بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

6 دستور فوق العاده تهیه مربا لیموترش خوشمزه و خانگی



مربا لیمو ترش بدون پخت, مربا لیمو ترش شیرازی, مربا لیمو ترش سنگی

دستور تهیه مربا لیموترش با عسل

 

طرز تهیه انواع مربای لیموترش خوشمزه و مجلسی

مربا لیموترش و مربا پوست لیموترش ، طعم و زنگ دلپذیر و خوشایندی دارد و سرشار از ویتامین است. طرز تهیه مربا لیموترش بسیار ساده است ولی گرفتن تلخی پوست لیمو ترش نیاز به کمی صبر و حوصله دارد.

مربا لیمو ترش بدون پخت را می توانید به سادگی و در زیر نور آفتاب درست کنید. برای تهیه مربای لیمو ترش بدون پخت نیاز به گرمای خورشید دارید بنابراین در فصل سرد که نور خورشید مایل است و گرمای کمی دارد نمی توانید از این روش استفاده کنید.

 

لیمو ترش با عسل

مربای لیمو ترش با عسل

 

لیمو ترش۱ کیلو گرم
عسل۱ کیلو گرم
دارچینبه میزان لازم
زنجبیلبه میزان لازم

 

طرز تهیه مربا لیمو ترش با عسل

مربا لیموترش با عسل معجونی بسیار عالی برای درمان سرماخوردگی و گلو درد است. برای درمان سرماخوردگی می توانید مقداری از این معجون را در آب ولرم یا چای حل کنید و میل نمایید. دقت داشته باشید که عسل را نباید در آب جوش بریزید چون خواصش را از دست خواهد داد پس اجازه دهید آب یا چای به دمای مناسب برای خوردن برسد و سپس مربا لیموترش با عسل را به آن اضافه کنید.

 

مربای لیموترش, مربا پوست لیموترش, طرز تهیه مربای لیمو ترش

مربا لیموترش با عسل

 

برای تهیه مربا لیموترش با عسل از لیموترش هایی استفاده کنید که پوستشان تلخی نداشته باشد.

سر و ته لیمو ترش ها را بزنید و سپس نازک حلقه کنید و هسته هایش را جدا کنید.

داخل شیشه یک ردیف لیموترش بچینید و رویش یک یا دو قاشق عسل بریزید و این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود.

 

روی لیموترش ها را با عسل پر کنید.

در شیشه را بسته و به مدت 7 - 10 روز در دمای محیط قرار دهید تا لیموترش ها آب بیندازد و عسل کاملا به خوردشان برود.

بدون این که در شیشه مربا را باز کنید به مدت 1 ماه در یخچال بگذارید بماند و سپس میل نمایید.

اضافه کردن دارچین و زنجبیل تازه به این معجون کاملا اختیاری است و می توانید یک تا دو لایه بین لیموها از این ادویه ها استفاده کنید.

 

مربا لیموترش بدون پخت

مواد لازم مربا لیموترش بدون پخت

 

لیمو ترشنیم کیلو
شکربه مقدار لازم
چوب دارچینچند تکه
هل سبز۲ الی ۳ عدد

 

طرز تهیه مربای لیمو ترش مجلسی, مربا لیمو ترش, مربا لیموترش با عسل

طرز تهیه مربا لیموترش بدون پخت با شکر

 

طرز تهیه مربا لیمو ترش بدون پخت

برای تهیه مربا لیمو ترش بدون پخت بهتر است از لیمو ترش هایی استفاده کنید گه پوستشان تلخی ندارد.

لیموترش ها را بشویید و خشک کنید و سپس به صورت حلقه های نازک برش بزنید و هسته های آن را با چاقو خارج کنید.

 

حلقه های لیموترش را درون ظرف شیشه ای بچینید و روی هر لایه شکر بپاشید و سپس یک لایه دیگر لیموترش بچینید.

در انتها روی شیشه را هم با شکر پر کنید و در آن را ببندید.

شیشه مربا را چند روز در زیر نور مستقیم آفتاب بگذارید.

 

اگر بعد از چند روز سر شیشه مربا خالی شد دوباره رویش را با شکر پر کنید.

بعد از یک ماه مربای لیموترش بدون پخت شما آماده است.

پوست لیموترش به اندازه کافی معطر است و استفاده از هل و دارچین برای این مربا کاملا دلخواه است و می توانید حذفشان کنید.

 

مربا لیموترش شیرازی

مواد لازم مربا لیموترش شیرازی

 

لیمو ترش سالم و ریزنیم کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۳ پیمانه
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا لیمو ترش شیرازی

لیمو ها را بشویید و خشک کنید و با یک چاقوی تیز چهار قاچ کنید و هسته شان را در بیاورید. پوست لیموترش های برش خورده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید و آبکش کنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید تا تلخی پوست لیموها گرفته شود.

 

در قابلمه ای دیگر شکر و آب را مخلوط نموده و روی حرارت ملایم نیم ساعت بجوشانید.

پوست لیموترش ها و آبلیمو را به شهر اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشند و کاملا شفاف شوند و مربا به قوم برسد.

بعد از خنک شدن مربا را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

 

میتوانید به جای جوشاندن لیموها ، از 24 ساعت قبل لیموها را در آب سرد بیندازید و چند بار آبش را عوض کنید تا تلخی پوست لیموها کمتر شود و فقط یک بار لیموها را بجوشانید و آبش را دور بریزید.

 

مربا لیمو ترش سنگی

مواد لازم مربا لیمو ترش سنگی

 

لیمو سنگی700 گرم
شکر600 گرم
پودر وانیل1 قاشق غذاخوری
آببه میزان لازم

 

مربا لیموترش با عسل, مربای لیموترش, مربا پوست لیموترش

طرز تهیه مربا لیموترش سنگی

 

طرز تهیه موبا لیموترش سنگی

پوست لیمو سنگی تلخی ندارد بنابراین نیازی به گرفتن تلخی لیمو نخواهید داشت.

لیموترش ها را حلقه کنید و هسته هایشان را خارج کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط بجوشانید.

 

لیموترش های نرم شده را آبکش کنید و سپس با گوشت کوب برقی آن ها را پوره کنید و شکر را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر روی حرارت بگذارید تا کاملا غلیظ شود.

وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید و یکی دو قل که زد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کاملا سر شود سپس به شیشه تمیز در بسته منتقل کنید.

 

مربا پوست لیموترش

مواد لازم مربا پوست لیمو ترش

 

پوست لیمو ترش۱ کیلوگرم
آب۱/۵ لیوان
شکر۵۰۰ گرم
دانه هل۱ قاشق مرباخوری
آبلمیو۱ قاشق سوپ‌خوری

 

مربا لیمو ترش شیرازی, مربا لیمو ترش سنگی, مربا لیمو ترش مجلسی

طرز تهیه مربا پوست لیموترش

 

طرز تهیه مربا پوست لیمو ترش

لیمو ترش ها را نصف کنید و سپس داخل پوست ها را خالی کنید.

پوست لیموها را 24 ساعت در آب سرد بخیسانید و 3 بار آبش را عوض کنید.

قابلمه ای آب را روی حرارت بگذارید و پوست لیموها را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

 

می توانید تا 4 بار این کار را تکرار کنید تا تلخی پوست لیموها کاملا گرفته شود.

آب و شکر را در قابله ای دیگر روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود سپس پوست لیموترش را اضافه کنید و صبر کنید به قوام بیاید.

دانه هل و آبلیمو را به مربا اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه شعله را خاموش کنید.

برای تهیه مربا پوست لیمو ترش از لیموهای ریز که پوست نازک دارند استفاده کنید.

 

مربا لیمو ترش مجلسی

مواد لازم مربا لیمو ترش مجلسی

 

لیمو ترش سالم و ریزنیم کیلو گرم
شکر۱ کیلو گرم
آب۳ پیمانه
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه مربا لیمو ترش مجلسی

با یک چاقوی تیز روی لیموها را به صورت عمودی چند برش با فاصله های یکسان بزنید به طوری که سر و ته لیموها متصل بماند ، 4 – 5 برش کافیست و سپس در یک قابلمه آب جوش بریزید و 5 بجوشانید و آبکش کنید و رویشان آب سرد بریزید.

این کار را 3 بار تکرار کنید.

 

سر و ته لیموهای پخته شده و سر د را بین دو انگشت شصت و اشاره قرار دهید و فشار دهید تا لیمو به حالت دیسکی در آید و پره هایش مثل گل از هم جدا شود.

دانه ها و تفاله های لیمو را خارج کنید تا فقط پوست لیمو باقی بماند.

هر گلبرگ را از وسط با قیچی برش بزنید تا تعداد گلبرگها بیشتر شده و قشنگ تر دیده شود.

پوست لیموها را به مدت 12 ساعت در آب سرد نگه دارید و دو بار آبش را عوش کنید تا تلخی لیموها کاملا از بین برود.

 

شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت بجوشانید.

پوست لیموها را به شربت اضافه کرده و حدود نیم ساعت بجوشانید تا غلیظ شود و پوست لیموها شفاف شود.

یک قاشق آبلیمو را اضافه کنید و چند قل که زد روی قابلمه دم کنی بگذارید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋