رسپی بامیه هندی
طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص
بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار هندی است که به عنوان یک شیرینی خیابانی شناخته می شود و معمولا هندی ها به عنوان میان وعده آن را مصرف میکنند.
بامیه هندی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه بین المللی است ولی اصالت هندی دارد که در کشور هند بسیار محبوب و پرطرفدار است و توسط دکه ها کنار خیابان و دوره گردها به فروش می رسد و بیشتر به عنوان یک شیرینی خیابانی شناخته می شود. انواع بامیه در خاورمیانه بسیار محبوب و متنوع است و معروف ترین آن ها بامیه ایرانی ، بامیه ترکی و بامیه هندی است.
طرز تهیه بامیه هندی
دستور تهیه بامیه هندی
مواد لازم بامیه هندی
آرد سفید | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
آب | 1 پیمانه |
کره | یک هشتم پیمانه |
شربت بار | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم شربت بار
شکر | 2 پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
جوهر لیمو | یک چهارم قاشق چایخوری یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
گلوکز | 1 قاشق غذاخوری |
آموزش بامیه هندی
طرز تهیه بامیه هندی
آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، کره و شربت بار را اضافه کرده و هم بزنید تا به جوش آید.
بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و یک دفعه به آب در حال جوش اضافه کرده و هم بزنید تا مانند حلوا جمع شود.
5 دقیقه دیگر بعد از جمع شدن به هم زدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا یکدست شود و در قیف بریزید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بامیه را یه شکل دلخواهتان مثلا حلقه ای روی سینی فر بزنید و به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید بپزد.
در قابلمه ای کوچک را روی حرارت می گذارید و ه اندازه ای که بامیه در آن شناور شود روغن بریزید و دو طرف بامیه ها را در آن سرخ کنید و سپس 2 دقیقه داخل توری بیندازید تا روغن اضافه شان کشیده شود.
بامیه ها را در شربت ولرم بیندازید تا مزه دار شوند.
طرز پخت بامیه هندی
برای تهیه شربت بار آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس جوهر لیمو یا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را اضافه کنید.
شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم صبر کنید تا ذوب شود .
زمانی که شربت شروع به قل زدن کرد و کاملا شفاف شد ، گلاب و زعفران و گلوکز را اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید چند دانه هل را جایگزین گلاب کنید.
مهم ترین نکته برای تهیه شربت بار این است که باید با حرارت ملایم غلیظ شود در صورتی که با حرارت بالا شربت را غلیظ کنید در انتهای کار شکرک خواهد شد.
برای تشخیص آماده شدن شربت مقداری از آن را داخل نعلبکی بریزید و فوت کنید کمی خنک شود سپس شربت را بین دو انگشت تست کنید اگر هنگام جدا کردن دو انگشت شربت کش آمد یعنی به قوام آمده است.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها