طرز تهیه ترشی ذرت
طرز تهیه انواع روشهای ترشی ذرت خوشمزه و خانگی
انواع ترشی ذرت مجلسی و خوشمزه را میتوانید با ذرت پخته ، دانه های ذرت کنسروی و یا ذرت کوچک تهیه کرده و زیبایی سفره تان را دو چندان کنید.
ترشی ذرت ظاهر بسیار زیبایی دارد که میتوانید برای تزئین سفره از آن استفاده کنید ، ترشی ذرت را می توانید با بلال های درست که حلقه شده اند درست کنید یا با دانه های کنسرو ذرت یا این که میتوانید ترشی ذرت کوچک را تهیه کنید که ظاهر مجلسی تری داشته باشد.
ترشی ذرت ساده
مواد لازم ترشی ذرت ساده
آب | ۶ پیمانه |
ذرت کامل | ۸ عدد بزرگ |
سرکه سیب | ½۴ پیمانه |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
شکر | ¾پیمانه |
نمک | ¼پیمانه |
فلفل چیلی قرمز | ۷ عدد |
برگ بوی خشک | ۱ عدد |
طرز تهیه ترشی ذرت ساده
طرز تهیه ترشی ذرت ساده
آب ، سرکه ، شکر ، نمک و برگ بو را در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و شکر حل شود و سپس کنار بگذارید خنک شود.
پیاز را حلقه کنید.
ذرت ها را باریک حلقه کنید.
فلفل چیلی را از طول برش بزنید.
ذرت و فلفل ها و پیاز را داخل شیشه های خشک و تمیز بچینید و رویشان را با مایع سرکه پر کنید و سپس در شیشه با بسته به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیوفتد.
ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
مواد لازم ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
بلال شیری | ۴ عدد |
فلفل تند | ۲ عدد |
سیر به دلخواه | چند حبه |
سرکه قرمز و نمک | به میزان لازم |
دانه فلفل سیاه، سیاه دانه | کمی |
طرز تهیه ترشی ذرت پخته
طرز تهیه ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
شیر بلال ها را پوست گرفته و با کمی آب روی شعله بگذارید تا بپزند و سپس آبکش کنید.
بعد از سرد شدن به صورت حلقه های نازک برش بزنید.
سرکه و نمک را مخلوط کنید.
داخل شیشه ها یک ردیف حلقه های ذرت پخته سپس سیر و فلفل بچینید و تا پر شدن شیشه این کار را تکرار کنید.
مخلوط سرکه را داخل شیشه ها بریزید تا روی مواد را پر کند.
در شیشه را بسته و به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیوفتد.
ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
مواد لازم ترشی ذرت کنسروی
کنسرو ذرت کوچک | ۵ قوطی |
گوجه | ۴۵۰ گرم |
فلفل دلمهای سبز ریز خرد شده | ۱ و ۱/۲ فنجان |
فلفل دلمهای قرمز خرد شده | ۳/۴ فنجان |
خیار ریز خرد شده | ۱ فنجان |
پیاز ریز خرد شده | ۱ فنجان |
سرکه سیب | ۲ فنجان |
شکر | ۱/۲ فنجان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه خردل | ۱ قاشق چایخوری |
تخم کرفس | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی ذرت کنسروی
طرز تهیه ترشی ذرت کنسروی
گوجه ها را پوست گرفته دانه هایش را جدا کنید و گوشت آن را نگینی خرد کنید.
فلفل دلمه را نگینی خرد کنی.
پیاز وخیار را پوست گرفته و خرد کند و تمام مواد رابا هم مخلوط کنید.
کنسرو ذرت را به همراه آبش به مواد اضافه کنید.
در ظرفی دیگر شکر ، سرکه ، نمک، دانه خردل و تخم گرفس را مخلوط کرده هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
قابلمه مواد را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. شعله را کم کنید و صبر کنید مواد به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد و آب اضافه اش تبخیر شود.
بعد از خنک شدن ترشی را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید.
بعد از یک هفته ترشی شما آماده است.
ترشی ذرت کوچک با بچه بلال
مواد لازم ترشی ذرت کوچک با بچه بلال
بچه بلال | 1 کیلوگرم |
سیر | 30 گرم |
فلفل | 50 گرم |
سرکه سفید | 800 گرم |
اب | 1/5 پیمانه |
نمک و پودر فلفل سفید | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی ذرت کوچک
طرز تهیه ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال
آب و سرکه را روی حرارت به جوش آورید.
ذرت های کوچک را به قابلمه اضافه کرده و 5 دقیقه بجوشانید.
بعد از خنک شدن ذرت های کوچک را مرتب و به حالت ایستاده دور تا دور شیشه بچینید و سیر و تکه های فلفل ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و روی مواد را با سرکه پر کنید و به مدت 1 هفته در یخچال بگذارید تا آماده شود.
روش دوم تهیه ترشی ذرت کوچک
سرکه و آب را روی حرارت به جوش آورید و صبر کنید سرد شود.
شیشه را با بچه بلال ها ، سیر و فلفل ، پر کنید و مخلوط سرکه را رویشان بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید.
در شیشه ها را محکم ببنید و به مدت 20 – 30 دقیقه در قابلمه ای که تا نیمه از آب پر شده بجوشانید.
با این روش ترشی ذرت شما ماندگاری بسیار بیشتری خواهد داشت.
ترشی ذرت و قارچ
مواد لازم ترشی ذرت و قارچ
قارچ | نیم کیلو |
زیتون بدون هسته | نیم کیلو |
ذرت پخته | 1 لیوان |
فلفل دلمهای رنگی | 2 عدد |
روغن زیتون | نصف لیوان |
سرکه | 1 لیوان |
آب گوجه فرنگی | 2 لیوان |
پودر انبه | 1 قاشق غداخوری سر خالی (به دلخواه) |
فلفل قرمز | یک قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ
گوجه ها را رنده کنید و با مقداری نمک در یک ظرف در بسته به مدت 2 – 3 روز بگذارید آب بیندازد و سپس آبشان را بگیرید.
قارچ ، فلفل دلمه را به صورت نگینی را خرد کنید. زیتون های بدون هسته را حلقه کنید.
ذرت کنسروی یا ذرت پخته ، روغن زیتون ، پودر انبه ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
سرکه و آب گوجه را روی حررات بگذارید و 15 – 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود.
مخلوط آب گوجه را به مواد اضافه کرده و در شیشه در بسته به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیوفتد.
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها