بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

زندگی نامه ورنر هایزنبرگ؛فیزیکدان بزرگ آلمانی



ورنر هایزنبرگ, زندگی نامه ورنر هایزنبرگ, بیوگرافی ورنر هایزنبرگ

عکس های ورنر هایزنبرگ در کنار بور 

 

بیوگرافی ورنر هایزنبرگ، دانشمند آلمانی فیزیک هسته‌ای

هایزنبرگ یکی از بزرگان علم فیزیک است ؛ او برنده جایزه ی نوبل فیزیک بوده و یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان آلمانی است که نقش بسیار مهمی را در پیدایش و تکامل فیزیک نوین ایفا کرده است. او به عنوان یکی از بنیانگذاران فیزیک کوانتوم، خدمات بسیار زیادی را برای کشف و شناخت جهان هستی به کمک قوانین فیزیک، انجام داده که قابل ستایش است.

آشنایی با ورنرهایزنبرگ 

نام کامل او ورنر کارل هایزنبرگ (Werner Karl Heisenberg) است. او یکی از فیزیک دانان بنام و مشهور آلمانی است که خدمات بسیار زیادی در ابعاد مختلف قوانین فیزیک انجام داده است. او یکی از بنیانگذاران علم فیزیک کوانتوم است. تئوری عدم قطعیت، یکی از مهم ترین و معروف ترین فعالیت های هایزنبرگ در علم فیزیک نام شناخته شده است.

 

تحقیقات و افتخارات هایزنبرگ در فیزیک نوین، بسیار زیاد می باشد. او به دلیل تحقیقاتی که در این زمینه انجام داده ، موفق شد تا در سال 1932، جایزه ی نوبل فیزیک را دریافت نماید. البته که به جز موارد ذکر شده، باید خدمت تان عرض کنیم که تحقیقات ورنر هایزنبرگ در زمینه های مختلف ذرات زیراتمی، آشفتگی در علم سیالات، پرتوهای کیهانی، هسته اتم و فرومغناطیس به جاهای خیلی خوبی رسیده است. 

 

او در جنگ جهانی دوم، به خدمت نازی ها رسید و دلیل این خدمت نیز دانش بسیار زیادش در علم فیزیک بود. هایزنبرگ توانست اولین راکتور هسته ای را برای آلمان ها طراحی و پیاده سازی نماید و علاوه بر این راکتور هسته ای، او یک راکتور تحقیقاتی نیز برای مونیخ آلمان، طراحی نمود. 

 

جملات هایزنبرگ, معادله حرکت هایزنبرگ, عکس های ورنر هایزنبرگ

عکس های ورنر هایزنبرگ فیزیکدان آلمانی

 

زندگی نامه ورنر کارل هایزنبرگ 

او در سال ۵ دسامبر سال ۱۹۰۱ به دنیا آمد و محل تولدش وورتسبورگ آلمان بود. او خانواده ی پر جمعیتی نداشت و تنها یک بردار بزرگ تر به نام اروین داشت. پدر ورنر یک معلم بود و نام او آگوست هایزنبرگ نام داشت؛ زمانی که کارل به دنیا آمد، پدرش آگوست به سمت استادی در دانشگاه وورتسبورگ رسید. نام مادرش آنا ولکین بود و آن ها خانواده ی آرام و کم جمعیتی بودند. 

 

کارل از سن پنج سالگی به مدرسه رفت و بعد از اینکه سه سال تحصیل کرد، پدرش به سمت استادی در دانشگاه مونیخ آلمان رسید. نهایتا آن ها ناچار شدند تا به مونیخ مهاجرت کنند و کارل ادامه ی تحصیلات خود را در یکی از مدارس مونیخ سپری کرد.

 

او مقطع دبیرستان خود را در مدرسه ی ماکسی‌ میلیان سپری کرد که مدیر آن جا پدر بزرگ او از سمت مادری بود. اینکه بگوییم منصب های علمی خانواده ی ورنر کارل بر روی علایق او نسبت به علم اندوزی تاثیر نداشت، ادعای اشتباهی است. ریاضیات، فیزیک و مذهب از علایق درسی ورنر بود اما او در تمامی رشته ها به خوبی ظاهر می شد و نمرات عالی داشت.

 

در دوران دبیرستان ورنر، جنگ جهانی اول به پا شد و همین موضوع باعث شد تا روال رفتن به مدرسه برای دانش آموزان آن دوره، مانند قبل منظم نباشد و حالا ورنر زمان داشت تا به مطالعات و علایق شخصی خودش بپردازد. او در ریاضی بی نظیر بود و اتفاقا در همین دوران نیز عضو انجمن نوجوانانی بود که برای خدمت به کشور در آینده، تربیت می شدند.

 

او بسیار باهوش بود به کسب اطلاعات در تمامی زمینه های علمی علاقه ی زیادی از خود نشان می داد. او حتی برای اینکه بتواند دامداری یاد بگیرد، مدتی را به دور از خانواده در یک مزرعه گذراند و در این مدت نیز از مطالعات زیادش در رابطه با فرمول های ریاضی و بازی شطرنج غافل نشد. بالاخره جنگ جهانی اول تمام شد و ورنر برای بورسیه ی مدرسه ی ماکسی میلیان، اقدام کرد.

 

نمرات عالی که در این آزمون کسب کرد، راه را برای ورود او به دانشگاه مونیخ باز کرد و اینجا شروع فعالیت های تحقیقاتی ورنر بود. او در دانشگاه ریاضی خواند و در نهایت توانست به یک تئوریسین در علم اعداد تبدیل شود. البته او ضمن مصاحبه با اساتیدی مانند فردیناند فون لیندمن و سامرفیلد، توانست به این منصب دست پیدا کند. 

 

زندگی نامه ورنر هایزنبرگ, بیوگرافی ورنر هایزنبرگ, جملات هایزنبرگ

عکس های ورنر هایزنبرگ در کنار همسرش 

 

جدیت هایزنبرگ در علم فیزیک

همان طور که خواندیم ابتدا او علاقه ی زیادی به علم ریاضی داشت و تا مدت ها، راه را برای برگشت خود به این علم باز گذاشته بود. او با مطالعه‌ ی فیزیک نظری، علاقه ی بسیار زیادی به علم فیزیک پیدا کرد و این در شرایطی بود که در کمپین های انقلابی آن دوران نیز شرکت می کرد.

 

او ابتدا به مطالعه در زمینه ی نسبیت در فیزیک پرداخت اما بعد ها به پیشنهاد دوستش پائولی، به سمت مطالعه درباره ی ساختارهای اتمی، گرایش پیدا کرد. پایان دوران تحصیلی او در مقطع دکتری همراه بود با پروپوزالی که درباره ی آشفتگی سیالات ارائه داد. 

 

پس از اتمام دوره ی دکتری، او به فنلاند رفت و به بور پیوست؛ هایزنبرگ معتقد است که فیزیک را از بور یادگرفته و همیشه به همکاری با او علاقمند بود. او در در مؤسسه‌ ی فیزیک نظری در کپنهاگ در سال 1924، با نیلز بور و انیشتین ملاقات داشت. همکاری هایزنبرگ با بور نهایتا به ارائه ی اولین نظریه ی او درباره ی مکانیک کوانتوم به‌ صورت مکانیک ماتریسی، انجامید. او در سال 1928 در دانشگاه لایپزیگ، تدریس می کرد و نهایتا در سال ۱۹۴۱، به منصب ریاست مؤسسه‌ی فیزیک کایزر ویلهلم در برلین آلمان رسید. 

 

کتاب ورنر هایزنبرگ, ورنر هایزنبرگ و همسرش, ورنر هایزنبرگ کیست

عکس های ورنر هایزنبرگ در دوران پیری

 

هایزنبرگ در سال 1932، توانست جایزه ی نوبل فیزیک را به خاطر تمامی تحقیقات و فعالیت هایی که در زمینه ی فیزیک کوانتوم انجام داده بود، دریافت نماید. او قبل از جایزه ی نوبل، نظریه ی قطعیت را در سال 1927 ارائه داد و نیمی از شهرت هایزنبرگ به همین نظریه بر میگردد.

 

فعالیت ها و نظریه های او کم کم اوج گرفت و نهایتا او کتاب اصول فیزیکی نظریه‌ ی کوانتوم خود را منتشر کرد که کتاب بسیار مهم و معروفی در علم کوانتوم است. در سال 1935 او جایگزین سامرفیلد 66 ساله شد اما نتوانست به منصب کرسی مونیخ دست پیدا کند چرا که زمینه های مطالعات و فعالیت های علمی او باعث شده بود تا کارهای ورنر را به تفکرات یهودی نسبت دهند و در این سال ها انتقادهای شدیدی نیز از وی شد. 

 

زندگی شخصی و مرگ هایزنبرگ 

ورنر هایزنبرگ در سال ۱۹۳۷  در یک کلاس موسیقی با خانمی به نام الیزابت شوماخر آشنا شد. آن ها در آوریل همان سال با یکدیگر ازدواج کردند و بعد از یک سال، اولین فرزندان دوقلوی آن ها به دنیا آمدند. البته هایزنبرگ از این ازدواج صاحب پنج فرزند شد که معروف ترین آن ها مارتین هایزنبرگ است.

 

او یک نوروبیولوژیست بود نهایتا هم به تدریس در یک دانشگاه در مقطع استادی رسید. نکته ی جالب درباره ی زندگی شخصی هایزنبرگ این است که او یک مسیحی بود به علم فلسفه نیز علاقه ی خاصی داشت و به دنبال علاقه اش، نظریه های مختلفی را ارائه داد و در آن ها به تفسیر رابطه ی بین علم و مذهب پرداخت. 

 

دهه ی شصت زندگی او همراه بود با نوشتن کتاب آخرش که یک اتوبیوگرافی بود. این کتاب ابتدا به زبان آلمانی نشوته و شد و بعدا به زبان انگلیسی و زبان‌ های دیگر نیز ترجمه و چاپ شد. او در این کتاب از نظرات شخصی اش درباره ی فلسفه و علم گفت. او به بیماری سرطان کلیه و صفرا دچار شد و نهایتا در سال ۱۹۷۶، چشم از جهان فرو بست. گورستان والد فرید هوف مونیخ، مکانی است که پیکر ورنر کارل هایزنبرگ در آن دفن شده است. 

 

عکس های ورنر هایزنبرگ, کتاب ورنر هایزنبرگ, ورنر هایزنبرگ و همسرش

عکس های ورنر هایزنبرگ در دوران جوانی 

 

گردآوری : بخش علمی و آموزشی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋