بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

معرفی ورزش پنچاک سیلات از ورزشهای رزمی



ورزش رزمی پنچاک سیلات, تاریخچه پنجاک سیلات, روش مبارزه در پنچاک سیلات

پنچاک سیلات یکی از ورزش های رزمی است 

 

آشنایی با ورزش پنچاک سیلات 

پنچاک سیلات که نام دیگر آن پرسیلات است یکی از ابتکارهای مهم در زمینه ی ورزش های رزمی در قرن 19 میلادی بود که به سرعت گسترش و عمومیت پیدا کرد. این ورزش رسمی در قرن 20 به سرعت گسترش پیدا کرد و از نظر مردم مالایی به عنوان یک مظهر تاریخی که هم روش زندگی است و هم ورزش و یک آموزه ی اخلاقی مورد توجه و احترام است.

پنچاک سیلات چیست؟

بیشتر کشور های آسیایی دارای یک مخصوص خود هستند که کشور اندونزی از این قاعده مستثنا نیست.

اغلب مردم دنیا با هنرهای رزمی مثل تکواندو، کاراته، وشو، جودو و .... آشنایی دارند اما افراد کمی هستند که ورزش رزمی پنچاک سیلات را بشناسند. پنجاک سیلات یکی از کشفیات مهم در زمینه ورزش های رزمی در بین مردم جهان است که در قرن 19  به سرعت عمومیت یافت.

 

نام پنچاک سیلات در سال 1948 به عنوان یک اصطلاح واحد برای توصیف سبک های مختلف هنر های رزمی کشور اندونزی مطرح شد که قسمت اول آن یعنی پنچاک مرسوم برای هنر های رزمی و سیلات واژه مرسوم در سوماترا تشکیل شد. در کاربرد امروزین این رشته معمولا پنچاک به بخش های نمایشی این هنر رزمی و سیلات به جوهره جنگ و مبارزه و دفاع شخصی اشاره دارد.

 

این رشته در برنامه های بازی های آسیایی هنر های رزمی 2009 بانکوک و بازی های آسیایی داخل سالن 2009 هانوی قرار داشت.

همچنین این رشته در بازی های آسیایی جاکارتا حضور داشت.

 

تحقیق درباره رشته پنچاک سیلات, پنچاک سیلات, پنچاک سیلات چیست

پنچاک سیلات یکی از ورزش های باستانی اندونزی محسوب می شود

 

تاریخچه پنجاک سیلات

سیلات از لغات "سی کیلات" گرفته شده است و به معنی شخصی است که همچون آذرخش حرکت میکند.

پنچاک سیلات به معنای مبارزه برای دفاع از خود است. در زمان های قدیم در آن سرزمین (مالایی) جنگ های زیادی اتفاق افتاده که در آن زمان مبارزان سیلات دارای احترام زیادی بوده اند و مقام های سیاسی اجتماعی بالایی به دست آورده اند.

 

افسانه ای در مورد این رشته میگوید که توسط بانویی از ساماترا بنام برشیلات پایه گذاری شده و نام آن هم برگرفته از نام آن بانو است.

این ورزش که ورزش باستانی اندونزی محسوب میشود، از مشاهده و بازسازی  روش های حرکتی حیوانات به ویژه میمون، عقاب و ببر تأثیر پذیرفته است ولی ریشه ی اصلی آن به دلیل عدم وجود مدارک کافی روشن نیست.

 

یافته های باستان شناسی میگویند سیستم مبارزاتی رسمی از قرن ششم میلادی در جزایر مالایی وجود داشته است. مبارزان حکومت پادشاهی به نام های سری وی جاوا در سوماترا و ماجاپاهیت به دلیل توانایی و قدرت بالایی که داشتند توانستند بر سر زمین هایی که اکنون اندونزی و مالزی و سنگاپور نامیده میشوند چیره شوند.

 

بر اساس کتاب "تاریخچه توسعه پنچاک سیلات" نوشته هیزبواله رحمان تعدادی از مردم چین به دانشگاه نالاندا آمده بودند تا هم بودیسم و هم سیلات را یاد بگیرند. مهاجرت از کشور های دیگر مانند هند و چین بر روی سیستم سیلات تأثیر گذاشته است. در نتیجه تعدادی از سیستم های سیلات از سلاح های مربوط به هند مانند تریزولا یا روش مبارزاتی هند و یا شمشیر های عربی استفاده می کند.

 

روش مبارزه در پنچاک سیلات, قوانین مسابقات پنچاک سیلات, تحقیق درباره رشته پنچاک سیلات

آموزش های پنچاک سیلات متناسب با رده ی سنی برنامه ریزی می شود

 

روش مبارزه در پنچاک سیلات

روش مبارزه در این رشته  یک سیستم پیچیده از حرکات دفاعی و حمله ای است که  ترکیبی از ضربات دست و پا، قفل مفصل، پرتاب و مبارزه با سلاح را در بر میگیرد.

تکنیک های این رشته رزمی بر روانی و پیوستگی حرکات استوار است که باعث مؤثر واقع شدن مبارزه می شود.

 

سلاح هایی که در این رشته به کار میبرند عبارتند از: چاقو، چوب های بلند و کوتاه و شمشیر.

سیلات فقط یک مبارزه نیست بلکه نوعی تمرین روحانی مذهبی است. به طوری که در اندونزی  و مالزی با تعلیمات اسلامی و در فیلیپین در با کالی و مکتب کاتولیک و در منطقه بالی با تعلیمات هندوئیسم در ترکیب است.

 

آموزش های پنچاک سیلات به صورت تدریجی و متناسب با رده سنی برنامه ریزی میشود. اصول اولیه در آموزش، تعلیم فرم های اجرایی است که قسمتی از آن ها به رقص شباهت دارد که همان پنجاک است و قسمتی مبارزه که همان سیلات است.

مبارزه آزاد که سامبات نامیده میشود از اجزای مکمل های آموزش به شمار میرود.

 

کباتی نان تمرینات تنفسی در این رشته هست که مشابه رشته های رزمی دیگر است.

تمرینات مراحل پیشرفته کروجاک نام دارد که مختص  مبارزه با چند حریف و خلع سلاح حریفان مسلح است. در آموزش های پیشرفته بخش عمده ای بر استفاده از سلاح استوار است.

 

پنچاک سیلات دارای سبک های مختلفی است که بر اساس محل پیدایش آنها، نام حیوان مورد تقلید، نام به وجود آورنده آن سبک و نحوه اجرای حرکت های فیزیکی آن سبک نام گذاری شده اند. حدود 200 سبک سیلات وجود دارد که دو استایل معروف آن عبارتند از: سنی گایونگ سیلات و چکاک سیلات. این دو سبک از معروف ترین سبک ها هستند.

سبک سنی گایونگ سیلات حرکات آکروباتیک دارد و سبک چکاک سیلات به صورت حرکات مستقیم اجرا میشوند.

سبک سومی نیز وجود دارد که مورد استقبال قرار گرفته است و سبک لینکاه سیلات نام دارد.

 

با اینکه در این رشته رزمی از صدها فرم برخوردار است بهتر است برای شناخت بیشتر این رشته در سبک های ذکر شده استراتژی های مبارزه را مجزا کنیم.

این استراتژی ها شامل هفت نوع روش مبارزه است که عبارتند از:

• استفاده از سلاح

• استفاده از لگد های کنترلی و درو کردن با پا

• حرکات سریع و کنترل شده

• ضربات یا کف دست

• استفاده از ضربات قدرتی

• مبارزه بر روی زمین

پنچاک سیلات گاهی به نام پوکولان که یک هنر مبارزاتی خالص بومیان اندونزی است و توسط هنر های رزمی چینی  و هندی نیز پذیرفته شده است هم نام گذاری میشود.

 

تحقیق درباره رشته پنچاک سیلات, پنچاک سیلات, پنچاک سیلات چیست

دانیل اینو سانتو یکی از استاد های بزرگ پنچاک سیلات است

 

دانیل یکی از استادهای بزرگ پنچاک سیلات

دانیل اینو سانتو زاده 24 ژوئیه در سال 1936 در فیلیپین استاد هنر های رزمی و شاگرد ارشد بروسلی در متد جیت کان دو است. او بزرگان بسیاری در هنر های رزمی پرورش داده است.

اینو سانتو در ورزش های رزمی پنچاک سیلات، ساواته، موی تای ، جوجینسو برزیلی و... استاد است. او بازیگر و طراح صحنه های مبارزه فیلم های سینمایی هالیوود از جمله: رزیدنت اویل: انقراض و .... می باشد.

 

جمع بندی مطالب

پنچاک سیلات یک رشته رزمی و کهن است که جزو ورزش ملی کشور اندونزی محسوب می شود و خواستگاه اصلی آن جزایر مالایی است.

این ورزش رزمی از حرکات بازسازی شده برخی از حیوانات مانند میمون و عقاب سفید و ... تأثیر پذیرفته است.

 

یافته های باستان شناسی نشان داده است که این سیستم مبارزاتی از قرن 6 در جزایر مالایی وجود داشته است اما در قرن 19 این هنر رزمی در کل جهان گسترش یافته است.

وجود برخی از سلاح های مربوط به کشور هند مانند تریزولا و استفاده از شمشیر های عربی نشان دهنده این است که این هنر رزمی از کشور های دیگری مثل هند و چین نیز تأثیر پذیرفته است.

 

روش مبارزاتی این رشته رزمی یک سیستم پیچیده از حرکات دفاعی است که بر اساس نوعی از ضربات حرکات دست و پا، پرتاب و قفل مفصل و همچنین استفاده از سلاح.

در این ورزش رزمی از سلاح های سر مانند چاقو، چوب های کوتاه و بلند و شمشیر نیز استفاده میشود.

 

این ورزش امروزه مورد علاقه بسیاری از مردمان جهان قرار گرفته است و در ایران هم علاقه مندان خاص خود را دارد.

در ایران از دو استان قزوین و لرستان هنر آموزهایی در این رشته ورزشی به مسابقات تیم ملی دعوت شده اند.

 

گردآوری: بخش ورزش

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋