بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

ویژگی های اخلاقی و نحوه شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها



نحوه شهادت حضرت فاطمه زهرا,شهادت حضرت فاطمه,تاریخ شهادت حضرت فاطمه

حضرت فاطمه سلام الله علیها یکی از پنج بانوی قدسی جهان به شمار میرود

 

حضرت فاطمه (س) افضل از همه بانوان جهان که از مقام عصمت کبری برخوردار بود و از هر حیث نسبت به بانوان جهان برتری و الگوی زنان بعد از خود است.

بدون شک در بین زنان و بانوان دین اسلام، حضرت زهرا ( س) سرامد و از محبوبترین چهره های مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و علمی زمان خویش بودند.


حضرت فاطمه زهرا(س) دختر گرامی حضرت خاتم الانبیاء محمد بن عبدالله(ص) و حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها، همسر مکرمه حضرت امیرالمومنین ( علیه السلام) و مادر ارجمند حضرت امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها است.


حضرت فاطمه سلام الله علیها یکی از پنج بانوی قدسی جهان به شمار میرود و جایگاه بسیار رفیعی در اسلام دارد. ۱۲ امام شیعه علیه السلام از نسل حضرت زهرا( س) هستند. سوره و آیاتی از قرآن کریم مانند سوره کوثر، سوره انسان، آیه تطهیر و آیه مودت در حق آن حضرت (س) و همسر و فرزندانش نازل شده است و دوستی و دشمنی با ایشان، به منزله دوستی و دشمنی با  پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) است.


برخی از ویژگی های بارز اخلاقی و انسانی حضرت فاطمه سلام الله علیها در کتب گوناگون شیعه و سنی- به شرح زیر است:
۱. پارسایي و قناعت به مال کم و امکاناتی اندک، در عین امکان برخورداری از بالاترین امکانات
۲. انفاق و ایثار زیاد در اشیای مورد علاقه و نیاز خویش


۳. عبادت خالصانه و نیایش به درگاه خداوند


۴. تبلور حیا و عفت

۵. الگوی کامل پوشش و حجاب اسلامی

۶. علم و دانش گسترده


۷. مبارزات سیاسی و اجتماعی ایشان- پس از رحلت پیامبر اکرمصلی الله علیه و آله- در پاسداری از مقام ولایت حضرت علی علیه السلام.

 

چگونگی شهادت حضرت فاطمه زهرا,مقاله درباره شهادت حضرت فاطمه,ماجرای شهادت حضرت فاطمه

حضرت فاطمه زهرا (س) در روز سوم جمادی الثانی سال 11 هجری به شهادت رسید


نحوه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
در زمان یورش حاکمان غاصب به خانه حضرت علی علیه السلام، حضرت زهرا( س) به گونه ای بین درب و دیوار آسیب دیدند که علاوه بر آسیب های سختو زیاد، جنین ایشان نیز سقط شد و تازیانه های بیشماری بر جان و روح آن حضرت نشست.


زمانی که حضرت زهرا( س) در بستر بیماری بود، روزی حضرت علی علیه السلام را نزد خویش فراخواند تا نزد همسر خود وصیت کند. به همین جهت به امام علی علیه السلام وصیت کرد تا بعد از وفاتش، فاطمه( س) را شبانه غسل دهد و شبانه کفن نماید و شبانه دفن کند و هیچکس از افردی که در حق او ستم روا داشته اند، در مراسم تشییع جنازه و نماز خواندن بر جنازه او حاضر نباشند.


حضرت فاطمه سلام الله علیها از امام علی ( ع) طلب آب کردند و به وسیله آن بدن مطهر خود را شست و شو داد و غسل کردند. آنگاه جامه ای نو پوشید و در بستر خوابید و پارچه ای سفید به روی خود کشید؛ چیزی نگذشت که دختر رسول خدا( ص)، بر اثر حوادث ناشی از حمله به خانه ایشان در روز سوم جمادی الثانی سال 11 هجری به شهادت رسید؛ در حالی که از عمر مبارکش بنا بر روایات مشهور، ۱۸ سال بیشتر نمی گذشت و بنا بر روایات مشهور تنها ۹۵ روز بعد از رسول خدا در این دنیا زندگی کردند.


گردآوری: بخش مذهبی

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋