بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

روشهای مختلف دستور تهیه خورش دال عدس خوشمزه



خورش دال عدس بوشهری , خورش دال عدس با گوشت قلقلی , طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت قرمز

رسپی خورش دال عدس

 

طرز تهیه "دال عدس" غذای سنتی جنوبی ها 

خورش دال عدس یکی غذای خوشمزه و محبوب خوزستانی و جنوبی است شما می توانید خورش دال عدس بدون گوشت و خورش دال عدس با گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ را متناسب با دائقه خودتان تهیه نموده و با برنج نوش جان کنید. 

خورش دال عدس خوزستانی بسیار محبوب و پرطرفدار است. معمولا خوش دال عدس با برنج کته سرو می شود یا این که همراه با نان خورده می شود. 

در تمام دستورهای می توانید گوشت را از مراحل تهیه خورش دال عدس حذف کنید و یک غذای کاملا گیاهی و مقوی داشته باشید.

در دستور تهیه خورش دال جنوبی ، شیره تمبر هندی استفاده شده است که اگر طعمش را دوست نداشتید می توانید از ترکیب خورش حذفش کنید. 

 

خورش دال عدس خوزستانی با مرغ

مواد لازم خورش دال عدس خوزستانی با مرغ

برای 4 نفر

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت

  

پیازیک عدد بزرگ
  سیر 4 یا 5 حبه
 فیله مرغ 4 عدد
 دال عدس یک پیمانه
 سیب زمینی بزرگ یک عدد
ربیک قاشق غذاخوری
 نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

 

خورش دال عدس جنوبی , خورش دال عدس , طرز تهیه خورش دال عدس

طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی با مرغ

 

طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی با مرغ

دال عدس را بشویید و آبکش کنید. 

تابه را روی حرارت بگذرید و پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید سپس زردچوبه و سیر را اضافه کرده تفت دهید تا بویش بلند شود. 

مرغ تکه شده را با دارچین ، فلفل و 1 قاشق رب به تابه اضافه کرده و تفت دهید .

3 – 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم مرغ بپزد. 

بعد از نیم ساعت سیب زمینی را به خورش اضافه کنید. 

 

10 دقیقه قبل از این که پخت سیب زمینی کامل شود ، دال عدس را به خورش اضافه کنید.

دال عدس آب زیادی به خودش می کشد پس مراقب باشید که آب خورش کم نشود و خورشتان ته نگیرد. 

بعد از یک ربع نمک خورش را اندازه کنید و ابلیمو را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

 

خورش دال عدس با گوشت چرخ کرده 

مواد لازم خورش دال عدس با گوشت چرخ کرده 

برای 6 نفر

  

عدس قرمز۲ لیوان فرانسوی
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 سیر ۵ حبه له شده
پیاز۱ عدد درشت
 سیب زمینی ۲ عدد متوسط
 رب گوجه فرنگی ۲ و نیم قاشق غذاخوری
تمر هندی½ لیوان فرانسوی 
 فلفل قرمز، نمک، زردچوبهبه مقدار دلخواه
نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش دال عدس , خورش دال عدس ساده , خورش دال عدس با مرغ

طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت چرخ کرده 

این دستور پخت خورش دال عدس جنوبی با گوشت چرخ کرده، به دلیل وجود تمبر هندی،  طعم و عطری متفاوت دارد. 

پیاز را نگینی خرد کنید و نیمی از آن را در روغن تفت دهید تا سبک شود .

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود. 

نمک ، فلفل ، زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی ادویه ها گرفته شود. 

بعد از این که گوشت کاملا سرخ شد 1 قاشق رب به تابه اضافه کرده تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

دال عدس را بشویید و به همراه سیب زمینی خرد شده و 2 – 3 لیوان آب روی شعله ملایم بگذارید بپزد. 

 

تمرهندی را خیس کرده و از صافی رد کنید تا دانه و تفاله هایش جدا شود. میتوانید در صورت تمایل برای غلیظ تر شدن خورش 1 قاشق غذاخوری آرد با آب تمر هندی مخلوط کنید. 

نیمه دیگر پیاز را در قابلمه ای در روغن تفت دید تا سبک شود، سیر له شده را اضافه کرد وقتی بوی سیر بلند شد ، باقی مانده رب ، نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و سپس به قابلمه دال عدس بیفزایید و بگذارید چند قل بزند. 

 

تمر هندی و گوشت چرخ کرده سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و اجازه  دهید با شعله ملایم آب خورش کشیده شده و غلیظ شود.

خورش دال عدس غلیظ و کم آب است. 

شعله را خاموش کنید و کمی آب لیموترش به خورش اضافه کنید . خورش دال عدس با برنج یا نان میل می شود .  

 

خورش دال عدس جنوبی 

مواد لازم خورش دال عدس جنوبی

دال عدس۱ پیمانه
 رب گوجه فرنگی  ۱ ق غذا خوری
 پیاز  ۱ عدد
سیر ۳ حبه
 آب لیمو یا گرد لیمو به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به مقدار لازم

 

خورش دال عدس با گوشت قلقلی , طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت قرمز , خورش دال عدس هندی

طرز تهیه خورش دال عدس جنوبی

 

طرز تهیه خورش دال عدس جنوبی

دال عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود سپس با 2 لیوان آب روی حرارت بگذارید 20 – 2 5دقیقه بپزد. کف روی آب را بگیرید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید ، وقتی که سبک شد ، زردچوبه را اضافه کرده و سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود. 

رب گوجه را به همراه ادویه ها ، اضافه کرده تفت دهید تا خامی اش گرفته شود سپس دال عدس را با کمی آب جوش به مواد ا ضافه کنید و صبر کنید غلیظ شود و جا بیوفتد. 

در انتها کمی آبلیمو یا گرد لیمو به قابلمه اضافه کنید و با کمی پیاز داغ رویش را تزئین کنید و به همراه نان میل نمایید. 

 

خورش دال عدس هندی 

مواد لازم خورش دال عدس هندی 

آب ۵ لیوان
 عدس قرمزیک پیمانه
 نمکیک قاشق مرباخوری
زردچوبه  یک قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه یک قاشق مرباخوری
 تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
پیاز خرد شدهیک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
روغندو قاشق غذاخوری
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

 

خورش دال عدس هندی , خورش دال عدس خوزستانی , خورش دال عدس جنوبی

طرز تهیه خورش دال عدس هندی

 

طرز تهیه خورش دال عدس هندی

دال عدس را بشویید و با 5 لیوان آب در قابلمه روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. 

نمک و زردچوبه و زنجبیل تازه زنده شده و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، شعله را کم کنید 8 دقیقه اجازه دهید ، بپزند. 

شعله را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه اجاره دهید به همین حالت بماند. 

تابه ای کوچک را روی حرارت گذاشته و کمی روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود، سپس تخم گشنیز و آرد ذرت را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ بیندازد. 

مخلوط پیاز را به قابلمه اضافه کنید و شعله را روشن کنیدو 20 دقیقه دیگر مواد را بپزید تا کاملا جا بیوفتند. 

 

خورش دال عدس با گوشت قلقلی

مواد لازم خورش دال عدس با گوشت قلقلی

 پیاز 1 عدد متوسط و 1 عدد بزرگ
سیر5 حبه
 گوشت چرخ کرده200 گرم
 دال عدس1 لیوان
 سیب زمینی بزرگ1 عدد
رب1 قاشق غذاخوری
دارچین1/4 قاشق چایخوری
آبلیموبه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت قلقلی

پیاز متوسط را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. 

گوشت را به شکل کوفته قلقلی در آورید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید.  

پیاز بزرگ را خلالی ریز خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا سبک شد ، سیر را له کنید و با کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بویش بلند شود.

دال عدس را که از قبل شسته اید به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

گوشت قلقلی ، دارچین ، فلفل و رب را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا رب رنگ بیندازد. 

3 – 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. 

سیب زمین را مکعبی خرد کرده به قابلمه اضافه کنید و 15 دقیقه مواد را بپزید تا خورش غلیظ شود. 

متناسب با ذائقه خودتان ، نمک و آبلیمو را اضافه کنید. 

 

گردآوری : بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋