت و آمد بود و در این بین هم، آهنگ ها و فعالیت های موسیقایی زیادی داشت و اما نهایتا عکس هایی که از او با ابراهیم حامدی و آرش منتشر شد، کم کم زمینه را برای ممنوع فعالیت شدن او در ایران فراهم نمود. همچنین گفته ها حاکی از این است که او یک قرارداد دال بر انتشار یک آلبوم موسیقی در فرانسه را امضا کرد که همین موضوع، مهر تاییدی شد بر نامه ی ممنوع الکاری شاهکار بینش پژوه!
نهایتا شاهکار در سال 92 ایران را ترک کرد و در سال های ابتدایی مهاجرتش، کشورهای همسایه ایران را برای زندگی انتخاب نمود. البته خیلی از آثار او هنوز هم در تلویزیون ایران پخش می شود، مثل ترانه هایی که برای علیرضا عصار سروده، آهنگ عشق الهی و ای عاشقانه که برای ورزشکاران قهرمان ما پخش می شود.
شاهکار بینش پژوه و همسرش
فعالیت های شاهکار بینش پژوه بعد از ممنوع الکاری
شاهکار بینش پژوه پس از اینکه در ایران ممنوع الفعالیت شد و تمام درب های فعالیت بر روی او بسته شد، در کشورهای نزدیک ایران سکونت گزید، و اولین قدمی که در مسیر تحقق رویاهای خود در زمینه ی موسیقی برداشت، در همکاری او با ارکستر سمفونیک، خلاصه شد. او با سمفونیک فیلارمونیک ارمنستان وارد همکاری شد و چندی اثرا را ساخت و منتشر نمود. او در همین سال ها بر روی استیج های مختلف توانست توانایی خوانندگی خود را نشان دهد و در این کار موفق نیز بود.
وضعیت تاهل شاهکار بینش پژوه
او در نهایت یک رابطه ی موفقی با بیتا دریاباری داشت و به ازدواج ختم شد. لازم به ذکر است که این دو قبل از اینکه با یکدیگر ازدواج کنند، رابطه های موفقی را تجربه نکرده بودند. بیتا درباری یک خیر ایرانی-امریکایی است. او را بنیانگذار مرکز برابری پارس می شناسند و فعالیت های انسان دوستانه ی زیادی از او در امریکا ثبت شده است.
برخی آثار شاهکار بینش پژوه
کنارم بخواب | کافه ستاره | ادبیاتی دیگر |
بانوی شرقی من | کافه نادری (مجموعهای از ترانههای او) | ۱۳۸۳ اسکناس |
دستهایت را دوست میدارم (مجموعهٔ اشعار سپید او) |
گردآوری:بخش فرهنگ و هنر
پاسخ ها