بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

صفر تا صد همه چیز درباره ی هیدروموتور



مشخصات فنی هیدروموتور ها, نحوه عملکرد هیدروموتور پیستونی, فروش هیدروموتور

آشنایی با انواع هیدروموتور

 

هیدروموتور چیست؟ انواع و کاربرد آن را بهتر بشناسید!

هیدروموتورها نوعی موتور هیدرولیک هستند که به گونه ای دورانی شکل حرکت می کنند و انرژی تولید شده ی طی این دوران را به نوعی حرکت تبدیل می کنند که دارای زاویه است. بنابراین، هیدروموتورها وظیفه دارند که یک نوع انرژی را به نوع دیگری از انرژی تبدیل کنند و این مبدل ها که در قالب هیدروموتور به شما معرفی کردیم، انواع مختلفی دارند.

هیدروموتور چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم درباره ی هیدروموتورها صحبت کنیم، نیاز است بدانید که هیدروموتورها همان طور که از نامشان پیداست، یک نوع موتور هیدرولیکی هستند که قرار است طی یک سری فعل و انفعالات، یک نوع انرژی را به نوع دیگری از انرژی تبدیل نمایند.

 

این تجهیزات در صنعت، نقش های بسیار مهم و کلیدی ایفا می کنند و حرکت دواری دارند. همین حرکت دوار هیدروموتورها باعث می شود تا تمام تجهیزات ماشینی که برای انجام وظایف شان به حرکت دورانی نیاز دارند، از هیدروموتور استفاده کنند.

 

گفتیم که هیدروموتورها را می توانیم به نوعی، موتورهای هیدرولیکی معرفی کنیم. درست است و خیلی از صنعت کاران ، مدل عملکرد و ساختمان هیدروموتورها را مشابه پمپ های هیدرولیکی در نظر میگیرند اما لازم است بدانید که فرآیند انجام وظیفه در هیدرو موتورها بسیار متفاوت از آن چیزی است که در پمپ های هیدرولیکی رخ می دهد. در واقع می توانیم بگوییم که عملکرد هیدروموتورها دقیقا برعکس چیزی است که در پمپ های هیدرولیکی انجام می شود.

 

در هیدروموتورها، موتور مورد نظر، انرژی را از سیال یا همان روغن هیدرولیک دریافت می کند و آن را به گشتاور و انرژی دورانی تبدیل می نماید. از موتورهای هیدرولیکی یا همان هیدروموتورها می توانیم در صنایع خودروسازی، صنایع مربوط به تولید سیمان، صنایع معدنی، صنایع شیمیایی و غیره استفاده نمود. در ادامه، درباره ی انواع هیدروموتورها و دسته بندی آن ها با توجه به قابلیت های شان، بیشتر برایتان توضیح خواهیم داد : 

 

هیدروموتورهای پره ای, هیدروموتور, هیدروموتور چیست

عکس هیدروموتورها

 

انواع هیدروموتورها 

هیدروموتورها بر اساس رفتار و عملکردشان می توانند در دسته بندی های مختلفی قرار بگیرند و یکی از مهم ترین دسته بندی های این دستگاه ها، به سه نوع هیدروموتور بر می گردد. هیدروموتورهای دنده ای ، هیدروموتورهای پیستونی و هیدروموتورهای پره ای، سه مدل از رایج ترین انواع هیدروموتورها هستند که در ادامه به شرح هر کدام از این انواع خواهیم پرداخت : 

 

هیدروموتورهای دنده ای 

این نوع هیدروموتورها، دارای چرخ دنده هایی هستند که به صورت داخلی و خارجی با یکدیگر درگیر هستند. مهم ترین عامل تاثیرگذار بر روی سرعت این هیدروموتورها، اندازه ی چرخ دنده ها می باشد. هرچقدر اندازه ی چرخ دنده ها بزرگ تر باشد، گشتاور ایجاد شده بیشتر شده و نهایتا کاهش سرعت را خواهیم داشت و عکس این مورد نیز درباره ی هیدروموتورهای دنده ای صادق است، در واقع هرچقدر اندازه ی چرخ دنده ها کوچکتر باشند، گشتاور ایجاد شده کمتر و سرعت نهایی بیشتر خواهد شد.

 

بنابراین می توانیم ببینیم که اندازه ی چرخ دنده تا چه حد می تواند بر روی عملکرد هیدروموتورها تاثیر بگذارد. نهایت سرعتی که هیدروموتورها دنده ای می توانند داشته باشند، هزار دور بر دقیقه است. هیدروموتورهای دنده ای طرفداران زیادی در صنعت دارند و از این رو در اکثر تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.

 

در واقع هر جا که نیاز باشد تا یک حرکت دورانی ایجاد شود، اولویت اول با هیدروموتورهای دنده ای است. این مدل هیدروموتورها، مزیت های بسیار زیاد دارند.

• از مهم ترین مزیت های هیدروموتورهای دنده ای این است که این تجهیزات بازدهی و راندمان کاری بسیار بالایی دارند. 

 

• مورد بعدی، استحکام و مقاومت بسیار بالای یاتاقان های هیدروموتورهای دنده ای نسبت به فشار نیروهای محوری و شعاعی است. 

 

•  ابعاد این دسته از هیدروموتورها بسیار کوچک است و به نسبت سایر انواع، جای کمتری را در تجهیزات صنعتی اشغال می نمایند. 

 

•  عملکرد نرم و آرام این هیدروموتورها باعث می شود تا بسیار مورد توجه قرار گیرند و در نهایت سرعت بالای آن ها، باعث شده تا از محبوبیت بسیار زیادی در بین انواع هیدروموتورها برخوردار باشند. 

 

هیدروموتور چیست, طرز کار هیدروموتور, هیدروموتور پیستونی

عکس های انواع هیدروموتور

 

هیدروموتورهای پیستونی

همان طور که از نام این مدل از هیدروموتورها پیداست، اساس و پایه ی کار آن بر پایه ی حرکت پیستون ها می باشد. در واقع وجود چند پیستون در ساختمان داخلی این هیدروموتورها باعث می شود تا حرکت جلو و عقبی آن ها، سیلندر را به کار بیندازد. پیستون ها، انرژی خود را برای حرکت از روغن های هیدرولیک دریافت می کنند و مجموعه را به کار می اندازند. اساس و بنیاد کار هیدروموتورهای پیستونی نیز مانند پمپ های پیستونی می باشد. طول عمر این هیدروموتورها بسیار بالاست و سرعت مورد تایید دارند.

 

همچنین ساختمان فشرده ی آن ها باعث می شود تا جای کمتری را در بین تجهیزات صنعتی اشغال کنند و نهایتا گشتاور و شتاب بالای آن ها، باعث شده تا طرفداران خاص خودشان را در صنایع مختلف داشته باشند. این هیدروموتورها را در دستگاه های تزریق پلاستیک، دستگاه های نورد و دستگاه های حفاری و غیره، مورد استفاده قرار می دهند. معروف ترین شرکت هایی که انواع هیدروموتورهای پیستونی را تولید و عرضه می کنند شامل اینترموت intemot، کالزونی calzoni، سای sai، ای ان ای ini، staff می باشند. 

 

هیدروموتورهای پره ای 

این مدل از هیدروموتورها دارای سیستم بالانس و تعادل هستند و ساز و کار و ساختمان آن ها مشابه پمپ های پره ای می باشد. در ساختمان این هیدروموتور، تعداد فردی از پیستون ها، بر روی بدنه ی هیدروموتور و شفت خروجی قرار میگیرند. در این موتور نیز، حرکت رفت و برگشتی پیستون ها که انرژی شان را از روغن های هیدرولیک میگیرند، باعث می شود تا گشتاور در انتهای پیستون به وجود بیاید و این گشتاور به شفت بیرونی فشار وارد کرده و باعث چرخش آن می شود. این مدل هیدروموتورها با سرعت خیلی بالایی کار می کنند و عموما خیلی کم در بازار ایران پیدا می شوند. 

 

از هیدروموتورهای پره ای برای دستگاه های تزریق پلاستیک استفاده می شوند. نحوه ی استفاده از این موتورها هم به این صورت است که این هیدروموتورها به وسیله ی گیربکس بر روی دستگاه نصب می شوند. حرکت سیال در این نوع از هیدروموتورها باعث می شود تا فشار زیادی به تیغه ها و نهایتا به پره ها وارد شود و حرکت و سرعت کلی موتور تا حد خیلی زیاد، افزایش یابد. شرکت های ویکرز، اتوس و دنیسون پارکر، از مهم ترین و معروف ترین شرکت های سازنده ی این نوع هیدروموتورها می باشند. 

 

هیدروموتورهای پره ای, هیدروموتور, هیدروموتور چیست

عکس انواع هیدروموتور 

 

چگونه می توانیم یک هیدروموتور خوب انتخاب کنیم؟

هر قسمت از تجهیزات صنعتی، دارای یک سری فاکتورهای مهم و مشخص هستند که این فاکتورها تعیین کننده ی کیفیت و قدرت محصول می باشد. برای انتخاب هیدروموتور نیز فاکتورهای خاص و تعریف شده ای وجود دارد که اندازه ی مشخص شده ی این فاکتورها می تواند به خریدار نشان دهد که آیا این وسیله برای کاری که می خواهد انجام دهد، به درد می خورد یا خیر!

 

توان، دور و گشتاور، سه عامل مهمی هستند که در عملکرد و قدرت یک هیدروموتور تاثیر بسیار زیادی دارند و اگر کسی قصد دارد تا نوعی از هیدروموتورها را خریداری نماید، بهتر است که ابتدا این سه فاکتور را مورد بررسی قرار دهد. 

 

مشخصات فنی هیدروموتور ها, نحوه عملکرد هیدروموتور پیستونی, فروش هیدروموتور

هیدروموتور چیست

 

چگونه می توانیم عمر و بازدهی موتورهای هیدرولیکی را افزایش دهیم؟

از آنجایی که وسایل و تجهیزات صنعتی معمولا گران قیمت هستند و خراب شدن آن ها می تواند تاثیر بسیار بدی بر روی کلیت کار صنعتی بگذارد، مراقبت و نگهداری از این وسایل در درجه ی اول قرار خواهد گرفت. در واقع تمامی صنعت کاران و کارخانه داران به دنبال این هستند که بتوانند عمر دستگاههای صنعتی خود را با مراقبت صحیح افزایش دهند.

 

از جمله مهم ترین کارهایی که می توانیم برای بالا بردن عمر هیدروموتورها انجام دهیم این است که قبل از هرچیزی دقت کنید که از هیدروموتورها در رنج سرعتی و توانی که برایشان تعریف شده استفاده کنید. وقتی از یک هیدروموتور، خارج از توان تعریف شده و سرعت معین شده، استفاده می کنید، طبیعی است که دمای به وجود آمده بر اثر سرعت بالا می تواند به دستگاه، آسیب های جدی را وارد نماید. 

 

علاوه بر توان و سرعت تعیین شده، گشتاور نیز فاکتور بسیار مهمی در هیدروموتورها می باشد. بنابراین یادتان باشد که عملکرد یک هیدروموتور باید در یک رنج استاندارد و ثابت از گشتاور تعریف شده قرار گیرد و در غیر این صورت، دستگاه آسیب خواهد دید. 

 

خیلی ها فکر می کنند که هر چقدر از دستگاه، کمتر کار بکشند، بازدهی بیشتری را تجربه خواهند کرد اما اصلا این طور نیست. شما باید در حد اعتدال و تعریف شده ی دستگاه، به آن فشار کاری وارد نمایید تا بتوانید نتیجه ی رضایتبخشی از عملکرد دستگاه بگیرید. در واقع راندمان کاری یک هیدروموتور با توجه به فشار کاری وارد شده به آن است که به عرصه ی ظهور می رسد.

 

در هنگام کار با هیدروموتورها می توانید برای جلوگیری از تغییرات ناگهانی که در مدار جلوگیری رخ می دهد، از شیرهای اطمینان استفاده کنید. این کار باعث می شود تا از ایجاد صدمات جدی به هیدروموتور جلوگیری شود.

 

 

هیدروموتورهای پره ای, هیدروموتور, هیدروموتور چیست

انواع هیدروموتور

 

سخن آخر

در نهایت باید خدمت تان عرض کنیم که هیدروموتورها نیز مانند هر وسیله ی صنعتی دیگری، دارای دنیای متفاوت و گسترده ای هستند. مثلا علاوه بر دسته بندی ذکر شده برای انواع هیدروموتورها، دسته بندی دیگری نیز وجود دارد که موتورها را بر اساس دوران دسته بندی می نماید.

 

هیدروموتورهای با دوران های محدود و پیوسته، از مهم ترین انواع هیدروموتورها می باشند. بهتر است قبل از اینکه برای خرید یک هیدروموتور اقدام کنید، تحقیقات لازم را برای هیدروموتوری که مناسب کار شما می باشد را انجام دهید و برای این کار از یک متخصص و صنعت مار کمک بگیرید.

 

یادتان باشد که برند شرکت و کارخانه تولیدی هیدروموتور نیز می تواند تا حد زیادی بر روی انتخاب نهایی شما، تاثیرگذار باشد. در نهایت امیدواریم که این مطلب توانسته باشد اطلاعات کافی و مورد نیازتان را در رابطه با انواع هیدروموتورها در اختیار شما قرار دهد. 

 

گردآوری : بخش علمی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋